Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky já se s vámi loučím, v 6 TT jsem potratila 🥺 od neděle jsem cítila, že něco není ok a dnes jsem začala velmi krvácet, bohužel se tedy nezdařilo 😟
Holky, u nás to vypadá, že se zadařilo
Víc budu vědět za 14 dní, tak držte palce ![]()
@TomsB píše: Více
To mě strašně moc mrzí, posílám hodně síly do dalších dní. ![]()
@TomsB to mě velmi mrzí, drz se a doufám, ze se co nejdříve zadari
![]()
Máte nějaké příznaky nebo nevolnosti? Mně přijde že se u mě vůbec nic extra neděje joy: ❤️
Ahoj holky, pridavam se k vam 😊 dle app MS bych mela byt 7+4 a dle UZ 6+4. Jinak nevite co muze znamenat ve zprave od gynekolozky: za GS drobné projasnění - pol? “ nic mi k tomu nerekla a vsimla jsem si toho zpetne az doma 😁
@Letadylko1 nevolnosti mam poradne, kazdy den silene na zvraceni, nemuzu jist a momentalne jsem na cole a hlavnr lizatkach 🙈
@Letadylko1 také jsem si to říkala a říkala jsem to doktorce a řekla mi, ze zo teprve přijde nejspíš. Ja tedy beru už dlouho hormony, tak si říkám, ze to může být tím také … ale od včera se mi začíná motat hlava a také záleží, co ráno sním, dle toho je mi těžko (špatně) nebo není. Včera mě začaly bolet víc prsa také. Zda se mi, ze máme strašně málo budoucích maminek tady ve skupině. Co založit i tak soukromou TP březen 2025?
Já jsem teda 6. tyden a dost mě to překvapuje, že nemám žádné nevolnosti. V prvním těhotenství to byl masakr a teď nic. Trochu mě to děsí…
Na fb je kdyžtak skupina Březňátka, tam je 61 členek, ale moc nejede. Já jsem i v Listopadovkách 2020 a tam to jelo od začátku
. Třeba se to příští měsíc i tady trochu zvedne. Přeci jen teď teprve objevujeme testy. ![]()
Soukromá Březen 2025 existuje, holky, je tu někde docela na začátku odkaz.. Pojďte za námi ![]()
@Anonymní píše: Více
super, dekuji, tohle jsem úplně prehledla. poslala jsem zadost, nevím, kdo to tam spravuje
Ahoj holky,
jsem zatím 8DPO, cyklus dlouhý 33dní. Takže já Vám dám vědět až 29.07. dál.. 😇 😊
Držte palečky.. Těším se na zprávy od Vás.