Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
517
22.3.12 14:51
Papia píše:
rodila jsem 23+6- Viki mela 610gramu a 30cm…vecer mi nic nebylo,ve 2 zacali kotrakce a v pul 8 se narodila-hroznej mazec-pak zjistili ze jsem mela streptokoky a kvasinky a ze jsem prodelala mononukleozu…a pritom mi vubec nic nebylo …jeste ve stredu jsem byla na gynde na kontrole a v sobutu se to stalo…ani jsme nevedeli co to bude-tak jsem museli rychle vymyslet jmeno…podivali jsme se na ni jeste dopoledne v inkubatoru a rekli nam ze do vecera neprezije…umrela nam asi pul hodiny po tom co jsme ji videli…

no a proto se ted vic bojim …a i na ni ted vic myslim ,ikdyz uz mam dalsi mimi v brise…

snad jsem vas moc nerozesmutnila…ja jen proste necekam prvni mimi…cekam druhe…jedno uz mame ikdyz je to andilek :andel: :(

Abych pravdu řekla, tak mi slza ukapla. Je to hold zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
22.3.12 14:51
Papia píše:
Veras
ten segedyn bych si teda dala-nam ,nam- ja jen nesnesim vareni knedliku-tak takove omacky moc nedelam-spis neco co se hodi k ryzi…
ale treba svickovou miluju :mrgreen: a i ten segedyn-uplne mi delas chute :dance:

jéééééé dělat se s knedlíkem? Neexistuje…kupuju :) omáčky miluju…a nejvíc teda svíčkovou..bože…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 14:53

kupovany by pritel nejed-ale on o ne stejne moc nestoji-takze jsem je jeste nikdy nedelala a ani nekupovala :mrgreen:
jsem si musela hnedka neco dat uplne jsem z vas dostala hlad :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.03.12 v 14:54

• Citovat
  • Upravit
2583
22.3.12 14:53

Já toho navařila tak pro deset lidí a během jednoho dne to zmizelo :?
Knedlíky taky moc nemusím. Prokládám to chlebem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
22.3.12 14:54

já mám docela žravýho manžela..sice na to nevypadá ale je to tak..za což jsem nesmírně vděčná, protože i já se moc ráda dobře najím takže si hlavně teda po víkendech docela hezky vyváříme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 14:55

ja mam knedliky rada-moje mamka dela domaci-to si dam rada ,alůe chlebik je taky fajn-jen kdyz je certvej tak jsem pak hrozne nafoukla :oops:

• Citovat
  • Upravit
3182
22.3.12 14:57
Papia píše:
ja mam knedliky rada-moje mamka dela domaci-to si dam rada ,alůe chlebik je taky fajn-jen kdyz je certvej tak jsem pak hrozne nafoukla :oops:
čerstvej, ještě teplej kmínovej z globusu…neznám nic lepšího :palec: :lol: ale pak se v noci vznášej peřiny pravda… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
22.3.12 14:57

Dámy, takže já se jdu trochu zcivilizovat a nakoupit :lol:
Navíc už mi běží vycházky, tak ať z toho sluníčka taky něco mám.
Mějte se zatím pěkně, drže se a já tady zítra zase juknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 14:58

ten muj taky rad ji-je to jeho asi nejvetsi konicek :mrgreen:
takze varim skoro kazdej den…teply obedy v praci mu nejak nestacej-ale zas ma rad i ruzny zdravy veci-zrni a tak :mrgreen: -ale ke vsemu teda maso-a jen libove

• Citovat
  • Upravit
3182
22.3.12 14:59
Veras82 píše:
Dámy, takže já se jdu trochu zcivilizovat a nakoupit :lol:
Navíc už mi běží vycházky, tak ať z toho sluníčka taky něco mám.
Mějte se zatím pěkně, drže se a já tady zítra zase juknu.
:mavam: vem mi tam prosím brambory a kilo točenáku na bramboráky díky :mavam: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 15:00

veras, tak papa-hezky si to uzij- ja jdu aspon pracovat-dneska se to tady nejak rozjelo :mrgreen:
nam- bramboraky :pankac:

Příspěvek upraven 22.03.12 v 15:00

• Citovat
  • Upravit
3182
22.3.12 15:00

chlap a zrní? 8o Neskutečný :lol: Hele já když jsem byla ještě těhotná s první a byla na rizikáči taky jsem vařila denně :lol: Ted už ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 15:01

ja skoro denne varim-ale treba vcera jsem delala jen kureci kousky a polentovou kasi s balkanem-je to rychle a dobe ;)

• Citovat
  • Upravit
3182
22.3.12 15:03

jídlo je zlo…tohle mě jako malou neměli nikdy naučit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
22.3.12 16:47
@Veras82 píše:
Kitty 77 jsem na tom úplně stejně. Beru Utrogestan a jsem po něm pěkně tumpachová. Každopádně zavádím spodem a aspoň mi není zle.

Tak to asi taky začnu zavádět spodem má li mi to pomoc od nevolností udělám vše ;) jinak v pon jsem byla na utz jsem cca 7tt prcek má 13mm a zatím bez srdíčka tak jsem taky pěkně nervní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí