Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Annette no já už si to moc nepamatuji, nemám neměla jsem žádné problémy a jizvu by jsi už nenašla
..pamatuji si jen první den, kdy mě setřička vyhnala z postele na záchod a do sprchy, tak že to strašně štípalo a pálelo, ani tak nebolelo…a asi dva tři dny jsi na JIP takže pohoda
..pak už asi nic šílenýho…a moc pomáhalo to potírat řapíkem
…
…hodně doktorů říká, že porodní bolesti jsou jen hodinová záležitost ktežtocísař je otázkou tejdnů
…je to přeci jen operace a né nijak banální…ale je pravdou že když mě přivezli na porodní sál anapíchli mě oblbovák a mě přestaly kontrakce a pak jsem usnula, tak mě bylo pak všechno jedno
…bylo mi fajn
…
Ahoj holky i nově příchozí ![]()
Pěkně dlouho mi trvalo než jsem vás dočetla. Dneska jsem si trochu víc pospala. Kdyby mě nevzbudil hlad, tak spím ještě teď ![]()
@Annetta píše:
Vůbec nevim co mám vařitnějak nemám na nic chuť
včera už jsem upozornila mého skoromuže, že ted první tři měsíce to budeme mít s jídlem asi dost divoký. Ten koukal chudák.
Docela bych chlapům přála zažít jeden den těhotenství, aby měli lepší přehled
Tak to jsme na tom úplně stejně. Navíc doma je kulové, takže bych dnes mohla udělat akorát tak vajíčka a při tom pomyšlení se mi dělá akorát zle.
teda holky když jsem četla ty vaše výšky a váhy tak jsem dostala jen depresi
ja měřím 172 a než jsem otěhotněla s prvním tak jsem měla krásných 71 kg,jenže se nějak nedařilo tak jsem papala hormony a dosálha jsem pěkné kulaté 80
.teť u druhého to šlo samo ale kila zustaly tak mám neuvěřitelných 85 kg. nechci to vidět při konci těhu
ale co ti prcci za to stojí.a manželovi to naštěstí nevadí a já spoléham že při dvou malích dětech to pujde dole samo
![]()
jinak doufám že jak pujdu příšti pondělí k dr tak tam něco uvidíme.je to na prd když nevim ani přibližný týden
a na tu nevolnost holky vyzkoušejte přeslazený čaj,osobně s tím zkušenost nemám ale kamarádce to pomáhalo ![]()
Hanko já mám 170 cm a vážím 81-82
jsme na tom stejně!!!
ale to mám jen vyhnané hormóny, normálně mám tak 65 kg
…ale za miminko to stojí!!!!!
jo to stojí,už si vubec nedokážu bez té naší žábi život představit a těch pár kil navíc stojí jen za mávnutí ruky
ale musím přiznat jak jí začalo první vztekací období tak to byly pěkné nervy,je to malý ![]()
hele po období vzteku, přijde období Proč, pak Nevím a pak Ale já jsem
… takže klid, teď nám bude 9 let a ještě nejsme nakonci
![]()
holky ja jsem 178 a vazim ted 71…uz to je na me dost-mivam tak 66,5.to mi uplne vyhovuje…ale neco zustalo pominulem tehu a pocitam ze tak kilo uz mam ted navic…ale nechci tech 80…driv jsem s vahou docela bojovala…ale te 80 se bojim ,ze mi to pak zustane a nezbavim se toho…ikdyz bych pak rada jeste jedno mimi,tak snad ty speky nekde s dvema vybeham ![]()
Papia to jsi opuchlá nit
…a všchno shodíme, pak budeme v diskusi pokračovat a budeme hubnout společně
![]()
hoope tak u nás to teprv začíná malá ma 14 měsícu a naštěstí ji to už trochu opustilo ale tohle všechno k tomu patří a člověk s tím musí počítat
bez toho to fakt nejde
papia určitě to vyběháš a dáš na původní váhu,také na to spoléham a když ne tak budu muset koupit nový šatník
![]()
Hanko tak to je ještě všechno před Vám
a u nás vlastně úplně všechno a nanovo
![]()
jasan holky-pk se jen prejmenujeme na „20 kilo dole-snadno a rychle“ a bude to
![]()
Ahoj holky, já dnes dělala další testík a čárka je o něco silnější, jupíí.
Volala jsem MUDr. tak jdu na první kontrolu 10.4. Snad se MS už nedostaví a tentokrát se miminka dočkáme.