Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2551
24.3.12 21:47

Tak moje břicho je ještě naštěstí stejné :) před 2 týdny jsem měla pár dnu pocit strašně nafouklého břicha že mě i kalhoty tlačily, teď je to naštěstí ok :) já jen doufám že moje dítě nebude tak velké jako já jsem byla měla jsem přes 4kg a to je docela dost, určitě se lépe rodí děti co mají 2,5 kg :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
24.3.12 21:54

@Verulín86 se říká co je malý to je milý, ale kam se ti tam ty dvojčátka vejdou??:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
25.3.12 07:18
@Terrrka píše:
@Verulín86 se říká co je malý to je milý, ale kam se ti tam ty dvojčátka vejdou??:)

Holky,muj malej mel 4,06kg a sel ven raz dva,je to o tom jak projde,nekdo ma problem i s malym mimi a nekdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
25.3.12 08:35

Verulin86- teda to je výška :) krásná :) mno já jsem proti tobě čahoun :) 165cm a ted uz 50kg rano nez zacnu hodovat :( trochu jsem pribrala po hormonech, 2kg :( , ted jsem jeste prestala kourit :) takze já budu holky mašina, uplne se vidim. :)

Holky, včera jsem si upekla oběd a když jsem ho vytáhla z trouby, tak uz jsem na nej nemela vubec chut :)

Jinak břicho mám také večer jak balón.

Je a muj kluk byl výbornej, kdyz jsem mu říkala, že mimís má 3mm, tak se divil, jestli jsme se s dr nesekli, ze to je preci moc malé :)
On už by šel nejraději rodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2837
25.3.12 09:43
@Terrrka píše:

To netuším jak se tam poskládají :D Musím doufat, že jo a že budou malinkatý po mamince :D

Annetta - také jsem přestala kouřit, hned jak jsem zjistila těhu, ale zatím nepřibírám…Asi to pak přijde najednou :think:
A s tím vařením…Mám to samé…na něco dostanu cht a než se to uvaří, tak mě to přejde a už to nechci :zed: :D

Holky poraďte prosím…Od rána mě bolí za krkem a od toho hlava :( Co s tím? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
25.3.12 10:01

Verulín - zkus protáhnout do stran krcní páteř - hlavou kroutit dokola. Nebo masaž. Ale pokud to bolí dost a k tomu se ti i treba motá hlava, tak běž na pohotovost. Mohla sis bloknout blbým pohybem krk, dostaneš límec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.3.12 10:10

@Verulín86 Mi povídej :D jdu si něco udělat a pak to tady leží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
25.3.12 10:20

holky ja jsem vecer taky peknej pucmeloud-rano celkem nic a vecer tak 5 mesic-nejhorsi je kdyz vecer dlouho sedim na normalni zidly-mam pak az krece z toho nafouknuti…jinak ja mam 178 a zatim 71kg .uplne se desim te 80:( bleeeee-snad se ji dotknu jen zlehka ;)

• Citovat
  • Upravit
733
25.3.12 10:27

@Papia někde sem četla, že máš přibrat 11-16 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
25.3.12 10:37

ja vim :(-ale mela jsem pred tim tak 4 kila navic-tak doufam ze si prdolka vezme i neco z mojich zasob…snad -no kdyz ne , tak nic nenadelam-dietu drzte nebudu :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.03.12 v 10:37

• Citovat
  • Upravit
3182
25.3.12 10:37

tak mě se za celé těhu předešlé podařilo přibrat jen 6 kg… a to jsem poslední 4 kg přibrala poslední měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
25.3.12 10:38

kakami- to by se mi libilo- mamka se mnou pribrala 18 a ja mela presne 4kg- pritel mel jen 3-tak to by mi stacilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2837
25.3.12 10:41
@Annetta píše:
Verulín - zkus protáhnout do stran krcní páteř - hlavou kroutit dokola. Nebo masaž. Ale pokud to bolí dost a k tomu se ti i treba motá hlava, tak běž na pohotovost. Mohla sis bloknout blbým pohybem krk, dostaneš límec.

Spíš jsem blbě spala…:( Přemýšlím čím zahnat bolest hlavy…Občas trpím na migrény…Je to hnus… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.3.12 10:43

@Papia taky by mi to stačilo :D nechci se dostat přes 70 :( to sem nikdy neměla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
25.3.12 10:44
@Papia píše:
kakami- to by se mi libilo- mamka se mnou pribrala 18 a ja mela presne 4kg- pritel mel jen 3-tak to by mi stacilo :mrgreen:

a to jsem zapomněla zmínit že malá měla 3950 gramů :lol: takže já z porodnice odešla o 12 kg lehčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí