Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já v tom mám pěkný binec. Poslední MS jsem měla 1.2., takže bych podle mých výpočtů měla být 7+1tt, Ale sestra mi hned řekla o týden míň. Jinak mi nic jiného neřekli ![]()
Početí proběhlo 23.2. (jeli jsme podle ovu testu). No mám v tom binec. Ovu jsem měla až po 3 týdnech. Asi kvůli bouračce, co jsme měla. Byla jsem trochu celá rozhozená ![]()
Příspěvek upraven 23.03.12 v 12:08
@Kakami píše:
Holky, jsem prase…tímhle jsem se právě děsně přežrala…:-D
výýýýbornéééé, hned bych si dala
Holky moc děkuji za gratulace
Pořád ve mě hlodá nejistota, ale zvládnem to
Na další kontrolu jdu 12.4. tak snad bude vše v pořádku. A termín mi vychází na 4.11. ![]()
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?…
@Veras82 píše:
Jo a dámy, kde najdu tu vaši kalkulačku na termín?
ahoj, tak jsem tady ![]()
vse je v poradku- videla jsem zloutkovy vacek-kousek mimi a uplne malinko i srdicko-takze dobry- TP 16.11. a dalsi kontorla 11.4.
tak jsem moc rada ,ze je mimi tam kde ma byt ![]()
@Papia píše:
ahoj, tak jsem tady
vse je v poradku- videla jsem zloutkovy vacek-kousek mimi a uplne malinko i srdicko-takze dobry- TP 16.11. a dalsi kontorla 11.4.
tak jsem moc rada ,ze je mimi tam kde ma byt
@Papia píše:
ahoj, tak jsem tady
No to je supeeeeer
Hned je člověku líp, že?
Já se toho termínu porudu nedopočítám… každá kalkulačka mi ukazuje něco jiného, dokonce i jinou délku těhotenství ![]()
veras
ja byla rano pekne na nervy-ted to ze me uplne spadlo-hned mi je o dost lip…snad uz nebudu tak moc plasit-tohle bylo takove nejdulezitejsi…moc jsem se bala aby to nebyklo mimidelozni,ale ted uz to pujde presne podle planu
![]()
@Papia píše:
ahoj, tak jsem tady
Tak to je super že je vše v pořádku !!!! ![]()
Já jdu na kontrolu až 2.4. a nevím jak to vydržím, chtěla bych už taky vidět srdíčko protože vím že by se mi ulevilo ![]()
Já vám tak závidím ty vaše chutě já bych taky chtěla jíst ale mně je pořád zle ![]()
kitty
diky
srdicko bylo videt ,ale fakt jen malicicko-zadny bubnovani- to az priste ![]()
a kolik ted jsi tt ?