Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Megg
gratuluji.
karinka:
asi tři měsíce u prvního, takže dva a u druhého měsíc, bylo to taky překvapení, hodně rychlé…já jsem si u druhého říkala ten půl rok a ono to je tak brzy…
Dobré ránko tak já nevím jak se to dělá ja to udělala asi jinak ![]()
AHOJKY!!!SRdíčka krásně „blikají“,spadl mě velký kámen ze srdce,že se drží obě dvě mimi ![]()
Skvělá zpráva Hermi!
Holky, uměla byste některá udělat takovou tu tabulku nás těhulí s termíny porodu atd.? Nehlaste se všechny
(já ne..)
Ahoj holky, já jdu zítra ráno zas na krev abych věděla zda mi stoupl hormon a fazolka se vyvíjí…pokud to bude ok, už se rovnou nahlásím k dr na srdíčko za týden
tak mi držte palce ![]()
jinak se chci zeptat jak jste na tom s kg? Už se to u vás začalo nějak projevovat?? Ty zkušenější, kdy se tak začíná nabírat???
jak jste na tom s prací, uvažujete nějaká o rizikovce???
Už jsem nabrala 2kg, každý přibírá trochu jinak a v jiném období. U prvního mimi jsem první dva měsíce zhubla 6kg, pak to šlo ale nahoru.
Jsem s toho dost na nervy že hned na začátku takhle přibírám, ale když nejím dost často je mi zle, a to je i v noci, vzbudí mne to.
Ani u jednoho těhotenství jsem toto neměla.
Megg
To je stejně zvláštní, jak je každý těhu jiná ves
nooo já se snažím jít dobře…ale musím říct, že když už mám hlad…tak je mi taky špatně a to je třeba už po pár hodinách, takže jím častěji a méně…tak uvidíme.
ahoj holky, tak já se přidávám k Vám, ale já té radosti mám víc. Před třemi týdny jsem našla krásný druhý proužek na testu, velká radost. U mého doktora se nemusí objednávat, tak jsem tam ted byla a musím Vám říct, že když jsem na uz viděla a doktor to říkal taky, že jsou tam miminka dvě, tak jsem byla v takovém šoku, že jsem se ho ani na nic nezeptala. Šok je to proto, že jsem si chtěla pořídit čtvrté dítě - holčičku na mazlení tak dvojítá radost? Je to fakt masakr. Už to vím tři dny a začínám se s tím vyrovnávat. Ještě mi doktor řekl, že se jedno „plodové vejce“ může vstřebat, už jste o tom něco slyšeli? Nebo máte podobnou zkušenost? Ale ať to dopadne jak chce moc se na miminka nebo miminko těším, asi jako každá tady, ne? jANA
Ahoj Jani, tak gratuluj
no já jsem zvědavá jak zítra testy na krvy a pak u pana doktora, jestli taky nebudou dvě
můj děda je z dvojčat, a ty čárky mi vylezly celkem rychle i když těhu hormon v 4tt+3 nebo 4tt + 1 nebyl nějak závratně vysoký ale do dvojčátek bych se ještě vlezla, tak uvidíme. Jinak já mám předběžný termínoš 29.3 a to je dle ms, dle ovu dle mě až duben …
resp o dva dny později…tj 31.3
Pro Hucka,
Moc, moc gratuluji, já jdu k dr. až zítra, tak jsem zvědavá, snad bude všecko OK. Kdy máte termín?