Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
23.3.12 11:20

potvurka se schovava…uz ted s nama umeji pekne zamavat :mrgreen:
mrsky jedny malicky :mrgreen:
te doktor necha teda pekne na srdicko cekat…oni vubec nechapou ,jak je pro nas dulezite ho videt :srdce: moc drzim palecky-ale to uz by snad ani neslo ,aby se priste neukazalo :palec: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2551
23.3.12 11:27

V pondělí už byl docela prcek velkej 13mm a srdíčko furt ukázat nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
23.3.12 12:26

teeeda-ja ani nevim jak byla velka nase " Nataša" :mrgreen:
ale hlavně ze tam byla :palec:

• Citovat
  • Upravit
517
23.3.12 12:50

Papia- krásná práce, tak je mimi kde má být a teď už jen pozitivní myšlenky. Šikula.

Zdravím nově příchozí těhuli.

Ohledně chutí na různé potraviny a kombinace, neni to jeste brzy trávit dny u ledničky?
Já teda zatím extra chutě nemám. Jen jsem prestala mít chuť na maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
23.3.12 12:51

tak to já jsem si toho všimla jak jsem se dívala co si zapisuje do počítače :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
23.3.12 12:58
@Annetta píše:
Papia- krásná práce, tak je mimi kde má být a teď už jen pozitivní myšlenky. Šikula.

Zdravím nově příchozí těhuli.

Ohledně chutí na různé potraviny a kombinace, neni to jeste brzy trávit dny u ledničky?
Já teda zatím extra chutě nemám. Jen jsem prestala mít chuť na maso.

noo…brzy to není, skutečně ty první 3 měsíce jsou nejhorší :lol: U prvního jsem to měla taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
23.3.12 13:12

kittytak to jsi to pekne vysmirovla :palec:

holky- me je dnes prvni den opravdu blbe…vubec to neznam-zkusila jsem to zajist,ale nefunguje to-jsem ted akorat navic precpana…doufam ,ze to prejde-nikdy mi takhle nebylo…vzdy jen naznak a hnedka to zmizelo…a chute mam uplne stejne jako vzdy…jen jsem dneska sedela vedle nakeho straeho pana v buse a fakt mi dost vadilo jak ho citim-a to nebyl zadnej bezdomovec-musela jsem otevrit okno…

• Citovat
  • Upravit
3182
23.3.12 13:21

@Papia

no jo, krásy těhotenství :lol: Když si vzpomenu jak mi bylo u prvního, to bylo něco..taky mi bylo zle když jsem měla hlad ale bylo mi i zle když jsem se najedla..nebo po ránu když jsem jenom napila vody tak mi bylo zle… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
23.3.12 13:32

kakami nestras :mrgreen:
ja doufam ze to jen nejaky vykyv :mrgreen: zadny standart…
kdyz se nenajim ,tak mi je taky dost blbe-ale neni to tak neprijemne jak tohle…porad mam pocit ze mam vrhnout a pritom nevrhnu…bleee :poblion: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
517
23.3.12 13:36

Tak já myslela, že opravdová žravost přijde az později. Mno, hold jsem v tom nováček :) ráda si nechám poradit :)
Mř naštěstí blivno není- zatím. Akorat mám žaludek jako na vodě. Jsem celá napnutá co přijde dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
23.3.12 14:20

Ahojte, za tech par dni jste tu opravdu napsaly hotove slohy :) dalo mi to zabrat precist.
Ja se ted vratila od prvni navstevy porodni asistentky (ziji v UK), takze jsem se dozvedela par veci co uz vim diky netu, TP 10.11., 7 tydnu tehotna, zmerila mi tlak, zvazila, a zmerila vysku, zjistila jsem ze jsem vyrostla o par cm :mrgreen: 178 a ja myslela ze mam 174 :) dostala jsem knizku v anglictine neco jako zdrave tehotenstvi, objedna me do nemocnice na ultrazvuk za 4 tydny, no a to je vsechno :) Na srdicko se letim podivat do ceska tak ho za 6 dni uvidim juchu.
Ty chute vam zavidim, me zaclo byt take spise nevolno bez zvraceni, ani na cukrovinky nemam chut :cert: Na maso az tak moc nejsem ani jsem vetsinou nebyla, jsem spis mlecna odjakziva :mrgreen:

Gratuluji Verulince ke dvojcatkum :palec: Me by se to taky docela libilo :)

Katka27, jak ti to kartarka predpovedela, tak se asi dockas, pokud je dobra, ja byla pred 4 lety asi, a splnilo se mi absolutne vsechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
23.3.12 16:40

Papia
Tak to je asi něco ve vzduchu. Mně dneska bylo taky poprvé celkem šoufl. Žaludek na vodě a ani jsem nemohla vařit jak mi bylo blbě. Takže den strávený v posteli. Doufám, že je to jen výjimečně :roll: to by mě asi mrsklo, kdyby to pokračovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
23.3.12 16:41
@Papia píše:
kakami nestras :mrgreen:
ja doufam ze to jen nejaky vykyv :mrgreen: zadny standart…
kdyz se nenajim ,tak mi je taky dost blbe-ale neni to tak neprijemne jak tohle…porad mam pocit ze mam vrhnout a pritom nevrhnu…bleee :poblion: :mrgreen:

to je přesně ono…je ti zle na zvracení ale nezvracíš…to si říkáš že by ses táák potřebovala vyblít :lol: mě takto bylo asi 4 měsíce..fuj…si vzpomínám, ještě když jsem chodila do práce, kolem oběda že půjdem s kolegyní na O a že se nejdříve stavíme na trhy, bylo okolo Vánoc, no a já měla hlad a teda to mi pak bylo hodně zle…jsme šly z těch trhů na jídlo a já se modlila at sebou po cestě neseknu jak hrozně mi bylo fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
23.3.12 16:41
@Veras82 píše:
Papia
Tak to je asi něco ve vzduchu. Mně dneska bylo taky poprvé celkem šoufl. Žaludek na vodě a ani jsem nemohla vařit jak mi bylo blbě. Takže den strávený v posteli. Doufám, že je to jen výjimečně :roll: to by mě asi mrsklo, kdyby to pokračovalo.

tak to jen já zase jedla? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
23.3.12 16:45

Kakami
Někdo to držet musí :mrgreen:
Ale neboj, já to doženu. Jen co se mi udělalo líp, hned jsem letěla k ledničce :jazyk:
Nejhorší je, že u mě to ani tak není chuť, jako hlad. Pořád mi kručí v břiše. A když se tak co 2 hoďky nenajím, tak už málem omdlévám hlady. Nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí