Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak moje břicho je ještě naštěstí stejné
před 2 týdny jsem měla pár dnu pocit strašně nafouklého břicha že mě i kalhoty tlačily, teď je to naštěstí ok
já jen doufám že moje dítě nebude tak velké jako já jsem byla měla jsem přes 4kg a to je docela dost, určitě se lépe rodí děti co mají 2,5 kg ![]()
@Verulín86 se říká co je malý to je milý, ale kam se ti tam ty dvojčátka vejdou??:)
@Terrrka píše:
@Verulín86 se říká co je malý to je milý, ale kam se ti tam ty dvojčátka vejdou??:)
Holky,muj malej mel 4,06kg a sel ven raz dva,je to o tom jak projde,nekdo ma problem i s malym mimi a nekdo ne.
Verulin86- teda to je výška
krásná
mno já jsem proti tobě čahoun
165cm a ted uz 50kg rano nez zacnu hodovat
trochu jsem pribrala po hormonech, 2kg
, ted jsem jeste prestala kourit
takze já budu holky mašina, uplne se vidim. ![]()
Holky, včera jsem si upekla oběd a když jsem ho vytáhla z trouby, tak uz jsem na nej nemela vubec chut ![]()
Jinak břicho mám také večer jak balón.
Je a muj kluk byl výbornej, kdyz jsem mu říkala, že mimís má 3mm, tak se divil, jestli jsme se s dr nesekli, ze to je preci moc malé ![]()
On už by šel nejraději rodit ![]()
@Terrrka píše:
To netuším jak se tam poskládají
Musím doufat, že jo a že budou malinkatý po mamince ![]()
Annetta - také jsem přestala kouřit, hned jak jsem zjistila těhu, ale zatím nepřibírám…Asi to pak přijde najednou ![]()
A s tím vařením…Mám to samé…na něco dostanu cht a než se to uvaří, tak mě to přejde a už to nechci
![]()
Holky poraďte prosím…Od rána mě bolí za krkem a od toho hlava
Co s tím?
![]()
Verulín - zkus protáhnout do stran krcní páteř - hlavou kroutit dokola. Nebo masaž. Ale pokud to bolí dost a k tomu se ti i treba motá hlava, tak běž na pohotovost. Mohla sis bloknout blbým pohybem krk, dostaneš límec.
holky ja jsem vecer taky peknej pucmeloud-rano celkem nic a vecer tak 5 mesic-nejhorsi je kdyz vecer dlouho sedim na normalni zidly-mam pak az krece z toho nafouknuti…jinak ja mam 178 a zatim 71kg .uplne se desim te 80:( bleeeee-snad se ji dotknu jen zlehka ![]()
ja vim
-ale mela jsem pred tim tak 4 kila navic-tak doufam ze si prdolka vezme i neco z mojich zasob…snad -no kdyz ne , tak nic nenadelam-dietu drzte nebudu ![]()
Příspěvek upraven 25.03.12 v 10:37
tak mě se za celé těhu předešlé podařilo přibrat jen 6 kg… a to jsem poslední 4 kg přibrala poslední měsíc ![]()
kakami- to by se mi libilo- mamka se mnou pribrala 18 a ja mela presne 4kg- pritel mel jen 3-tak to by mi stacilo ![]()
@Annetta píše:
Verulín - zkus protáhnout do stran krcní páteř - hlavou kroutit dokola. Nebo masaž. Ale pokud to bolí dost a k tomu se ti i treba motá hlava, tak běž na pohotovost. Mohla sis bloknout blbým pohybem krk, dostaneš límec.
Spíš jsem blbě spala…:( Přemýšlím čím zahnat bolest hlavy…Občas trpím na migrény…Je to hnus… ![]()
@Papia taky by mi to stačilo
nechci se dostat přes 70
to sem nikdy neměla ![]()
@Papia píše:
kakami- to by se mi libilo- mamka se mnou pribrala 18 a ja mela presne 4kg- pritel mel jen 3-tak to by mi stacilo
a to jsem zapomněla zmínit že malá měla 3950 gramů
takže já z porodnice odešla o 12 kg lehčí ![]()