Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
28.7.10 08:03

Megg
gratuluji.
karinka:
asi tři měsíce u prvního, takže dva a u druhého měsíc, bylo to taky překvapení, hodně rychlé…já jsem si u druhého říkala ten půl rok a ono to je tak brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
28.7.10 08:45

:mavam: Děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
28.7.10 09:03

Dobré ránko tak já nevím jak se to dělá ja to udělala asi jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
28.7.10 09:34

Hlavně že ti to funguje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.7.10 09:40

AHOJKY!!!SRdíčka krásně „blikají“,spadl mě velký kámen ze srdce,že se drží obě dvě mimi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
28.7.10 10:02

Skvělá zpráva Hermi!

Holky, uměla byste některá udělat takovou tu tabulku nás těhulí s termíny porodu atd.? Nehlaste se všechny :-) (já ne..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.7.10 10:05

:mrgreen: Já se přidívám:Já NE :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
28.7.10 11:45

Ahoj holky, já jdu zítra ráno zas na krev abych věděla zda mi stoupl hormon a fazolka se vyvíjí…pokud to bude ok, už se rovnou nahlásím k dr na srdíčko za týden :srdce: :lol: tak mi držte palce :palec:
jinak se chci zeptat jak jste na tom s kg? Už se to u vás začalo nějak projevovat?? Ty zkušenější, kdy se tak začíná nabírat???
jak jste na tom s prací, uvažujete nějaká o rizikovce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
28.7.10 12:11

MAR01

Už jsem nabrala 2kg, každý přibírá trochu jinak a v jiném období. U prvního mimi jsem první dva měsíce zhubla 6kg, pak to šlo ale nahoru.
Jsem s toho dost na nervy že hned na začátku takhle přibírám, ale když nejím dost často je mi zle, a to je i v noci, vzbudí mne to.
Ani u jednoho těhotenství jsem toto neměla.
 Megg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
28.7.10 12:16

To je stejně zvláštní, jak je každý těhu jiná ves :lol: nooo já se snažím jít dobře…ale musím říct, že když už mám hlad…tak je mi taky špatně a to je třeba už po pár hodinách, takže jím častěji a méně…tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
28.7.10 12:19

Seal

Pokusím se o tabulku v exelu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
28.7.10 12:49

Termíny porodu

Tak snad to bude vidět, vkládám jako foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.7.10 13:10

Velká radost

ahoj holky, tak já se přidávám k Vám, ale já té radosti mám víc. Před třemi týdny jsem našla krásný druhý proužek na testu, velká radost. U mého doktora se nemusí objednávat, tak jsem tam ted byla a musím Vám říct, že když jsem na uz viděla a doktor to říkal taky, že jsou tam miminka dvě, tak jsem byla v takovém šoku, že jsem se ho ani na nic nezeptala. Šok je to proto, že jsem si chtěla pořídit čtvrté dítě - holčičku na mazlení tak dvojítá radost? Je to fakt masakr. Už to vím tři dny a začínám se s tím vyrovnávat. Ještě mi doktor řekl, že se jedno „plodové vejce“ může vstřebat, už jste o tom něco slyšeli? Nebo máte podobnou zkušenost? Ale ať to dopadne jak chce moc se na miminka nebo miminko těším, asi jako každá tady, ne? jANA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
28.7.10 13:22

Ahoj Jani, tak gratuluj :palec: no já jsem zvědavá jak zítra testy na krvy a pak u pana doktora, jestli taky nebudou dvě :lol: můj děda je z dvojčat, a ty čárky mi vylezly celkem rychle i když těhu hormon v 4tt+3 nebo 4tt + 1 nebyl nějak závratně vysoký ale do dvojčátek bych se ještě vlezla, tak uvidíme. Jinak já mám předběžný termínoš 29.3 a to je dle ms, dle ovu dle mě až duben … :-? resp o dva dny později…tj 31.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
28.7.10 13:25

Hucka

Pro Hucka,
Moc, moc gratuluji, já jdu k dr. až zítra, tak jsem zvědavá, snad bude všecko OK. Kdy máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí