Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
..Ahoj, já doufám, že se sem za 14 dní přidám 😅. Zatím tu ještě nemám, co dělat ![]()
Doufám, že až to bude jistý, tak taky najdu někoho, kdo to semnou bude chtít průběžně sdílet s podobným datem porodu. Hodně štěstí ![]()
Krásný den.
Ráda bych se k Vám přidala zatím s nepotvrzeným,,záprdkem,,
![]()
@Novandelka91
Vítej
Taky nemám potvrzeno. Na jaký týden to vidíš? Já bych měla být dneska 5+2 ![]()
Podle MS. 4+2. 😁 Ale kdo ví. Test byl pozitivní světleji ale žádný duch. Čárka byla krásná. Tenhle měsíc jsem hlídala ovulaci a byla až 21 DC. Na gynekologii jdu až 5.8. protože u nás v nemocnici mění okna a nebudou tam. Tak se těším a bude to sakra dlouhý měsíc
![]()
Ahoj, já se přidávám dnes 4+4, na potvrzení jdu za dva týdny.
Miminko nám, stejně jako naše první, vyšlo na první pokus, což do teď nechápu. A doufám, že vše bude v pořádku.
Těším se na tuhle diskuzi😍 termín podle aplikace mi vychází 8.3.
@simmiss Jakou máš aplikaci, která je nej? Já asi vím, kdy bylo „početí“ a háže mi to termín 4.3. ![]()
Je to aplikace těhotenství plus, je bezplatná, používají ji snad všichni.
Vypočítá ti to termín porodu buď podle data početí, anebo podle poslední menstruace.
Plus tam sleduješ velikost plodu, a jsou tam i zajímavé články a informace. Fakt doporučuji 😊
Příspěvek upraven 03.07.24 v 13:28
Ahoj holky, snažíme se první měsíc (po 2 letech přemlouvání staršího partnera) a myslím, že to klaplo. 😊 Včera sotva viditelný duch, dneska trošku víc. Zkoušela jsem ovulacni test, ktery od vcerejska hodne zesilil. (Vím, vypadá to, že mi hráblo. A asi to tak i je.🫣 😂)
Časově dnes
Najdu tu někoho s podobným časováním ať mám s kým sdílet dojmy, kterých jsem plná?😀
@Novandelka91 píše: Více
Ahoj, kdybych pocitala podle MS tak bych byla 4+1, ale OVU byla podle me az 25. června. Tušíš, kdy to bylo u vás? Testovala si kolikaty den po ovu?😊
@Anonymní píše: Více
A nebude lepší, když se nás ještě pár přidá?😀
Ahoj holky,
vyjukaně zakládám diskuzi pro nás, co máme čárky na testu a kalkulačky hlásí termín v březnu 2025. Pojďme se podpořit