Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem jsem tu nová
a termín mám také koncem unora a začátkem března. Jsem poprvé těhulka a je to krásný pocit.
Ahoj Emily
to je dobře, že ti to užíváš, to první jsem si taky užila, jen jak to šlo ![]()
jj je to moc fajn a přítel je taky nadšenej (někdy mi příjde že víc než já) ![]()
to buď ráda
mě ten můj akorát hladí bříško, stačí mu, to co máme doma, to druhé je už spíše moje aktivita
a co by jste chtěli, holčičku nebo kluka, nebo je Vám to jedno?
no mě je to jedno hlavně když bude miminko zdravé, ale přítel by preferoval kluka, holčičku má z prvního nezdařeného manželství
, no snad na druhé taky dojde ![]()
Ahojky jsem v 10tt
. Moc ráda se k vám přidám. Mimi čekám 3.3.2011 a jsem z Prahy
Ahoj Martí no jelikož beru kyselinu listovou pravidelně tak je to v pohodě ani jedno zvracení do včerejška
včera jsem dala záchodu všechno ![]()
Mě je zle pořád
a kyselinu listovou beru, u minulého mi nebylo nic, teď stěží uvařím. ![]()
Tak mi je dneska teda hrozně sice nezvracím ale je mi špatně dnešek je zatím nejhorší chci něco udělat ale vydržím u toho jen chvilku a pak si musím lehnout. je to mazec
taky máte takové pohupování žaludku? to mám dnes já není mi přímo zle ale po včerejšku se mi lehce houpe ![]()
Mně je úplně stejně blbě jak minulé těhu. Tedy nezvracím, ale nauzeu jak prase mám celé dny a noci. Už jsem sežrala krabici Gravipops a nepomáhá
Já ani nemůžu dneska vařit, tak vaří drahý, jelikož chtěl vepřové kotlety - to bych fakt nedala.
já jsem dneska chtěla
v lese, ale bylo moc cyklistů kolem dokola, tak jsem to zvládla…ale nechápu, jak mi třetí týden může být tak blbě, pořád doufám, jeden den líp a pak zase zle celý den…mě zachraňuje s vařením mamka, protože jak bych si měla představit, že mám něco za jídlo uvařit, nakoupit a nachystat to, tak zase ![]()
snad to přejde za ten měsíc teda ![]()