Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já musím říc že naštěstí nezvracím ale nevolnost občas je. Nejhorší je pro mě únava a kolísání nálady
. Taky si občas připadáte jako nejhorší na světě?
jako že je všechno špatně a to jenom díky mě, že jsem neschopná, nic nezvládám a navíc hrozně unavená, že by to člověk všechno prospal? nedej tomu, když do mě začne ještě rýpat manžel? jo asi jo
ale to jsou klasika nálady…
někdy je ten celý život a ty naše myšlenky postavené naruby…škoda že chlapi nerodí, i když to by jsme asi vyhynuli…protože u nás stačí rýma a je zle
nedovedu si představit, že by manžel tři týdny zvracel
a on se mě ještě ptá a z čeho to pořád máš, nejíš něco blbého a prášky na to nejsou…no já ho miluju
![]()
přesně tak, měli by si to s náma na měsíc vyměnit
myslím že pak by už nebyly ty otázky typu a z čeho je ti zle, proč jsi zavřená doma v posteli a proč se chováš jinak???
ale to máme smůlu…příroda si vybrala nás, tak hodně síly a hezký „jiný stav“ ![]()
ale zase na druhou stranu je moc krásný pocit být těhotná,a o ten oni přicházejí
měj se hezky
Ahoj holky, hlásím, že mě pořád nic není, žádná nevolnost…nic…dokonce mě už ani tak nebolí bříško, nebo jsem si na něj už zvykla. S přítelem a čubama jsme měli zas akční víkendoš, byli jsme na koňské farmě,v sobotu pěší výlet na 26km, a dnes výšlap na Ještěd…asi přítel chce aby opravdu malá byla držák
v pátek na
tak snad vše bude ok.
Ahoj holky, tak se taky přidávám do klubu
termínek mám 12.3. a čekáme už druhý ![]()
Ahoj holky!
Měla jsem tu postupně na návštěvě kamarádku, švagrovou i mamku, tak se hlásím po párdenní odmlce.
Vítám mezi námi nové těhule ![]()
Jinak mi taky začalo být šoufl, ale zatím žádný extrém, jen si musím dávat pozor, ať nevyhladovím, nebo ať se nepřejím. V obou případech to se mnou pěkně cvičí
Každé ráno stojím u ledničky, vím, že se musím najíst, ale nic mi nechutná a tak tam vždycky čumákuju a nakonec si stejně namažu nějaký rohlík jen máslem ![]()
Ještě k té tabulce maminek a termínů, už nevím kdo z vás to psal, že vytvoří něco v excelu. Nechci být hnusná nebo nevděčná, ale přesto, chtělo by to něco, s čím se dá „pracovat“, doplňovat maminky, míry a váhy dětí na kontrolách třeba, kolonku z pohlavím, případnými jmény..
Ale já neumím ani tu v excelu
, takže pokud je nás tady takových víc, prosím dotyčnou aby se toho ujala
my ostatní bychom pak mohli posílat termíny a další info na kterých se dohodneme. Co?
Tady jsem ještě našla nějaké rady k metříkům..
https://www.emimino.cz/…etrik-41727/
ahoj seal
to je dobrý nápad s tabulkou, ale já umím jenom ten excel…
taky zdravím nové příchozí, to bude březňátek ![]()
Tabulka je dorý nápad jen myslím že času je na ní dost a během toho jí určitě někdo vykouzlí ![]()