Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
26.3.12 15:43

urcite a i kdyby jeste dorazila tak tehu uz jsi- nektery holky to tak maj ,ze treba pak maj jeste ms-ale tehu uz to nezrusi…to uz proste jsi :palec:
a kolik ted tedy jsi tt?

• Citovat
  • Upravit
16289
26.3.12 15:47

Papia jo jo a bude!! Prostě pohoda holky!! Ničeho se přeci nebojíme ne?? :)

Wendy no to je úžasné!!! Už aby bylo 10.4. co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
26.3.12 15:52

Papia nevím v jakém tt jsem. Dnes je to teprve 28 dní od minulé menstruace. Takže to bude úplně čerstvé. Ale překvapilo mě, že čárka na testu je tak silná. Při prvním těhotenství, které bohužel nedopadlo byla čárka o dost slabší. No uvidíme… zkusím sem večer hodit foto testíků :-)

Hoope, máš pravdu - ničeho se nebojíme! :palec: Jen vydržet 2 týdny :lol: byl by to ten nejkrásnější dárek k narozeninám, já 6.4. a manžel 12.4. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.3.12 15:55

:mrgreen: :mrgreen: určitě to Wendy vyjde!!! :D tento rok je nejplodnější za posledních asi 1000 let a ještě je ve znamení draka!!!!! :D :D :D.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
26.3.12 16:34
@Veras82 píše:
Tak to jsme na tom úplně stejně. Navíc doma je kulové, takže bych dnes mohla udělat akorát tak vajíčka a při tom pomyšlení se mi dělá akorát zle.

Marně si lámu hlavu jak toto mé nechutenství pořeším. Zitra zkusím upéct maso. Když mi to bude smrdět, tak budu větrat. To je hrozný vymýšlet co uvsřim, když nevím co bych si dala k jídlu. Snad tohle brzo zkončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
26.3.12 16:39
@Hoope píše: :mrgreen: :mrgreen: určitě to Wendy vyjde!!! :D tento rok je nejplodnější za posledních asi 1000 let a ještě je ve znamení draka!!!!! :D :D :D.....

Prosimtě a znamení draka značí v čínském horoskopu co? :) že budeme mít děti pěkný uličníky? :) jinak o té plodnosti v tomto roce už nepochybuji, hlásí se mi tolik holčin, které jsou těhu až je to opravdu překvapující :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
26.3.12 17:20

Wedy myslím že už máš důvod se radovat velká gratulace :kytka: :kytka:
hoope ještě si máme co užít naštěstí si to odbydu skoro orazu :mrgreen: :mrgreen: a s tím rokem máš pravdu i v mém okolí je spousta těhulek :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2837
26.3.12 17:55
@Wedy píše:
Ahoj holky, já dnes dělala další testík a čárka je o něco silnější, jupíí. :dance: Volala jsem MUDr. tak jdu na první kontrolu 10.4. Snad se MS už nedostaví a tentokrát se miminka dočkáme.

Gratuluju :kytka: A ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.3.12 18:08

Holky třeba v Japonsku všechny ženy šílí!!! Hrůza, hlavně aby otěhotněly a porodily v roce 2012 :D Je to prostě rok pro úspěšné děti!!! :D :D…Něco v životě dokážou a dostanou všecho plnou nůši!!!!!

Holky pak si tady budeme psát jak máme děti úžasnými chirurgy, experty a vědátory :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
26.3.12 18:34

Jdu se rozloučit…miminko nežije, zítra jdu na revizi…držím palce ať jste na tom lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.3.12 18:42

Kakami to je mi moc líto :(…a ví to jistě??? Proč ti řekli že nežije :(…jedné holce to taky řekl a druhej den šla ještě ke své doktroce a srdíčko bilo o sto šest!!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.3.12 18:43

@Hoope mám, ale na šumavě a teď bydlím v Praze a nechce se mi cestovat pořád takovej kus…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.3.12 18:45

Aha no v Praze nikoho neznám :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
26.3.12 18:54
@Hoope píše:
Holky třeba v Japonsku všechny ženy šílí!!! Hrůza, hlavně aby otěhotněly a porodily v roce 2012 :D Je to prostě rok pro úspěšné děti!!! :D :D…Něco v životě dokážou a dostanou všecho plnou nůši!!!!!Holky pak si tady budeme psát jak máme děti úžasnými chirurgy, experty a vědátory :D :D

Jee, tak to jsi mě velmi potěšila :) paráda… Teď už jen všechny zdárně porodit naše zdravé ratolesti a máme půl vyhráno. Ženský, netahejte žádné těžké věci, žádné posilování na břicho atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
26.3.12 18:57
@Kakami píše:
Jdu se rozloučit…miminko nežije, zítra jdu na revizi…držím palce ať jste na tom lépe…

To je mi moc líto :( bud´ silná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky