Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@angellik23 píše:
Ahoj holky,tak jsem na vaší radu tady taky dneska zkusila colu a musím říct, že rychleji mi blbě ještě nebylo. Ach jo se asi zblaznim. Jsem se těšila,jak to bude fajn čekat mimi a jak budu šťastná a zatím si to teda vůbec neužívám
. Jak dlouho to tak bude trvat?
to je individuální…někdo má po měsíci klid…někomu je špatně celý těhu…obyčejně většině bývá špatně první trimestr… ![]()
@Kakami píše:
to je individuální…někdo má po měsíci klid…někomu je špatně celý těhu…obyčejně většině bývá špatně první trimestr…
Dobre rano tehulky ![]()
Angelik, jsi me pobavila
no ne na vsechny bude vsechno pusobit, skoda
Ja na rady dat si susenku po ranu, jsem si dnes vytahla piskoty, jen si je nesmim zapomenout dat nahoru do loznice
Taky me zajima jaka asi jsou ta vase lizatka, no pozitri uz budu v CR, tak si hned nejake musim jit koupit
Jinak me bylo pekne zle kdyz jsem si vcera lehla, a rano hlad, ale samozrejme spatne.
Krasny zacatek tydne vsem!
![]()
No piškoty jsem už taky zkoušela a fuuuujjjj. Ale zjistila jsem že jediný co dokážu polknout jsou takový ty rýžový chlebíčky bez chuti a bez zápachu. Sice chutnají jak polystyren,ale sláva za ně. ![]()
Vítám nové těhule, ať se vám daří.
Hoope- a proč musíš jít na císaře? A proč si měla u prvního císař?
jsem zvědavá vid.
Vůbec nevim co mám vařit
nějak nemám na nic chuť
včera už jsem upozornila mého skoromuže, že ted první tři měsíce to budeme mít s jídlem asi dost divoký. Ten koukal chudák.
Docela bych chlapům přála zažít jeden den těhotenství, aby měli lepší přehled ![]()
no myslim ze memu priteli bylo vcera vic zle nezli me ![]()
v sobotu meli nasi oslavu-tak tam vdechnul 1,5l vina a celej den chodil jen na zachod a zase zpet do postele -slo to horem dolem az ve 4 se mu udelalo dobre…to me bylo lip-ja to udrzela ![]()
a cola mi celkem pomaha- musim ji jen nechat nalitou ve sklenicce aby se vybublala a jen chodim loknout a musi byt studena-jinak to nema cenu
dneska jdu poprve zas na tehujogu -tak se tesim asi tam budu nejhubenejsi-ale nevadi chci ted zacit neco delat uz od zacatku ,abych posilila zada a tak ![]()
Tak já už jsem se konečně objednala na gyndu
. Jdu příští týden ve středu 4.4., bude to přesně 6t, tak doufám, že už doktorka něco uvidí. ![]()
neboj -uvidi- ja taky sla minulej patek a byla jsem presne 6tt a bylo uz malickato videt srdicko
![]()
a videla jsem ho i ja-kdyz mi doktorka rekla kam mam koukat ![]()
@Hoope mám, ale na šumavě a nevyhovuje mi jezdit tam obzvlášť když mi neni dobře, takže musim najít nějakýho tady
Ahojky holky!!! dočítám!!!
Papio díky!!!! Snad budu už ťukat, ale fakt se bojím že je to brzo, jsme menší,nebo pomalejší
…ale za týden pak už určitě bude ![]()
asmojim prvním HCG doktor dvě rovnou vyloučil, měli jsme to druhé hodně pomalé ![]()
Annett ahojky!! V pohodě!!!
…No já mám neprostupné porodní cesty
…prostě tomiminko neprojde, minule jsem to měla hodně zlé,rodila jsem skoro 22 hodin a byla stejně otevřená jen na 4cm amiminko ne a ne dolů, tak jsem jela překotně na císaře
.....je to šílené, teďkoukám že je to celkem riziko, ale mě to přišlo v pohodě......bohužel jsem si užila šílené dlouhé porodní bolesti i rekonvalescenci po cisaři takže nedokážu posoudit co je lepší, ale tím že bude císař plánovanej tak sand to bude aspoň všechno více v klidu
…
![]()
Terrka a kde tady?? Já jsem z Plzně a chodím k ejlepšímu z nejlepších k Mejcharovi
..a myslím že do konce března ještě nabírá
otevřel asi 200 míst nebo co
![]()
@Hoope píše:
Annett ahojky!! V pohodě!!!…No já mám neprostupné porodní cesty
…prostě tomiminko neprojde, minule jsem to měla hodně zlé,rodila jsem skoro 22 hodin a byla stejně otevřená jen na 4cm amiminko ne a ne dolů, tak jsem jela překotně na císaře
.....je to šílené, teďkoukám že je to celkem riziko, ale mě to přišlo v pohodě......bohužel jsem si užila šílené dlouhé porodní bolesti i rekonvalescenci po cisaři takže nedokážu posoudit co je lepší, ale tím že bude císař plánovanej tak sand to bude aspoň všechno více v klidu
…
![]()
![]()
Dlouho tě po císaři bolelo bříško? Já jsrm totiž srab
tak zvažuju do čeho bych šla raději ![]()
Jeee holky, nevim jestli znáte, ale právě čtu tady fakt dobrej příběh- diskuzi. Jmenuje se to utajené těhotenství a můžu vám říct, že čtu a čtu a čtu
super. Tak, když nebudete mít do čeho píchnout jukněte. Je to jak telenovela ![]()