Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16289
26.3.12 10:39

Annette no já už si to moc nepamatuji, nemám neměla jsem žádné problémy a jizvu by jsi už nenašla :nevim: :nevim: ..pamatuji si jen první den, kdy mě setřička vyhnala z postele na záchod a do sprchy, tak že to strašně štípalo a pálelo, ani tak nebolelo…a asi dva tři dny jsi na JIP takže pohoda :nevim: :nevim: ..pak už asi nic šílenýho…a moc pomáhalo to potírat řapíkem :):palec: :palec: :palec: …hodně doktorů říká, že porodní bolesti jsou jen hodinová záležitost ktežtocísař je otázkou tejdnů :nevim: :nevim: …je to přeci jen operace a né nijak banální…ale je pravdou že když mě přivezli na porodní sál anapíchli mě oblbovák a mě přestaly kontrakce a pak jsem usnula, tak mě bylo pak všechno jedno :)…bylo mi fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
26.3.12 11:07

Ahoj holky i nově příchozí :mavam:
Pěkně dlouho mi trvalo než jsem vás dočetla. Dneska jsem si trochu víc pospala. Kdyby mě nevzbudil hlad, tak spím ještě teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
26.3.12 11:09
@Annetta píše:
Vůbec nevim co mám vařit :( nějak nemám na nic chuť :( včera už jsem upozornila mého skoromuže, že ted první tři měsíce to budeme mít s jídlem asi dost divoký. Ten koukal chudák.
Docela bych chlapům přála zažít jeden den těhotenství, aby měli lepší přehled :)

Tak to jsme na tom úplně stejně. Navíc doma je kulové, takže bych dnes mohla udělat akorát tak vajíčka a při tom pomyšlení se mi dělá akorát zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
26.3.12 13:47

teda holky když jsem četla ty vaše výšky a váhy tak jsem dostala jen depresi :think: :lol: ja měřím 172 a než jsem otěhotněla s prvním tak jsem měla krásných 71 kg,jenže se nějak nedařilo tak jsem papala hormony a dosálha jsem pěkné kulaté 80 :( .teť u druhého to šlo samo ale kila zustaly tak mám neuvěřitelných 85 kg. nechci to vidět při konci těhu :D :D ale co ti prcci za to stojí.a manželovi to naštěstí nevadí a já spoléham že při dvou malích dětech to pujde dole samo :lol: :lol:
jinak doufám že jak pujdu příšti pondělí k dr tak tam něco uvidíme.je to na prd když nevim ani přibližný týden :nevim: a na tu nevolnost holky vyzkoušejte přeslazený čaj,osobně s tím zkušenost nemám ale kamarádce to pomáhalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.3.12 13:49

Hanko já mám 170 cm a vážím 81-82 :D jsme na tom stejně!!! :D ale to mám jen vyhnané hormóny, normálně mám tak 65 kg :D :D :D…ale za miminko to stojí!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
26.3.12 14:01

:D :D jo to stojí,už si vubec nedokážu bez té naší žábi život představit a těch pár kil navíc stojí jen za mávnutí ruky :mrgreen: :mrgreen: ale musím přiznat jak jí začalo první vztekací období tak to byly pěkné nervy,je to malý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.3.12 14:07

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele po období vzteku, přijde období Proč, pak Nevím a pak Ale já jsem :D … takže klid, teď nám bude 9 let a ještě nejsme nakonci :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
26.3.12 14:11

holky ja jsem 178 a vazim ted 71…uz to je na me dost-mivam tak 66,5.to mi uplne vyhovuje…ale neco zustalo pominulem tehu a pocitam ze tak kilo uz mam ted navic…ale nechci tech 80…driv jsem s vahou docela bojovala…ale te 80 se bojim ,ze mi to pak zustane a nezbavim se toho…ikdyz bych pak rada jeste jedno mimi,tak snad ty speky nekde s dvema vybeham :)

• Citovat
  • Upravit
16289
26.3.12 14:18

Papia to jsi opuchlá nit :D :D…a všchno shodíme, pak budeme v diskusi pokračovat a budeme hubnout společně :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
26.3.12 14:23

hoope tak u nás to teprv začíná malá ma 14 měsícu a naštěstí ji to už trochu opustilo ale tohle všechno k tomu patří a člověk s tím musí počítat :lol: :lol:bez toho to fakt nejde :mrgreen: papia určitě to vyběháš a dáš na původní váhu,také na to spoléham a když ne tak budu muset koupit nový šatník :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
26.3.12 14:28

Hanko tak to je ještě všechno před Vám :D a u nás vlastně úplně všechno a nanovo :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
26.3.12 15:25

jasan holky-pk se jen prejmenujeme na „20 kilo dole-snadno a rychle“ a bude to :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1017
26.3.12 15:27

Ahoj holky, já dnes dělala další testík a čárka je o něco silnější, jupíí. :dance: Volala jsem MUDr. tak jdu na první kontrolu 10.4. Snad se MS už nedostaví a tentokrát se miminka dočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
26.3.12 15:38

tak skvele :palec:
ted uz nedorazi-kdyz mas // :)
gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1017
26.3.12 15:40