Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hermo a Ty čekáš první? Je zvláštní, že já se zatím nijak zvlášť unavená necítím, protože u Zuzanky jsem první 2 měsíce usínala i za chůze. Spala jsem prostě furt, večer se slepicema a o víkendech jsem se vyhrabala z postele jen kvůli nejdůležitějším úkonům ![]()
Je to asi tím, že jsem se už víc než rok normálně nevyspala a tělo si nějak zvyklo. Jediné co cítím jsou citlivé bradavky když malou kojím. Když jsem otěhotněla poprvé, prsa mě tak bolely, že jsem si je musela v noci přidržovat, když jsem se chtěla otočit na druhý bok a nějaké rychlejší pohyby byly naprosto vyloučené. Ale já mám prsa docela urostlé ![]()
ahojky holky, tak já se k vám taky přidávám. Jsem asi 6tt za 14 dní jdu na kontrolu tak budu vědět víc. Já jsem taky hrozně unavená pořád bych jen spala ale s mým synem 22 měsíců se to fakt nedá. Ráno vstáváme v půl šesté a večer chodíme spát mezi 7-8. No a špatně mi taky bývá ale zatím nezvracím. Tak uvidíme jak to půjde dál
no sice jsem mladá, ale… mimi bylo takový plánovaný- neplánovaný, teď už si ale neumim představit že bych ho v bíšku neměla. Na začátku jsem měla trošku problémy, tak už se nemůžu dočkat až půjdu k doktorovi a uslyšim
jinak taky nezvracim, občas mě bolí bíško a pořád mám hlad ![]()
Hermi, já to mám stejně, bývá mi zle, ale zvracela jsem jen jednou. Ujedla bych se kyselých okurek
, mňami mňami, ty mě vždycky bodnou.
Ivetko, uvidíš, že srdíčko bude v pořádku, je to nádherný pocit, slyšet takhle miminko.
doufám že vše bude ok… myslíte že nevadí kdaž si tak ve 4 měsíci začnem pomalu připravovat pokojíček? máme hypotéku a myslim že pak všecko najednou by jsme asi nezvládli, ale neím jestli se to může kupovat takhle dopředu, vím že by se neměl kupovat kočárek ale o výbavičce a tak nic nevím…
![]()
Ahoj Seal, já nezvracím, ale je mi zle od žaludku a dost mě bolí v pobříšku, podle doktiora je vše v pořádku, ve středu jdu na další kontrolu. Krásně si užívej těhulkování
SEAL:je to mé první těhotenství,po IVF a rovnou dvojčata.Mě prsa bolí,ale neni to tak hrozné,před menzes to bylo vždycky daleko horší.Mě je vždy tak divně,že kdybych nemusela,tak bych nejedla vubec.Musím se strašně přemáhat
ahojky holky ![]()
tak za 1.)hlásím svou první ranní nevolnost
![]()
ale hlavně jsem celá vyjukaná(upřímně doufám,že úplně zbytečně)posledních pár hodin mám bolesti podbřišku a zdají se mi trošku jiné než doteď
chvíli jako při MS,pak zas píchání,pnutí…výtok pořád mléčnej,ikdyž měla jsem chvilku,kdy se mi zdál trošililinku tmavší,teď po sprše byla kontrola výtoku v pořádku…tak nevím,myslíte,že je to tím,jak se mi roztahue ta děloha
![]()
mám strašnej strach,abych nezačala krvácet ![]()
jééé,já zapoměla-jsem 5tt(potvrzená od doktora)objednaná na 2.8. na ![]()
AHOJKY SVETLUS!ty bolesti občas mám taky,ale zdá se mě že ustupují pomalu ale jistě.DR.říkal,že je to tou dělohou,jak se roztahuje.S výtokem nemám zatim zkušenost,ale kamarádka ,která je teď v 5tém měsíci,měla výtok a vlastně má ho po celou dobu,takže v klidu!
hermus-dekuju moc,docela jsi mě uklidnila,já se bojím a trnu,jestli se mimi dobře uhnizďuje…BT je pořád 37,5,všechno ostatní taky trvá(prsa atd),tak snad můžu být v klidu…a ta kontrola je AŽ za 9dní… ![]()
ahoj Světluš, já mám bolesti celé těhu (8tt), dokonce jsem začala špinit, ale doktor mi řekl, že je vše o.k., že se to stává.
katerina-fakt?víš,je to moje vymodlené,dosdt jsem proto udělala,tak mám fakt strach,aby bylo vše v pořádku,už aby byla ta kontrola a já viděla
![]()
děkuju ti za povzbuzení
Neboj!!!to bude v poho!!To uteče a pujdeš na ko.S vtěma bolestma si vubec nelam hlavu ![]()