Březen 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
23.7.24 13:52

@Tanule23 ahoj, práve no, uz neviem co by som jedla. To sú stále iba rohliky, jablká, suchary, ryža, cuketa… jo tiež som pila vodu a ted sa neviem poriadne donútiť. Ten čaj urcite vyskúšam 👍🏻 👍🏻 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 13:54

Kolik se může Coly? :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
2068
23.7.24 14:02
@Myska1984 píše: Více

To mě moc mrzí, posílám sílu do dalších dní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.7.24 15:22

@LenVecer moc super!! :srdce: Tesime se na info!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.7.24 15:24

@Ali165 ahoooj, zkus meloun, ananas, nakrajet si jahudky a cherry rajcatkama a mozzarelou, k tomu nejaky chlebik, olivovy olej, posypat slunecnicovymi seminky. Zkus susene merunky, svestky..

Snad bude dobre!! Drzim palecky! 🙏🏻 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.7.24 15:27

@Miney12 neboj! Leto v plnem proudu, vsechno bude moc fajn. K doktorovi se tes, bude fotka :srdce: :smiling_face_with3_hearts:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
23.7.24 16:43

@Ali165 My máme aktuálně hromadu cuket a já ji nemůžu ani vidět :D
Já jsem teď z vody několikrát zvracela, takže už to ani nezkousim. Jo a ještě jsem schopná vypít džusy 100%, ale třeba jen skleničku za den…Celkově nepozru žádnou zeleninu, ovoce…Cpu se akorát pečivem k tomu sýr nebo šunka (dle chuti) a občas něco málo z oběda… :zed:…prý nejkrásnější období :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.7.24 12:18

Ahoj všem

Ahoj holky,

tak se také přidávám s TP 2.3. Tak uvidíme. Jinak to je moje 2. Mám doma ještě pětileťačku.

A přidávám se k táboru: je mi na :poblion: celý den. A jak zde někdo psal, taky mi dělá dobře studené a kyselé 😄 Jinak v úterý jsem byla u doktorky a velikost odpovídala a srdíčko tlouklo. Tak snad to bude ok. Držím palce i vám všem, ať je vše ok.

Trochu mě ale děsí bolest břicha celý den. S první jsem neměla ani bolesti ani nevolnosti. Doktorka mi bez mrknutí oka napsala, prý pro můj klid, Utrogestan. Upřímně se mi ho ale nechce brát jen “pro klid”. Chci se tedy zeptat zda i někoho z vás bolí břicho víceméně celý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.24 13:07

Ahoj, já našla // před týdnem. Včera jsem byla na prvním ultrazvuku ale byla vidět jen prázdná dutinka :nevim: takže se bojím. Dnes mám 9 dní zpoždění a podle ms mám být 6+1tt. V březnu jsem už po 4 potratila a teď jsem těhotenství zjistila úplnou náhodou. 1.8. Jdu na další ultrazvuk a to už prý musí být vidět úplně všechno. Mám takovou zvláštní dr, ke všemu je hodně skeptická takže mám v plánu změnit gynekologa. Věřím, že tentokrát to prostě vyjde, musí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
25.7.24 13:16

@Berulinka99999
Ahoj, já jsem taky 6+1 a taky jdu 1.8. na ultrazvuk, dokonce to bude úplně první ultrazvuk, ale zas už snad bude všechno vidět. Když to u tebe bylo překvapení, tak snad to i dobře dopadne! Máš hodnoty hcg? A zjišťovali ti důvod tolika potratů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.7.24 13:18

Tak já jsem byla včera 6+1 podle paní doktorky. A tlouklo i srdíčko.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.24 13:28
@Miney12 píše: Více

HCG mi nikdo neměřil ani já sama si nebirat nenechala. Podle mě, byla posunuta ovulace vždycky jsem ji poznala a tenhle cyklus vůbec nevím.. Mám dost dlouhé cykly někdy i 35 dní takže je to fakt buď a nebo :nevim:.. Jen mi Dr řekla, že se v dutince začíná něco tvořit tak snad. Celé dny je mi zle, bolí v podbřišku jako na menses a prsa jsou citlivější. No nezbývá než čekat a doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
25.7.24 13:30

@Berulinka99999
To vypadá dobře! Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.24 13:35
@Miney12 píše: Více