Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Papia píše:
me to podle netu vyslo 15.11.-ted uvidim co vypocita doktorka-je to teda veda
dneska jsem vstavala uz v 5- no jsem trosku nervozni…to priznavam-ale doufam ze to bude dobry-to zase jo
stejne myslim ze tak mesic pred terminem uz se nikam nehnua budu ho ocekavat pekne doma-stejnak uz bude asi zima
Papia :-úmyslím na tebe,psala jsi že jsi na rádno,tak už tam pomalu sedíš,tak držím palce a máš pravdu v listopadu už bude zima,budem koukat na pohádky ![]()
Ahoj holky, Papia držím ti pěsti! Tak jsem vás dočetla děvčátka a u mě porod vychází na 20.11. a to poslední MS byla 14.2. Tak jsem vám na to zvědavá ![]()
@Annetta píše:
Ahoj holky, Papia držím ti pěsti! Tak jsem vás dočetla děvčátka a u mě porod vychází na 20.11. a to poslední MS byla 14.2. Tak jsem vám na to zvědavá
Ahoj mě podle kalkulaček na netu vychází 26.11 a poslední ms 20.2.
Ahoj všem, můžu se k vám přidat? 5.3. jsem na testu objevila // a včera mi to doktor potvrdil
Jen mě čekal šok…Mám v bříšku 2 miminka
Bude to asi hodně náročný, varoval mě před možným rizikovým těhu - jsem mrňavá a hubená… Ale zatím je vše v pořádku
Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat, ale s přítelem se těšíme, i když nevím, jak to zvládneme… ![]()
@Verulín86 píše:
Ahoj všem, můžu se k vám přidat? 5.3. jsem na testu objevila // a včera mi to doktor potvrdilJen mě čekal šok…Mám v bříšku 2 miminka
Bude to asi hodně náročný, varoval mě před možným rizikovým těhu - jsem mrňavá a hubená… Ale zatím je vše v pořádku
Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat, ale s přítelem se těšíme, i když nevím, jak to zvládneme…
Ahoj moooooc gratuluji..
já byla včera na uz protože jsem hned po zjištění těhu naléhala na utrogestan.. tak mě museli vyšetřit, ale ještě tam nic dr neviděla, ale prý to těhotně vypadá.. v pondělí jsem objednaná na preventivní kontrolu atak mi říkala že to už by mohlo jít něco vidět..
@Eleanora1988 píše:
Ahoj moooooc gratuluji..![]()
já byla včera na uz protože jsem hned po zjištění těhu naléhala na utrogestan.. tak mě museli vyšetřit, ale ještě tam nic dr neviděla, ale prý to těhotně vypadá.. v pondělí jsem objednaná na preventivní kontrolu atak mi říkala že to už by mohlo jít něco vidět..
Děkuji
Tak držím pěstičky ať je vše v pořádku a ať už vidíš
Já jsem v 7+5 tt a srdíčka byla vidět krásně… ![]()
@Verulín86 píše:
DěkujiTak držím pěstičky ať je vše v pořádku a ať už vidíš
Já jsem v 7+5 tt a srdíčka byla vidět krásně…
Taky
děkuju dej pak vědět jak pokračujete..
@Verulín86 píše:
Ahoj všem, můžu se k vám přidat? 5.3. jsem na testu objevila // a včera mi to doktor potvrdilJen mě čekal šok…Mám v bříšku 2 miminka
Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat, ale s přítelem se těšíme, i když nevím, jak to zvládneme…
pááááááni…moc gratuluju ![]()
@Verulín86 píše:
Jazis to je krasa.Me by muj chlap asi zastrlil,ale my uz mame deti dost.Takze moooc gratuluju bude fajn mit tady mamcu s dvojcatkama.
@Eleanora1988 píše:
Ahoj mě podle kalkulaček na netu vychází 26.11 a poslední ms 20.2.
Páni, moooc gratuluji! Ale bude to mazec s dvěmi zaráz, ale zvládly to tisíce žen před námi, tak to určitě zvládneš taky
. Já sama jsem zvědavá, jestli mě tam doktorka taky neobjeví dvojčátka, máme to v rodině a i kartářka mi to předpověděla
. Já bych teda radši to postupně, ale když to bude, tak, co už, hlavně, že budou zdravé. ![]()
@Verulín86 píše:
@Katka27 píše:
Mě zase vychází podle internetové kalkulačky termín porodu 27.11.No, uvidíme, co mi řekně doktorka za dva týdny!
no to jsem taky zvědavá co mi řeknou.. ale musíme myslet jen na to dobré a nestresovat se.. jinak já jsem narozená 1.11 to by byla sranda aby se mi tak narodilo:)
@Verulín86 píše:
Moc gratuluji ![]()
Mně celý život všichni tvrdili, že budu mít určitě dvojčátka. Máme to taky v rodině. No zatím to nevypadá. Ale já bych je brala hned ![]()