Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veras82 píše:
Dámy, teď trochu něco z jiného soudku.
Taky tak hrooooooozně moooooc jíte? Já jím vlastně skoro v kuse
Manžel už prohlásil, že půjde raději spát do jiného pokoje, protože má strach, že ho v noci sním
@kitty77 píše:
Tak to asi taky začnu zavádět spodem má li mi to pomoc od nevolností udělám všejinak v pon jsem byla na utz jsem cca 7tt prcek má 13mm a zatím bez srdíčka tak jsem taky pěkně nervní
Holky a nevytýká vám to?já totiž pořád chodím čůrat..
@Kakami píše:
dle MS jsem prý docela daleko a už by mělo jít všechno vidět, jdu na kontrolu příští týden a pokud se to nehne budu muset na revizi
Jezis to je mi lito,ale jeste je nadele me u prvni holky rekl ze srdce nebije dame mu tyden,ja myslela ze me omeji a za tyden bylo vse jak ma byt.Tak jeste zkus byt v klidu.
@Eleanora1988 píše:
Holky a nevytýká vám to?já totiž pořád chodím čůrat..
Jasně že to jde z těla ven. Ale jen to, co má. Tzn.balast - obal a látky, které to drží pohromadě. Hormony se vstřebají do těla.
Každopádně lepší, než aby mi bylo zle.
@kitty77 píše:
Tak to asi taky začnu zavádět spodem má li mi to pomoc od nevolností udělám všejinak v pon jsem byla na utz jsem cca 7tt prcek má 13mm a zatím bez srdíčka tak jsem taky pěkně nervní
Mně řekl doktor rovnou, že kdyby mi z toho bylo zle, tak zavádět spodem.
@Veras82 píše:
Jasně že to jde z těla ven. Ale jen to, co má. Tzn.balast - obal a látky, které to drží pohromadě. Hormony se vstřebají do těla.
Každopádně lepší, než aby mi bylo zle.
to je pravda.. vyzkouším to.. děkuju ![]()
Ahojky,všechny vás tady dneska moc zdravím,byla jsem v práci,tak dmneska nebyl moc čas s vámi komunikovat.Stihla jsme si teď přečíst všechny Vaše příspěvky,holčiny co ještě nemáte vidět
tak strašně moc držím palečky ať už tam brzy je
a jinak s tím jídlem?já jim sztrašně sušenky,ale úplně na kvanta a čokoládu,dneska celou Milku,no nic,taky budu asi brzo pěkná!!!!!!a to jsme nějaký 5-6 týden ![]()
cezet-ty nevis presne kolik jsi tehu? ![]()
kakamitak to bych taky zvladla-kde bydlis-dojedu si pro zbytek
@Papia píše:
cezet-ty nevis presne kolik jsi tehu?kakamitak to bych taky zvladla-kde bydlis-dojedu si pro zbytek
Byla jsem u lékaře minulý týden ve čtvrtek a jen mi řekl,že to vypadá na pátý týden,samozdřejmě podle měsíčků jsem v 6 tém týdnu,nyní
řekne mi více za ten týden,co jdu na kontrolu.
aha-to je divne -me hnedka do telefonu sestricka rekla kolik presne jsem podle ms-kolik tydnu a dnu…a doktorka to u nas rika take hned presne…no nicemu to nevadi-jen me to dost prekvapilo…vsem to rekli uplne presne hned…?
![]()
Holky co mam rikat ja?Ja jdu na kontrolu az ve 12 tydnu.Takze po pravde vubec nevim jak to mam furt to pocitam a jsem z toho jelen. MS posledni 11.2. ale mimo se udelalo 27.2.
@Papia píše:
aha-to je divne -me hnedka do telefonu sestricka rekla kolik presne jsem podle ms-kolik tydnu a dnu…a doktorka to u nas rika take hned presne…no nicemu to nevadi-jen me to dost prekvapilo…vsem to rekli uplne presne hned…?![]()
Já se o tom se sestřičkou nebavila,byla jsem u lékaře na honem,vzal mě jako vsuvku,aby se podíval zda to je tam kde má být a podle ultrazvuku mi řekl,že to vypadá na 5tý týden.Na objednání jdu za týden a o všem se budeme bavit a hlavně už ,možná bude vidět
![]()
strouhalko
a jak to vis ,ze to bylo ten den?-ovu testy-nebo tak neco?-ja bych te pocitala ze jsi dnes 5+5-o jeden min nez ja ![]()
@strouhalka e píše:
Holky co mam rikat ja?Ja jdu na kontrolu az ve 12 tydnu.Takze po pravde vubec nevim jak to mam furt to pocitam a jsem z toho jelen. MS posledni 11.2. ale mimo se udelalo 27.2.
Já měla poslední ms 10.2. a jsme tedy podle svého výpočku 6tt+0,takže ty 5tt+6.