Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
4.8.10 14:23

MAR to se vůbec neboj :) a za exota nebudeš, jsi těhotná, takže za exota spíše budeš, když si to pivo nebo víno dáš…mě kamenovali takové ty pipinky, co to moc žerou, ale já jsem si prostě pivo dala, sedlo mi jídlo, měla jsem chuť na to hořké a bylo mi jedno okolí, asi kdybych valila jedno pivo za druhým a kouřila cigarety, tak to potom jo,…
ale mě i poporodní asistentka říkala, že malé černé pivo na kojení, že je to super, takže jestli mám chuť, mám vzít manžela a zajít si na točené :mrgreen:
pak jsme si po porodu dávali často vínko doma večer, já jsem si dala jednu skleničku a vytuhla a to se líbilo manželovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
4.8.10 14:25

Ahojky já teda na alkohol nemám ani pomyšlení. Ale skleničku alko vína si určitě dát můžeš. :-) Ta neublíží ani tobe ani prckovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
4.8.10 14:28

Ahoj holky!
Megg ještě jednou díky za tabulku! na KO jdu příští týden, tak pak taky doplním :wink:

Alkohol - no já jsem při prvním těhu semtam piva cucla, třeba decku, mám pivo ráda a pomáhalo mi na to příšerné pálení žáhy.
Jinak do sauny bych asi raději taky nešla, ale u prvního je člověk vždycky opatrnější. Osobně si teď ani moc těhotenství neuvědomuju (kdyby mi nebylo občas blbě), poprvé jsem na to myslela skoro furt :mrgreen:

Peťko - tak Ty jsi z F-M? Já taky, no to mě pos* :mrgreen:

Jaké máte vymyšlené jména? U nás tentokrát vybírá tatínek, já vybírala poprvé. Takže Michal nebo Anna (případně Eliška, ale tu já nechci, protože zní blbě s našim příjmením)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
4.8.10 14:29

Peti kam chodíš na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
4.8.10 14:35

Ahojky, díky za názory :lol:

jména: kluk je „jasný“ po tatínkovi tudíž Vašek holčika dle termínu svátku chtěla jsem mezi červencem a zač října ať to má dobře rozložené tak jsme skončili u Karolínky nebo Elišky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.8.10 14:44

Seal já nejsem přímo z FM ale kousek za z Paskova a na gyndu chodím na biocel jestli ti to něco říká. Ale v FM mám plno kamarádu chodila jsem tam na střední a taky pracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
4.8.10 19:02

Ahoj holky, tak už sem tu, návštěva už odjela a byla super :lol:
Taky přidám info do tabulky. :pos.men. 27.5., 1.kontrola 28.7.- 1,25cm : 7+4tt, termín 12.3.2011, další kontrola 30.8. :roll: což je pro mě za šíleně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
4.8.10 19:53

To vám doktor vypočetl podle posl. menstruace nějak jinak termín, P.M. 27.5.2010 - ter.por.3.3.11, ke dnu 28.6.10 by jste měla být těhu.:8+6tt. Ale jestli to počítá podle velikosti miminka, tak by to odpovídalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
4.8.10 19:58

Aktuální tabulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
4.8.10 20:19

Meg: mě to doktorka brala podle velikosti mimi, říkala, že sem otěhotněla trošku dýl… já taky podle PM počítala, že budu už víc těhu a tak mě to na kontrole tak trochu zaskočilo :roll: ale hlavně že je vše v pořádku, teď jen ty nervy do další kontroly, aby bylo vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
4.8.10 20:24

To já mám také nervy jak to příště dopadne, a vám dělají pokaždé na kontrole ultrazvuk? U nás ho dělá pouze na začátku, pak ve 13tt a pak ještě jednou,ale nevím přesně kdy, + - 30tt, :nevim:. Držím všem pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
4.8.10 20:46

jj u nás dělají víc UTZ na prvním vyšetření, pak na cca 12tt, pak kolem 20tt, 26tt a pak také kolem toho 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
4.8.10 21:07

Ahojky Megg, tak ultrazvuky se dělaj ve 12 kde kontroluje srdeční akci, zda nejsou poruchy vývoje plodu, umístění placenty, průběh pupečníku, množství plodové vody, kontrola vaječníků a šíjové projasnění plodu.Další ultrazvukový screening mezi 18-21 týdnem a třetí mezi 28-32 týdnem.U 2. a 3. UTZ se navíc prohlíží orgány,páteř, hlava a počítá prstíky.A jinak asi záleží na doktorovi kdy bude dělat UTZ.Mně ho doktorka dělala pokaždý ale to bylo spíš proto, že když jsem přišla poprvé na UTZ tak byl mladší než si myslela a proto jsem šla za dva týdny znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
5.8.10 08:26

JJ tak , ale u nás jich Dr. dělá víc… asi to je podle doktorů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.8.10 08:45

ahojky holky, tak já už mám po dnešní kontrole a je vše ok. Ultrazvuk mi zatím dělal pokaždé. Jinak jsem 9tt, termín mám 10.3 a mimi má 22mm. Dnes mi i brali dost krve ale zvládla jsem to a ani se mi nemotala hlava což se divím. Doktor mi ještě říkal že jestli chci tak si mám zajít na provtrimstrální skrinig (nevím jak se to píše) že je to nejpřesnější vyšetření na genetické vady a daunův syndrom atd… že to dělají i v 16 týdnu ale že to už není tak přesné jo a to vyšetření stojí 850Kč. Jinak mi je dneska zas skvěle. asi už ty nevolnosti mám fakt za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí