Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veras82 píše:
Kakami
Někdo to držet musí
Ale neboj, já to doženu. Jen co se mi udělalo líp, hned jsem letěla k ledničce
Nejhorší je, že u mě to ani tak není chuť, jako hlad. Pořád mi kručí v břiše. A když se tak co 2 hoďky nenajím, tak už málem omdlévám hlady. Nechápu
Ja to mela jeste pred tydnem taky tak, neustale hlad a kruceni, ale neznamena to bohuzel, ze nebudou nevolnosti pozdeji ![]()
Lucinatko
No neblázni. Já žádné nevolnosti nechci ![]()
Jsem se dneska odvážila stoupnout na váhu. Čekala jsem tak 2 kila navrh a ono nic. To fakt nechápu. Přitom jen jím a spím ![]()
@kitty77 píše:
No mně je blbě už třetí den a to nonstop ve dne v noci
Opravdu? A co ten Utrogestan. Zavádíš spodem?
Tak tohle mám taky… Musím pořád něco jíst, aby mi nebylo špatně…Akorát nemám pořád na nic chuť, takže se musím přemlouvat, abych něco snědla ![]()
@Veras82 píše:
Kakami
Někdo to držet musí
Ale neboj, já to doženu. Jen co se mi udělalo líp, hned jsem letěla k ledničce
Nejhorší je, že u mě to ani tak není chuť, jako hlad. Pořád mi kručí v břiše. A když se tak co 2 hoďky nenajím, tak už málem omdlévám hlady. Nechápu
@kitty77 Tak v tom nejsi sama:( Mám problém se aspoň dvakrát za den najíst, čehokoliv:(
@Papia píše:
ahoj, tak jsem tady
vse je v poradku- videla jsem zloutkovy vacek-kousek mimi a uplne malinko i srdicko-takze dobry- TP 16.11. a dalsi kontorla 11.4.
tak jsem moc rada ,ze je mimi tam kde ma byt
Ahojky,no paráda ![]()
,mám velkou radost,že jsi viděla
a mimi je tam kde má být.A dneska ti je zlejo?to může být také z těch ranních nervů,ráno bude líp uvidíš ![]()
@Annetta píše:
Papia- krásná práce, tak je mimi kde má být a teď už jen pozitivní myšlenky. Šikula.Zdravím nově příchozí těhuli.
Ohledně chutí na různé potraviny a kombinace, neni to jeste brzy trávit dny u ledničky?
Já teda zatím extra chutě nemám. Jen jsem prestala mít chuť na maso.
Anett jsem na tom podobně,maso vůbec nemusím,ale zato sladký
úplně ujíždím na sušenkách.
@Papia Gratuluji
Taky se těším na to, až mi vše potvrdí doktor a aspoň trochu mně uklidní
@Kakami píše:
@Papiano jo, krásy těhotenstvíKdyž si vzpomenu jak mi bylo u prvního, to bylo něco..taky mi bylo zle když jsem měla hlad ale bylo mi i zle když jsem se najedla..nebo po ránu když jsem jenom napila vody tak mi bylo zle…
Holky já u prvního ani nevěděla že jsem těhotná,u druhého nevydařeného těhu jsem to poznala že mi také nebylo po jídle nejlépe a teď je mi u třetího zase fajn
…ale zatím ![]()
@Veras82 píše:
Opravdu? A co ten Utrogestan. Zavádíš spodem?
Ano zavádím spodem ale zatím se lépe necítím… Doufám že to brzy přejde ![]()
@Veras82 píše:
Lucinatko
No neblázni. Já žádné nevolnosti nechci
Jsem se dneska odvážila stoupnout na váhu. Čekala jsem tak 2 kila navrh a ono nic. To fakt nechápu. Přitom jen jím a spím
Holčiny,nadarmo se tomu neříká JINÝ STAV ![]()
No to je fakt je to dokonce horší než kocovina protože ta aspoň po jednom dni přejde ![]()
@kitty77 píše:
Ano zavádím spodem ale zatím se lépe necítím… Doufám že to brzy přejde
Mám také utrogestan a zavádím spodem a je mi fajn.
Holky kolik ho berete?já po obědě jednu a na noc jednu.
@cezet píše:
Mám také utrogestan a zavádím spodem a je mi fajn.
Holky kolik ho berete?já po obědě jednu a na noc jednu.
Mě napsal doktor 1-1-1, ale co mi zabral, tak zavádím 1ráno a 1večer. Přes den pak už ne, protože jsem z něho trochu mimo ![]()