Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lolej
Tak to je mi jasný, to budu mít stejně. Ale ten první je takovej milník pro mě..pak už to snad nějak uteče
..
Jak daleko jsi? Já teď dle doktora 11+6
@Muddled-girl
A to už jsi byla na genetice? Nebo na odběru plodovky? Řekni nám víc, jestli chceš ![]()
@Kuřízek píše: Více
Ahoj, paní nějak blbne odesíláni příspěvku. Vždy napíše příspěvek a zobrazí se zde jen část. Snad nevadí, že napíší co vím. Riziko měla paní 1:4 na DS a během dopoledne ji volali, že je mimčo zdravé. ![]()
Ahoj, tak jak se vám a vašim miminkám daří?
My podle doktora čekáme chlapečka. Prvosemestrální screening dopadl dobře. Jen já mám obrovský hematom jaký ještě neviděli (proto si mysleli, že je to mizející dvojče) nad mimčem a pak přes celou dělohu. Dost mě to vyděsilo, i když jsem při prvním těhotenství měla hematom, ten byl ale malý. Mám rizikovém těhotenství a klid na lůžku. Což teda s dvěma dětmi moc nejde, ale snažím se. 🤷
@Kuřízek Ahojky, už mi to neblbne. Riziko Downa vyvráceno, díky odběru vzorku placenty. Teď ještě čekám na ty další výsledky testů
Ale věřím, že to bude v pořádku.
@lolej Před deseti lety jsem měla hematom, krvácela jsem v 5 TT abyla jsem tři
tři týdny v nemocnici.Se docela
a divím, že se ti nenechali v nemocnici, když máš dvě malé děti doma.
Příspěvek upraven 15.09.24 v 19:10
@lolej
Ahojky. Daří se snad dobře, za 2 dny mám první screening, začínám být nervózní
…
Ty jo! To je něco, možná si tě měli nechat v nemocnici na lůžku, když nemám možnost opravdu odpočívat doma
..
Každopádně buď silná a zkus pravdu co nejvíce ležet! ![]()
Ahoj holky, mohla bych se přidat a mít na vás nějaké dotazy? Včera jsme byli na prvotrimestrálním screeningu a všechno je na jedničku
ale večer přišlo jednorázové zakrvácení (jasná červená krev, pak už jen došpinéní..) stalo se to taky někomu?
Uklidňuji se tím, že se mi to stalo i před 2 týdny (sice mene) a po prohlídce na gyndě bylo vše ok. Prý to může být i z prokrveného čípku. Jsou to nekonečné stresy!! Máme vymodlené miminko po ivf ![]()
Osobně zkušenost nemám, ale vůbec nečtu poprvé, že některá holčina krvácela/špinila po vyšetření v těhotenství. ![]()
Pokud nemáš nějaké křeče, bolesti a nebude se to vracet, tak bych rekla, že je to vpohodě ![]()
@kkkk11 ahoj, já taky zkušenost nemám, ale souhlasím s @Maja199 . Pokud nemáš bolesti apod, myslím, že by to mělo být v pořádku. Samozřejmě jestli chceš mít klid, skoč si na pohotovost ![]()
Ahoj, přihlaste se prosím do testování těhotenských vitamínů https://www.emimino.cz/…ni-vip-mami/
krásný den
Diana ![]()
@kkkk11 ahoj,
A sex jsi neměla? Může to byt i po něm. Opravdu to nic byt nemusi, jen jak pišeš prokrvene. Ja měla hematom, takže ja na zacatku krvacela, ale to by ti doktorka rekla, ze tam neco je…
Pokud si nejsi jista, tak radeji zajdi na prohlidku. Ale ono to krvaceni neni az tsk neobvykle… jedte zalezi kolik toho bylo? A křeče v břiše si měla?
Ahoj holky, pro klid duše jsem jela. Miminko je v pořádku, dokonce házelo kotrmelce, děloha také, žádný hematom, ale krvácí mi čípek, na tom vyšetření jsem také dost krvácela. Dostala jsem zase progesteron, který jsem užívala až do 11 týdne a mám klidový režim. Teď je to na přírodě, ale prý to nevypadá na spuštění potratu. Jsou to nervy, doufám, že se vám to nestane holky a když jo, jeďte hned
Každopádně by se to nemělo stávat
Dr. Říkala že to může být následkem včerejšího screeningu, ale chápete.. ten se dělal přes bricho. Pěkný den ![]()
@Janisska10 sexik nebyl, ani žádná kontrola předtím, křeče také ne. Jen ten screening, kdy mi ho pan doktor dělal asi 20 minut a různě tlačil, jelikož prcek nespolupracoval
a pred těmi 14 dny to same. Žádná kontrola, sexik, nic a večer zničehonic červená, ale méně než teď.
Kolik? Představ si že ti teče krev z nosu a utres první várku do kapesníku- asi tak. Pak už to bylo lepší, jen trošku světle růžová. Dneska v té nemocnici bylo tě krve víc po kontrole samozřejmě.