Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
23.3.12 07:58
@Papia píše:
me to podle netu vyslo 15.11.-ted uvidim co vypocita doktorka-je to teda veda :mrgreen:
dneska jsem vstavala uz v 5- no jsem trosku nervozni…to priznavam-ale doufam ze to bude dobry-to zase jo :pankac:
stejne myslim ze tak mesic pred terminem uz se nikam nehnua budu ho ocekavat pekne doma-stejnak uz bude asi zima :mrgreen:

Papia :-úmyslím na tebe,psala jsi že jsi na rádno,tak už tam pomalu sedíš,tak držím palce a máš pravdu v listopadu už bude zima,budem koukat na pohádky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
23.3.12 08:38

Ahoj holky, Papia držím ti pěsti! Tak jsem vás dočetla děvčátka a u mě porod vychází na 20.11. a to poslední MS byla 14.2. Tak jsem vám na to zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
23.3.12 08:39
@Annetta píše:
Ahoj holky, Papia držím ti pěsti! Tak jsem vás dočetla děvčátka a u mě porod vychází na 20.11. a to poslední MS byla 14.2. Tak jsem vám na to zvědavá :)

Ahoj mě podle kalkulaček na netu vychází 26.11 a poslední ms 20.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2837
23.3.12 08:40

Ahoj všem, můžu se k vám přidat? 5.3. jsem na testu objevila // a včera mi to doktor potvrdil :) Jen mě čekal šok…Mám v bříšku 2 miminka :D Bude to asi hodně náročný, varoval mě před možným rizikovým těhu - jsem mrňavá a hubená… Ale zatím je vše v pořádku :) Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat, ale s přítelem se těšíme, i když nevím, jak to zvládneme… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
23.3.12 08:43
@Verulín86 píše:
Ahoj všem, můžu se k vám přidat? 5.3. jsem na testu objevila // a včera mi to doktor potvrdil :) Jen mě čekal šok…Mám v bříšku 2 miminka :D Bude to asi hodně náročný, varoval mě před možným rizikovým těhu - jsem mrňavá a hubená… Ale zatím je vše v pořádku :) Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat, ale s přítelem se těšíme, i když nevím, jak to zvládneme… :?

Ahoj moooooc gratuluji.. :kytka: :kytka: já byla včera na uz protože jsem hned po zjištění těhu naléhala na utrogestan.. tak mě museli vyšetřit, ale ještě tam nic dr neviděla, ale prý to těhotně vypadá.. v pondělí jsem objednaná na preventivní kontrolu atak mi říkala že to už by mohlo jít něco vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2837
23.3.12 08:47
@Eleanora1988 píše:
Ahoj moooooc gratuluji.. :kytka: :kytka: já byla včera na uz protože jsem hned po zjištění těhu naléhala na utrogestan.. tak mě museli vyšetřit, ale ještě tam nic dr neviděla, ale prý to těhotně vypadá.. v pondělí jsem objednaná na preventivní kontrolu atak mi říkala že to už by mohlo jít něco vidět..

Děkuji :) Tak držím pěstičky ať je vše v pořádku a ať už vidíš :srdce: Já jsem v 7+5 tt a srdíčka byla vidět krásně… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
23.3.12 08:53
@Verulín86 píše:
Děkuji :) Tak držím pěstičky ať je vše v pořádku a ať už vidíš :srdce: Já jsem v 7+5 tt a srdíčka byla vidět krásně… :)

Taky :kytka: děkuju dej pak vědět jak pokračujete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
23.3.12 08:56
@Verulín86 píše:
Ahoj všem, můžu se k vám přidat? 5.3. jsem na testu objevila // a včera mi to doktor potvrdil :) Jen mě čekal šok…Mám v bříšku 2 miminka :D Bude to asi hodně náročný, varoval mě před možným rizikovým těhu - jsem mrňavá a hubená… Ale zatím je vše v pořádku :) Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat, ale s přítelem se těšíme, i když nevím, jak to zvládneme… :?

pááááááni…moc gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
23.3.12 09:27

@Papia drzim pesti at je vsechno v poradku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
23.3.12 09:31
@Verulín86 píše:

Jazis to je krasa.Me by muj chlap asi zastrlil,ale my uz mame deti dost.Takze moooc gratuluju bude fajn mit tady mamcu s dvojcatkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
23.3.12 09:47
Mě zase vychází podle internetové kalkulačky termín porodu 27.11. :lol: No, uvidíme, co mi řekně doktorka za dva týdny! :think:
@Eleanora1988 píše:
Ahoj mě podle kalkulaček na netu vychází 26.11 a poslední ms 20.2.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
23.3.12 09:51

Páni, moooc gratuluji! Ale bude to mazec s dvěmi zaráz, ale zvládly to tisíce žen před námi, tak to určitě zvládneš taky :potlesk: . Já sama jsem zvědavá, jestli mě tam doktorka taky neobjeví dvojčátka, máme to v rodině a i kartářka mi to předpověděla :cert: . Já bych teda radši to postupně, ale když to bude, tak, co už, hlavně, že budou zdravé. :)

@Verulín86 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
23.3.12 10:17
@Katka27 píše:
Mě zase vychází podle internetové kalkulačky termín porodu 27.11. :lol: No, uvidíme, co mi řekně doktorka za dva týdny! :think:

no to jsem taky zvědavá co mi řeknou.. ale musíme myslet jen na to dobré a nestresovat se.. jinak já jsem narozená 1.11 to by byla sranda aby se mi tak narodilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
23.3.12 10:23

Dobré ráno dámy,
trochu mi trvalo než jsem vás dočetla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
23.3.12 10:24
@Verulín86 píše:

Moc gratuluji :potlesk:
Mně celý život všichni tvrdili, že budu mít určitě dvojčátka. Máme to taky v rodině. No zatím to nevypadá. Ale já bych je brala hned :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí