Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Papia píše:
strouhalkoa jak to vis ,ze to bylo ten den?-ovu testy-nebo tak neco?-ja bych te pocitala ze jsi dnes 5+5-o jeden min nez ja
Papia?ty jsi stejně jako já?také poslední ms 10.2.?
no protoze sex je u nas ridky a tak si pamatuju kdy byl a ze me ten den bolel podbrisek.Normalne se sexu vyhybam jak me boli bricho protoze muj drahy Jelen ma v rozkroku vetsi poklad tak abych to prezila
a tentokrat jsem to zkusila ze je to ta ovu a pak jeste 29.2. jsem to potvrdila no a ono to vyslo po 5 mesicich.Meli jsme totiz urceny limit na poceti za pl roku se to povede a nebo na to kasleme.
@strouhalka e píše:
no protoze sex je u nas ridky a tak si pamatuju kdy byl a ze me ten den bolel podbrisek.Normalne se sexu vyhybam jak me boli bricho protoze muj drahy Jelen ma v rozkroku vetsi poklad tak abych to prezilaa tentokrat jsem to zkusila ze je to ta ovu a pak jeste 29.2. jsem to potvrdila no a ono to vyslo po 5 mesicich.Meli jsme totiz urceny limit na poceti za pl roku se to povede a nebo na to kasleme.
Tak já to měla na den a hodinu u prvního,dostala jsem Pregnil a musela jsem otěhotnět 5,6.12.2004 a 5tého jsme byli na návštěvě,takže šestého :-ú) a malej se nám narodil 6.9.2005
.V tomto případě jsem věděla i hodinu početí ![]()
Příspěvek upraven 22.03.12 v 21:09
jinak ja jsem nic nemerila na nic si nesahala na to ja nemam nervy
u nas byl proste jen starej dobrej sex
teda ale obcasny,se divim ze se to povedlo obcas jsem Jelenovi musela pripomenout jak se mimco dela.A ten mi na to rekl jestli to ma byt tak to bude.A bylo ![]()
jojo-posledni ms 10.2.
-ale uvidime jestli mi prcka zitra nenameri jinak nez podle ms-uvidime
tak mi sexovali dost casto-ja taky nic nemerila a ani nic nezkousela-ale tak ja zase spis nevim ktery den -protoze jsme sexovali skoro porad ![]()
Příspěvek upraven 22.03.12 v 21:14
@Papia píše:
jojo-posledni ms 10.2.-ale uvidime jestli mi prcka zitra nenameri jinak nez podle ms-uvidime
Tak hlavně pak napííííššššš
budu čekat
a držím palečky.
@strouhalka e píše:
jinak ja jsem nic nemerila na nic si nesahala na to ja nemam nervyu nas byl proste jen starej dobrej sex
teda ale obcasny,se divim ze se to povedlo obcas jsem Jelenovi musela pripomenout jak se mimco dela.A ten mi na to rekl jestli to ma byt tak to bude.A bylo
Taky jsme to teď neřešili,ms jsem měla pravidelnou a sex také,takže jsem doufala že se zadaří
za to při prvním,to bylo šílené,ms nepravidelná a od toho se vše odvíjelo,bylo to náročné,samé injekce a podobně,ale malej se povedl,pak jsem brala pět let antikoncepci a otěhotněla jsem až po roce vysazení,ale nedopadlo to a po revizi jsme měli počkat půl roku a od ledna jsme zkoušeli a hned napodruhé to vyšlo ![]()
@strouhalka e píše:
@cezet , @Papia holky dekuju,ale to je podle MS ze?
Jo jo,přesně tak,ale tím se gyndař u nás řídí,zapisoval mi to podle ms i do těhot.průkazu,ale měla jsem dva termíny porodu,jeden dle ultrazvuku a druhý dle ms.
uvidim zitra-snad bude doktorka moudrejsi a ja pak taky ![]()
oni to vzdy pocitaj podle ms,ale zapisou si i podle velikosti-minule ji to nesedelo o 2 dny-tak zatim
papa
no tak ty terminy mam vypocitany.A jakej mas termin napis mi oba prosim
@strouhalka e píše:
no tak ty terminy mam vypocitany.A jakej mas termin napis mi oba prosim
to jsem mela u prvniho,ted podle netovych kalkulacek to vychazi na 16.11. a podle ultrazvuku jeste nevim;-)
Tak me to vychazi na 19.11. a to jsme podle MS jen o den.Tak pak aby se v tom cert vyznal.Ono si stejne prijde mimco kdy chce.
me to podle netu vyslo 15.11.-ted uvidim co vypocita doktorka-je to teda veda ![]()
dneska jsem vstavala uz v 5- no jsem trosku nervozni…to priznavam-ale doufam ze to bude dobry-to zase jo ![]()
stejne myslim ze tak mesic pred terminem uz se nikam nehnua budu ho ocekavat pekne doma-stejnak uz bude asi zima ![]()