Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Papia píše:
rodila jsem 23+6- Viki mela 610gramu a 30cm…vecer mi nic nebylo,ve 2 zacali kotrakce a v pul 8 se narodila-hroznej mazec-pak zjistili ze jsem mela streptokoky a kvasinky a ze jsem prodelala mononukleozu…a pritom mi vubec nic nebylo …jeste ve stredu jsem byla na gynde na kontrole a v sobutu se to stalo…ani jsme nevedeli co to bude-tak jsem museli rychle vymyslet jmeno…podivali jsme se na ni jeste dopoledne v inkubatoru a rekli nam ze do vecera neprezije…umrela nam asi pul hodiny po tom co jsme ji videli…no a proto se ted vic bojim …a i na ni ted vic myslim ,ikdyz uz mam dalsi mimi v brise…
snad jsem vas moc nerozesmutnila…ja jen proste necekam prvni mimi…cekam druhe…jedno uz mame ikdyz je to andilek![]()
Abych pravdu řekla, tak mi slza ukapla. Je to hold zivot.
Papia píše:
Veras
ten segedyn bych si teda dala-nam ,nam- ja jen nesnesim vareni knedliku-tak takove omacky moc nedelam-spis neco co se hodi k ryzi…
ale treba svickovou milujua i ten segedyn-uplne mi delas chute
jéééééé dělat se s knedlíkem? Neexistuje…kupuju
omáčky miluju…a nejvíc teda svíčkovou..bože…
kupovany by pritel nejed-ale on o ne stejne moc nestoji-takze jsem je jeste nikdy nedelala a ani nekupovala ![]()
jsem si musela hnedka neco dat uplne jsem z vas dostala hlad ![]()
Příspěvek upraven 22.03.12 v 14:54
Já toho navařila tak pro deset lidí a během jednoho dne to zmizelo ![]()
Knedlíky taky moc nemusím. Prokládám to chlebem ![]()
já mám docela žravýho manžela..sice na to nevypadá ale je to tak..za což jsem nesmírně vděčná, protože i já se moc ráda dobře najím takže si hlavně teda po víkendech docela hezky vyváříme ![]()
ja mam knedliky rada-moje mamka dela domaci-to si dam rada ,alůe chlebik je taky fajn-jen kdyz je certvej tak jsem pak hrozne nafoukla ![]()
Papia píše:čerstvej, ještě teplej kmínovej z globusu…neznám nic lepšího
ja mam knedliky rada-moje mamka dela domaci-to si dam rada ,alůe chlebik je taky fajn-jen kdyz je certvej tak jsem pak hrozne nafoukla
Dámy, takže já se jdu trochu zcivilizovat a nakoupit ![]()
Navíc už mi běží vycházky, tak ať z toho sluníčka taky něco mám.
Mějte se zatím pěkně, drže se a já tady zítra zase juknu.
ten muj taky rad ji-je to jeho asi nejvetsi konicek ![]()
takze varim skoro kazdej den…teply obedy v praci mu nejak nestacej-ale zas ma rad i ruzny zdravy veci-zrni a tak
-ale ke vsemu teda maso-a jen libove
Veras82 píše:
Dámy, takže já se jdu trochu zcivilizovat a nakoupit
Navíc už mi běží vycházky, tak ať z toho sluníčka taky něco mám.
Mějte se zatím pěkně, drže se a já tady zítra zase juknu.
veras, tak papa-hezky si to uzij- ja jdu aspon pracovat-dneska se to tady nejak rozjelo ![]()
nam- bramboraky ![]()
Příspěvek upraven 22.03.12 v 15:00
chlap a zrní?
Neskutečný
Hele já když jsem byla ještě těhotná s první a byla na rizikáči taky jsem vařila denně
Ted už ne ![]()
ja skoro denne varim-ale treba vcera jsem delala jen kureci kousky a polentovou kasi s balkanem-je to rychle a dobe ![]()
@Veras82 píše:
Kitty 77 jsem na tom úplně stejně. Beru Utrogestan a jsem po něm pěkně tumpachová. Každopádně zavádím spodem a aspoň mi není zle.
Tak to asi taky začnu zavádět spodem má li mi to pomoc od nevolností udělám vše
jinak v pon jsem byla na utz jsem cca 7tt prcek má 13mm a zatím bez srdíčka tak jsem taky pěkně nervní ![]()