Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veras82 píše:
Mě napsal doktor 1-1-1, ale co mi zabral, tak zavádím 1ráno a 1večer. Přes den pak už ne, protože jsem z něho trochu mimo
To já jsme v pohodě,ale občas mi v noci vzbutí jak to blemcá ![]()
Tak sklamala i moje poslední naděje proti nevolnostem - coca cola. Tak teď už nevím co mám se sebou dělat
Nemáte nějakej tip? vyskouším cokoliv jsem zoufalá ![]()
Zkus hořký čajík, po malých dávkách, třeba i zmražený do kostiček…Nebo zázvorový čaj. A pak třeba suchý krekry, nebo takový ty pšeničný chleby…A nebo třeba lízátka proti nevolnostem … Držím pěsti ať je líp!! Taky mi bývá blbě, ale nárazově… ![]()
@kitty77 píše:
Tak sklamala i moje poslední naděje proti nevolnostem - coca cola. Tak teď už nevím co mám se sebou dělatNemáte nějakej tip? vyskouším cokoliv jsem zoufalá
Verulín86
Terrrka
Děkuji Vám určitě to všechno vyskouším a snad něco zabere
a ty lízátka se dají koupit kde? v lékárně?
lizatka-jo
tak to taky zkusim ![]()
dneska je zatim ptrosku lip,ale den jeste nekonci…
![]()
včera jsem zkoušela coca-colu (lepší verze kofola ta nemá tolik blbostí navíc) a docela to na chvíli zklidní žaludek a pak se aspoň můžu najít…
holky ,ale do 8-9 tydne by se cocacola pit nemela-obsahuje kofein a ten se tahle na zacatku nema…pozdeji uz je to jedno ,ale ted jaste ne…no nevim…
tak já si dala skleničku… lepší než deset kafí za den
nejhorší je když se vše přehání ![]()
to jo
ja teda kafe vynechavam uplne-a colu jsem jeste nezacala-uvidim jak mi bude dala,ale takhle brzo ji nechci zacit pit…nepiju ji ani normalne a jak jsem ji popijela minule,tak mi to dost vadilo na zuby a to jsem ji pila max pul litru za den-spis min-uplne jsem cejtila jak me ten cukr rozezira zuby…ale pomahalo to trochu-zvlast kdyz byla hodne studena
tj, ale vážně lepší je kofola, nemá tolik cukru a dalších věcí co má cola
takže ta by tolik vadit neměla…
Dobré ranko Ženský,
Kitty77- lituju te, opravdu. To blivno je nejhorsi, kdyby se mohl člověk aspon vyzvracet, aby se mu udělalo líp viď.
Zkus třeba studené plnotučné mléko po lžičkách.
Dnes jsem trochu zahodovala hned k snidani
bílé fazolky, vejce na tvrdo, celozrný chléb a rajčata ![]()
Ale taky mi neni dvakrát, vzdycky po jídle mám žaludek jak na vodě. Zatím bez pocitu na zvraceni.
Tak se holčiny drzte, at vám je líp. Musim jít vyluxovat vuz, nez se nám probudí kluk. Držkoval by, že jsme mu tam s naší fenkou udělaly binec
klasika ![]()
Dámy,
nemůže mi někdo skočit pro to lízátko? ![]()
Kdyby to šlo aspoň ven… fakt opruz.
Krásný víkend.