Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V pondělí už byl docela prcek velkej 13mm a srdíčko furt ukázat nechce ![]()
teeeda-ja ani nevim jak byla velka nase " Nataša" ![]()
ale hlavně ze tam byla ![]()
Papia- krásná práce, tak je mimi kde má být a teď už jen pozitivní myšlenky. Šikula.
Zdravím nově příchozí těhuli.
Ohledně chutí na různé potraviny a kombinace, neni to jeste brzy trávit dny u ledničky?
Já teda zatím extra chutě nemám. Jen jsem prestala mít chuť na maso.
tak to já jsem si toho všimla jak jsem se dívala co si zapisuje do počítače ![]()
@Annetta píše:
Papia- krásná práce, tak je mimi kde má být a teď už jen pozitivní myšlenky. Šikula.Zdravím nově příchozí těhuli.
Ohledně chutí na různé potraviny a kombinace, neni to jeste brzy trávit dny u ledničky?
Já teda zatím extra chutě nemám. Jen jsem prestala mít chuť na maso.
noo…brzy to není, skutečně ty první 3 měsíce jsou nejhorší
U prvního jsem to měla taky ![]()
kittytak to jsi to pekne vysmirovla ![]()
holky- me je dnes prvni den opravdu blbe…vubec to neznam-zkusila jsem to zajist,ale nefunguje to-jsem ted akorat navic precpana…doufam ,ze to prejde-nikdy mi takhle nebylo…vzdy jen naznak a hnedka to zmizelo…a chute mam uplne stejne jako vzdy…jen jsem dneska sedela vedle nakeho straeho pana v buse a fakt mi dost vadilo jak ho citim-a to nebyl zadnej bezdomovec-musela jsem otevrit okno…
no jo, krásy těhotenství
Když si vzpomenu jak mi bylo u prvního, to bylo něco..taky mi bylo zle když jsem měla hlad ale bylo mi i zle když jsem se najedla..nebo po ránu když jsem jenom napila vody tak mi bylo zle… ![]()
kakami nestras ![]()
ja doufam ze to jen nejaky vykyv
zadny standart…
kdyz se nenajim ,tak mi je taky dost blbe-ale neni to tak neprijemne jak tohle…porad mam pocit ze mam vrhnout a pritom nevrhnu…bleee
![]()
Tak já myslela, že opravdová žravost přijde az později. Mno, hold jsem v tom nováček
ráda si nechám poradit ![]()
Mř naštěstí blivno není- zatím. Akorat mám žaludek jako na vodě. Jsem celá napnutá co přijde dál ![]()
Ahojte, za tech par dni jste tu opravdu napsaly hotove slohy
dalo mi to zabrat precist.
Ja se ted vratila od prvni navstevy porodni asistentky (ziji v UK), takze jsem se dozvedela par veci co uz vim diky netu, TP 10.11., 7 tydnu tehotna, zmerila mi tlak, zvazila, a zmerila vysku, zjistila jsem ze jsem vyrostla o par cm
178 a ja myslela ze mam 174
dostala jsem knizku v anglictine neco jako zdrave tehotenstvi, objedna me do nemocnice na ultrazvuk za 4 tydny, no a to je vsechno
Na srdicko se letim podivat do ceska tak ho za 6 dni uvidim juchu.
Ty chute vam zavidim, me zaclo byt take spise nevolno bez zvraceni, ani na cukrovinky nemam chut
Na maso az tak moc nejsem ani jsem vetsinou nebyla, jsem spis mlecna odjakziva ![]()
Gratuluji Verulince ke dvojcatkum
Me by se to taky docela libilo ![]()
Katka27, jak ti to kartarka predpovedela, tak se asi dockas, pokud je dobra, ja byla pred 4 lety asi, a splnilo se mi absolutne vsechno ![]()
Papia
Tak to je asi něco ve vzduchu. Mně dneska bylo taky poprvé celkem šoufl. Žaludek na vodě a ani jsem nemohla vařit jak mi bylo blbě. Takže den strávený v posteli. Doufám, že je to jen výjimečně
to by mě asi mrsklo, kdyby to pokračovalo.
@Papia píše:
kakami nestras
ja doufam ze to jen nejaky vykyvzadny standart…
kdyz se nenajim ,tak mi je taky dost blbe-ale neni to tak neprijemne jak tohle…porad mam pocit ze mam vrhnout a pritom nevrhnu…bleee![]()
to je přesně ono…je ti zle na zvracení ale nezvracíš…to si říkáš že by ses táák potřebovala vyblít
mě takto bylo asi 4 měsíce..fuj…si vzpomínám, ještě když jsem chodila do práce, kolem oběda že půjdem s kolegyní na O a že se nejdříve stavíme na trhy, bylo okolo Vánoc, no a já měla hlad a teda to mi pak bylo hodně zle…jsme šly z těch trhů na jídlo a já se modlila at sebou po cestě neseknu jak hrozně mi bylo fuj ![]()
@Veras82 píše:
Papia
Tak to je asi něco ve vzduchu. Mně dneska bylo taky poprvé celkem šoufl. Žaludek na vodě a ani jsem nemohla vařit jak mi bylo blbě. Takže den strávený v posteli. Doufám, že je to jen výjimečněto by mě asi mrsklo, kdyby to pokračovalo.
tak to jen já zase jedla?
![]()
Kakami
Někdo to držet musí ![]()
Ale neboj, já to doženu. Jen co se mi udělalo líp, hned jsem letěla k ledničce ![]()
Nejhorší je, že u mě to ani tak není chuť, jako hlad. Pořád mi kručí v břiše. A když se tak co 2 hoďky nenajím, tak už málem omdlévám hlady. Nechápu ![]()
potvurka se schovava…uz ted s nama umeji pekne zamavat

moc drzim palecky-ale to uz by snad ani neslo ,aby se priste neukazalo

mrsky jedny malicky
te doktor necha teda pekne na srdicko cekat…oni vubec nechapou ,jak je pro nas dulezite ho videt