Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
22.3.12 21:05
@Papia píše:
strouhalkoa jak to vis ,ze to bylo ten den?-ovu testy-nebo tak neco?-ja bych te pocitala ze jsi dnes 5+5-o jeden min nez ja :mrgreen:

Papia?ty jsi stejně jako já?také poslední ms 10.2.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
22.3.12 21:06

no protoze sex je u nas ridky a tak si pamatuju kdy byl a ze me ten den bolel podbrisek.Normalne se sexu vyhybam jak me boli bricho protoze muj drahy Jelen ma v rozkroku vetsi poklad tak abych to prezila :lol: a tentokrat jsem to zkusila ze je to ta ovu a pak jeste 29.2. jsem to potvrdila no a ono to vyslo po 5 mesicich.Meli jsme totiz urceny limit na poceti za pl roku se to povede a nebo na to kasleme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
22.3.12 21:08
@strouhalka e píše:
no protoze sex je u nas ridky a tak si pamatuju kdy byl a ze me ten den bolel podbrisek.Normalne se sexu vyhybam jak me boli bricho protoze muj drahy Jelen ma v rozkroku vetsi poklad tak abych to prezila :lol: a tentokrat jsem to zkusila ze je to ta ovu a pak jeste 29.2. jsem to potvrdila no a ono to vyslo po 5 mesicich.Meli jsme totiz urceny limit na poceti za pl roku se to povede a nebo na to kasleme.

Tak já to měla na den a hodinu u prvního,dostala jsem Pregnil a musela jsem otěhotnět 5,6.12.2004 a 5tého jsme byli na návštěvě,takže šestého :-ú) a malej se nám narodil 6.9.2005 :-).V tomto případě jsem věděla i hodinu početí :-)

Příspěvek upraven 22.03.12 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
22.3.12 21:08

jinak ja jsem nic nemerila na nic si nesahala na to ja nemam nervy :oops: u nas byl proste jen starej dobrej sex :mrgreen: teda ale obcasny,se divim ze se to povedlo obcas jsem Jelenovi musela pripomenout jak se mimco dela.A ten mi na to rekl jestli to ma byt tak to bude.A bylo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 21:09

jojo-posledni ms 10.2. :)-ale uvidime jestli mi prcka zitra nenameri jinak nez podle ms-uvidime
tak mi sexovali dost casto-ja taky nic nemerila a ani nic nezkousela-ale tak ja zase spis nevim ktery den -protoze jsme sexovali skoro porad :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.03.12 v 21:14

• Citovat
  • Upravit
2346
22.3.12 21:10
@Papia píše:
jojo-posledni ms 10.2. :)-ale uvidime jestli mi prcka zitra nenameri jinak nez podle ms-uvidime

Tak hlavně pak napííííššššš :) budu čekat :-) a držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
22.3.12 21:11

@cezet , @Papia holky dekuju,ale to je podle MS ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
22.3.12 21:13
@strouhalka e píše:
jinak ja jsem nic nemerila na nic si nesahala na to ja nemam nervy :oops: u nas byl proste jen starej dobrej sex :mrgreen: teda ale obcasny,se divim ze se to povedlo obcas jsem Jelenovi musela pripomenout jak se mimco dela.A ten mi na to rekl jestli to ma byt tak to bude.A bylo :P

Taky jsme to teď neřešili,ms jsem měla pravidelnou a sex také,takže jsem doufala že se zadaří :-) za to při prvním,to bylo šílené,ms nepravidelná a od toho se vše odvíjelo,bylo to náročné,samé injekce a podobně,ale malej se povedl,pak jsem brala pět let antikoncepci a otěhotněla jsem až po roce vysazení,ale nedopadlo to a po revizi jsme měli počkat půl roku a od ledna jsme zkoušeli a hned napodruhé to vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
22.3.12 21:15
@strouhalka e píše:
@cezet , @Papia holky dekuju,ale to je podle MS ze?

Jo jo,přesně tak,ale tím se gyndař u nás řídí,zapisoval mi to podle ms i do těhot.průkazu,ale měla jsem dva termíny porodu,jeden dle ultrazvuku a druhý dle ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 21:17

uvidim zitra-snad bude doktorka moudrejsi a ja pak taky :mrgreen:
oni to vzdy pocitaj podle ms,ale zapisou si i podle velikosti-minule ji to nesedelo o 2 dny-tak zatim
 papa

• Citovat
  • Upravit
1758
22.3.12 21:19

no tak ty terminy mam vypocitany.A jakej mas termin napis mi oba prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 21:21

jasan dam vedet vse co mi doktorka rekne :mrgreen:
tak papa-dobrou :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2346
22.3.12 21:45
@strouhalka e píše:
no tak ty terminy mam vypocitany.A jakej mas termin napis mi oba prosim

to jsem mela u prvniho,ted podle netovych kalkulacek to vychazi na 16.11. a podle ultrazvuku jeste nevim;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
22.3.12 21:59

Tak me to vychazi na 19.11. a to jsme podle MS jen o den.Tak pak aby se v tom cert vyznal.Ono si stejne prijde mimco kdy chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
23.3.12 06:16

me to podle netu vyslo 15.11.-ted uvidim co vypocita doktorka-je to teda veda :mrgreen:
dneska jsem vstavala uz v 5- no jsem trosku nervozni…to priznavam-ale doufam ze to bude dobry-to zase jo :pankac:
stejne myslim ze tak mesic pred terminem uz se nikam nehnua budu ho ocekavat pekne doma-stejnak uz bude asi zima :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky