Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3182
26.3.12 08:06
@angellik23 píše:
Ahoj holky,tak jsem na vaší radu tady taky dneska zkusila colu a musím říct, že rychleji mi blbě ještě nebylo 8o . Ach jo se asi zblaznim. Jsem se těšila,jak to bude fajn čekat mimi a jak budu šťastná a zatím si to teda vůbec neužívám :,( . Jak dlouho to tak bude trvat?

to je individuální…někdo má po měsíci klid…někomu je špatně celý těhu…obyčejně většině bývá špatně první trimestr… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
26.3.12 08:14
@Kakami píše:
to je individuální…někdo má po měsíci klid…někomu je špatně celý těhu…obyčejně většině bývá špatně první trimestr… :roll:
:lol: tak to se mám ještě na co těšit :lol: , doufám že se to aspoň nebude ještě zesilovat. Nejhorší je že jsem z toho vzteklá :cert: a nejvíc to obnáší náš pes :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
26.3.12 08:18

Dobre rano tehulky :)
Angelik, jsi me pobavila :lol: no ne na vsechny bude vsechno pusobit, skoda :,( Ja na rady dat si susenku po ranu, jsem si dnes vytahla piskoty, jen si je nesmim zapomenout dat nahoru do loznice :D Taky me zajima jaka asi jsou ta vase lizatka, no pozitri uz budu v CR, tak si hned nejake musim jit koupit ;) Jinak me bylo pekne zle kdyz jsem si vcera lehla, a rano hlad, ale samozrejme spatne.
Krasny zacatek tydne vsem! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
26.3.12 08:23

No piškoty jsem už taky zkoušela a fuuuujjjj. Ale zjistila jsem že jediný co dokážu polknout jsou takový ty rýžový chlebíčky bez chuti a bez zápachu. Sice chutnají jak polystyren,ale sláva za ně. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
26.3.12 09:19

Vítám nové těhule, ať se vám daří.

Hoope- a proč musíš jít na císaře? A proč si měla u prvního císař? :) jsem zvědavá vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
26.3.12 09:22

Vůbec nevim co mám vařit :( nějak nemám na nic chuť :( včera už jsem upozornila mého skoromuže, že ted první tři měsíce to budeme mít s jídlem asi dost divoký. Ten koukal chudák.
Docela bych chlapům přála zažít jeden den těhotenství, aby měli lepší přehled :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
26.3.12 09:40

no myslim ze memu priteli bylo vcera vic zle nezli me :mrgreen:
v sobotu meli nasi oslavu-tak tam vdechnul 1,5l vina a celej den chodil jen na zachod a zase zpet do postele -slo to horem dolem az ve 4 se mu udelalo dobre…to me bylo lip-ja to udrzela :mrgreen:
a cola mi celkem pomaha- musim ji jen nechat nalitou ve sklenicce aby se vybublala a jen chodim loknout a musi byt studena-jinak to nema cenu
dneska jdu poprve zas na tehujogu -tak se tesim asi tam budu nejhubenejsi-ale nevadi chci ted zacit neco delat uz od zacatku ,abych posilila zada a tak :)

• Citovat
  • Upravit
1152
26.3.12 09:49

Tak já už jsem se konečně objednala na gyndu :) . Jdu příští týden ve středu 4.4., bude to přesně 6t, tak doufám, že už doktorka něco uvidí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
26.3.12 09:52

neboj -uvidi- ja taky sla minulej patek a byla jsem presne 6tt a bylo uz malickato videt srdicko :srdce: :palec:
a videla jsem ho i ja-kdyz mi doktorka rekla kam mam koukat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
733
26.3.12 09:53

@Hoope mám, ale na šumavě a nevyhovuje mi jezdit tam obzvlášť když mi neni dobře, takže musim najít nějakýho tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.3.12 10:20

Ahojky holky!!! dočítám!!!

Papio díky!!!! Snad budu už ťukat, ale fakt se bojím že je to brzo, jsme menší,nebo pomalejší :(…ale za týden pak už určitě bude :D:D asmojim prvním HCG doktor dvě rovnou vyloučil, měli jsme to druhé hodně pomalé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.3.12 10:24

Annett ahojky!! V pohodě!!! :)…No já mám neprostupné porodní cesty :)…prostě tomiminko neprojde, minule jsem to měla hodně zlé,rodila jsem skoro 22 hodin a byla stejně otevřená jen na 4cm amiminko ne a ne dolů, tak jsem jela překotně na císaře :).....je to šílené, teďkoukám že je to celkem riziko, ale mě to přišlo v pohodě......bohužel jsem si užila šílené dlouhé porodní bolesti i rekonvalescenci po cisaři takže nedokážu posoudit co je lepší, ale tím že bude císař plánovanej tak sand to bude aspoň všechno více v klidu :):palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.3.12 10:26

Terrka a kde tady?? Já jsem z Plzně a chodím k ejlepšímu z nejlepších k Mejcharovi :)..a myslím že do konce března ještě nabírá :Dotevřel asi 200 míst nebo co :D :D :D :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
26.3.12 10:33
@Hoope píše:
Annett ahojky!! V pohodě!!! :)…No já mám neprostupné porodní cesty :)…prostě tomiminko neprojde, minule jsem to měla hodně zlé,rodila jsem skoro 22 hodin a byla stejně otevřená jen na 4cm amiminko ne a ne dolů, tak jsem jela překotně na císaře :).....je to šílené, teďkoukám že je to celkem riziko, ale mě to přišlo v pohodě......bohužel jsem si užila šílené dlouhé porodní bolesti i rekonvalescenci po cisaři takže nedokážu posoudit co je lepší, ale tím že bude císař plánovanej tak sand to bude aspoň všechno více v klidu :):palec: :palec: :palec:

Dlouho tě po císaři bolelo bříško? Já jsrm totiž srab :) tak zvažuju do čeho bych šla raději :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
26.3.12 10:36

Jeee holky, nevim jestli znáte, ale právě čtu tady fakt dobrej příběh- diskuzi. Jmenuje se to utajené těhotenství a můžu vám říct, že čtu a čtu a čtu :) super. Tak, když nebudete mít do čeho píchnout jukněte. Je to jak telenovela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí