Březen 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
15.8.24 07:05

Ahoj přidávám se do diskuze. Jsem právě 9+6 a včera jsem na dovolené vyhledala gynekologa. Špinila jsem čerstvou krví. Ale plod i jeho srdíčko vypadalo v pořádku, tak jsem dostala progesteron a snažím se odpočívat. Což s dvěma dětmi je vtip. Čeká někdo také třetí miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.8.24 08:29

@lolej
Ahojky..tak je fajn, že je vše v pořádku! A kde jste na dovolené?
Progesteron jsem dostala taky na týden, Mudr říkal, že s mojí anamnézou ho pro jistotu nasadí. S dvěmi dětmi se asi moc odpočívat nedá vid? Já čekám první, takže na odpočinek mám prostoru dost. Přeju hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.24 09:12

@lolej Ahojky, přeju ať už je vše v pořádku. Mám taky Progesteron (komplikace v minulém těhotenství je důvod). Taky čekám třetí. Jak staré máš dětičky? Obáváš se tří dětí nebo myslíš, že pohoda? :lol:
Ještě to tajíme, tak anonym :lol:

• Citovat
  • Upravit
15.8.24 13:31
@Anonymní píše: Více

Ahojky, mě kalkulačka hlásí 1.4. pevně však doufám v březen 🙂 vejdu se k vám? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.24 13:32

@lolej jsem 7+3 a doma 9-ti letého a 8 měsíčního 🙈 🙈 🙈 jak staré máš děti ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.24 13:55

@blackdreamgirl 8 a 5 let, zní to jako už pohoda, ale respekt mám, taky nejsem nejmladší :lol: To jste plánovali? :mrgreen: (legrace)

• Citovat
  • Upravit
380
15.8.24 14:20

@blackdreamgirl haha 8 měsíční to bude jízda. Ale zase budou mít k sobě blízko jako dvojčata. Plánovali jste třetí? Já mám děti 4 a 2 roky.

@Anonymní Také jsem to chtěla tajit ještě chvíli, ale manžel to řekl 4 leté a ta to všem postupně oznámila. :D Navíc jsem v Krkonoších na rodinné dovolené, tak jsem návštěvu nemocnice vysvětlovala. Třetího se neobávám, jen mě straší práce po tak dlouhé době. Jak staré děti máš ty?

@Kuřízek chodíme po Krkonoších. :) Aha, rozumím, prevence. Mně to asi opravdu pomohlo, ale patrně ho budu mít až do 13-16 TT. Já jsem s prvním také odpočívala týden s nohama nahoře kvůli hematomu. Ono je to fajn, ale zase jsem to těhotenství víc prožívala = bála se. :) Teď tu běhají děti, ale jsem víc v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.24 14:23

@lolej 8 a 5let :lol:

• Citovat
  • Upravit
16.8.24 09:13

No, partnera napadlo, že když je prďola tak roztomilej, tak proč ne ještě jedno…než to dořekl, byla jsem v tom 🤣 🤣 🤣 kolik ti je? Já budu rodit v 37 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.24 09:15

@lolej já už neplánovala vlastně ani mladšího😅 ale…je to jak to být má…a je pravda, že to stojí za to… Ono spíš chtěl partner (je mladší) a nakonec je to super… Ale cítím trochu na sobě, že mi není 25 jak i staršího syna 😅 na druhé straně mám mnohem větší trpělivost a mnohem víc. to. prozivam a užívám mimiska.🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.24 10:32

@blackdreamgirl Budu rodit v 39, takže žádná hitparáda :pocitac: snad to všechno proběhne ok. Dneska jsem měla kontrolu, jsem 11+3, prcek vyrostl ukázkově, měří už skoro 5cm bez nožiček :srdce: akorát já měla vyšší tlak sakra! Kolik máte tlak? Zatím budem přeměřovat, tak snad to bude v ok, problémy s tlakem jsem nikdy neměla

• Citovat
  • Upravit
16.8.24 10:59

Zatím vůbec nevím. Doteď jsem měla vždy tlak super. Ale rodila jsem s odstupem 8 let 😅 Teď jsem na začátku… Spíš mě trápí nevolnosti a v tomto horku to je úplně na omdlení. Celé noci nespím 🙈 🙈 🙈 o to je mi zas ráno hůř… Nemáš ten tlak taky z toho vedra venku? Třeba se to srovná až se ochladi? A upřímně, na to že budu začínat třetí měsíc tak břicho mám jak v pátém 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.24 11:15

@blackdreamgirl :lol: jj, břicho to samý, zrovna jsem dneska vytáhla takový ty šaty, co je šňůrka pod kozama a pak už volný balónový, no a je to balón ještě větší :mrgreen: Jdu zrovna na jednu schůzku a prostě to tam řeknu, souvisí to s plány, o kterých budeme mluvit, že to budu odsouvat…a přišlo by mi s tímhle bubnem, že to fakt je vidět a trapně mlžim :lol:
No tlak uvidím, kéžby z vedra, určitě bude lepší pak to velký břicho už nenosit v létě :andel: Čekám s oznámením na screening, ještě 2 týdny, ale už to jde tajit fakt špatně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16.8.24 11:29

To jsem ráda, že v tom nejsem sama 😁 😅
Záleží i na tom kolik toho naspis, vypijes, a klidně to může být i počasím či? Já mám tlak spíš nízký…a to když klesne hodně tak mám jen mžitky a černo teď očima při každém pohybu. :roll: já zatím vypadám prostě tluste 😅 takže to ještě jde jakž takž ukecat, i když teda bříško vyčuhuje 😅 ale až budu na tom jak ty, tak se obávám, že už taky nic neukecam 🙈 já mám screening až koncem září… Budu to muset vydržet 😅 jsou tam vždy ty obavy, zda to bude vše ok. Včera jsem zkoušela poslouchat Mimi, ale zatím jsem nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.24 11:38

@blackdreamgirl No právě až na to vedro mám teď bych řekla docela ukázkový životní styl :D piju hodně, spím zatím dobře, odpočívám (nechodím do práce), jím celkem zdravě, tak akorát že mám tak 10kg nadváhu už z před otěhotněním. Naměřili mi už dvakrát vyšší různý dny, ale oboje teď ve vedrech no, snad to klesne. Doktor říkal, že teda i nervozita to zvyšuje a to asi na každý kontrole trochu jsem… Asi koupím ten tlakoměr a budu měřit doma :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky