Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
2.8.10 19:08

čas letí jako bláhový :mrgreen: :mrgreen: za pár dní rodíme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.8.10 07:56

:palec: Dobré ránko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
3.8.10 08:03

Dobré ráno… tak u nás parádně prší… a čekám na pár dí návštěvu, ale v tomhle počasí si to asi moc neužijeme :twisted: Tak holky jak vám je???? Já už mám nevolnosti „snad“ za sebou, bylo mi od 4 do 7 týdne zle, ale tak, že sem celé dny trávila s hlavou v záchodě… :roll: ale už je to dobrý, tak doufám, že bude klid:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.8.10 08:21

a kde jste, že prší? u nás svítí slunko, sem tam mrak…
nechci to zakřiknout, ale snad už to druhý den zvládnu bez zvracení a čípků… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
3.8.10 08:24

Ahojík

Já tady taky chodím na březnátek 2011 tak koukám že tady máte taky stránečku tak to nás teda bude :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
3.8.10 08:29

Ahojky, tady v Práglu prší,už do noci..pořád a pořád :-? a dost intenzivně.

Přítel včera přišel s tím, že četl v nějakém časáku se pro těhule a kojící se doporučuje saunování, přijde mi to divné neb bychom jsme se neměly přehřívat, co si o tom myslíte???

A další dotázek: kamarádka je na konci 5 měsíce a tak trochu má už mléko, a kecaly jsme o tom a já říkám jestli to zkouše zda jí to fak teče nebo jen někdy…a ona, vůbec v těhu se nedoporučuje nějak prohmatávat prsa, že to stimuluje mléčné žlázy a že to vyvolává nějaký hormon co podporuje porod. Já si osobně na prsa celkem šahám…neb denně zjišťuji zda „bolí“ stejně jako včera a tím se tak trochu uklidním, že snad vše ok. Tímhle nemůžu nic pokazit neee??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
3.8.10 09:03

U nás také prší od noci - Mladá Boleslav. No s prsama nevím ale při prvním těhu sem je taky zkoumala :lol: A to saunování nevím no… ale dostalo se mi kdysi do ruky nějaké dvd a tam byla nějaká misska a ta má myslím 2 děti a saunování doporučovala… ale já bych asi do toho nešla no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
3.8.10 09:08

Tak u nás ve Frýdku-Místku neprší dokonce tu i chvilkama svítí sluníčko ještě že tak bo budu moct jít s malým ven. Dneska prořval celou noc teď se to nějak stává pravidlem prostě v noci hystericky brečí vzteká se a kope je to dost o nervy a to ještě vstává v šest takže vůbec nejsem vyspaná ale kupodivu to nějak zvládám už i ty nevolnosti mě nějak opouštějí ale hned jak ráno vstanu musím pojíst jinak bych to nedala a do toho saunování bych teda asi nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.8.10 09:30

myslím, že šahat na prsa nevadí, spíše vadí (taky jsem měla mlezivo docela brzo) zkoušet, jestli to mlezivo teče…jako odstříkávat to, to se prý nemá…
do sauny bych nešla, asi by mi to horko udělalo zle…mě pak s břichem aji vadila voda, když jsem byla v bazénu, dělalo mi to takové divné tlaky, tak jsem na to prděla…a koupat se nechodila…
tady taky neprší, ale asi se zatahuje, tak to příjde…ale aspoň se bude líp dýchat, včera bylo na infarkt…
jojo, v noci taky nespíme, jako že se pořád bečí, bečet nebečí, ale budí se, tak zkouším šidit kojení a snažím se ho naučit na flašku, ráda bych přestala kojit, malý má dnes 11 m
ale zase jsem ráda, že spí přes den, to vytuhnu taky, pak sice nic nestíhám, ale mě příjde, že jsem úplně ko…snad více než malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
3.8.10 09:58

Já kojila do roka (malýmu jsou 2roky a 4měs.) A pak prostě ze dne na den sem přestala, protože byl tak zvyklí na prso, že už to bylo neůnosné skoro celou noc spal s prsem v puse, si dělal ze mě dudlíka :-x ale přitom dudana nechtěl, no a jak sme přestali, tak do týdne se naučil na dudáka a i UM bylo jen jednou za noc a po tom týdnu už ani to ne a spal od té doby celou noc, což mě velice osvobodilo :dance: no a na 18m sme odnaučili dudana a bylo to :wink: tak vám holky přeji pevné nervy a klidnější noci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.8.10 10:44

spisule, doufám, že to taky tak bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
3.8.10 11:01

J.S. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
3.8.10 11:47

No my ty klidné noci měli právě po tom co jsme taky v 18měsících odnaučili cumlíka a noční papání nutrilonem kojení mi bohužel nešlo a ani malému ne tak jsme to po třech měsících vzdali. To byl asi týden s kraválem a pak spal celou no a to byla paráda ale teď tohle busí se asi co dvě hodiny právě s tím hysterickým řevem. Jsem si říkala jestli to tak půjde dál a až se mimi narodí tak budu dělat 24 :lol: buď stávat k mimču nebo k tomu druhému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
3.8.10 11:48

soráč za ty chyby nějak se mi pletou písmenka a občas nějaké taky vynechám
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.8.10 14:40