Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
1.8.10 19:46

já musím říc že naštěstí nezvracím ale nevolnost občas je. Nejhorší je pro mě únava a kolísání nálady :-( . Taky si občas připadáte jako nejhorší na světě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.8.10 19:50

jako že je všechno špatně a to jenom díky mě, že jsem neschopná, nic nezvládám a navíc hrozně unavená, že by to člověk všechno prospal? nedej tomu, když do mě začne ještě rýpat manžel? jo asi jo :mrgreen: ale to jsou klasika nálady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
1.8.10 20:00

jo tak přesně tohle jsem měla na mysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.8.10 20:07

někdy je ten celý život a ty naše myšlenky postavené naruby…škoda že chlapi nerodí, i když to by jsme asi vyhynuli…protože u nás stačí rýma a je zle :mrgreen: nedovedu si představit, že by manžel tři týdny zvracel 8-o 8-o 8-o a on se mě ještě ptá a z čeho to pořád máš, nejíš něco blbého a prášky na to nejsou…no já ho miluju :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
1.8.10 20:21

přesně tak, měli by si to s náma na měsíc vyměnit :wink: myslím že pak by už nebyly ty otázky typu a z čeho je ti zle, proč jsi zavřená doma v posteli a proč se chováš jinak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.8.10 20:25

ale to máme smůlu…příroda si vybrala nás, tak hodně síly a hezký „jiný stav“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
1.8.10 20:32

ale zase na druhou stranu je moc krásný pocit být těhotná,a o ten oni přicházejí :wink: měj se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
1.8.10 21:26

Ahoj holky, hlásím, že mě pořád nic není, žádná nevolnost…nic…dokonce mě už ani tak nebolí bříško, nebo jsem si na něj už zvykla. S přítelem a čubama jsme měli zas akční víkendoš, byli jsme na koňské farmě,v sobotu pěší výlet na 26km, a dnes výšlap na Ještěd…asi přítel chce aby opravdu malá byla držák :wink: v pátek na :srdce: tak snad vše bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
2.8.10 07:40

Ahoj holky, tak se taky přidávám do klubu :-D termínek mám 12.3. a čekáme už druhý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
2.8.10 08:25

Ahoj holky!
Měla jsem tu postupně na návštěvě kamarádku, švagrovou i mamku, tak se hlásím po párdenní odmlce.
Vítám mezi námi nové těhule :mavam:
Jinak mi taky začalo být šoufl, ale zatím žádný extrém, jen si musím dávat pozor, ať nevyhladovím, nebo ať se nepřejím. V obou případech to se mnou pěkně cvičí :-) Každé ráno stojím u ledničky, vím, že se musím najíst, ale nic mi nechutná a tak tam vždycky čumákuju a nakonec si stejně namažu nějaký rohlík jen máslem :mrgreen:

Ještě k té tabulce maminek a termínů, už nevím kdo z vás to psal, že vytvoří něco v excelu. Nechci být hnusná nebo nevděčná, ale přesto, chtělo by to něco, s čím se dá „pracovat“, doplňovat maminky, míry a váhy dětí na kontrolách třeba, kolonku z pohlavím, případnými jmény.. :wink: Ale já neumím ani tu v excelu :oops: , takže pokud je nás tady takových víc, prosím dotyčnou aby se toho ujala :-) my ostatní bychom pak mohli posílat termíny a další info na kterých se dohodneme. Co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
2.8.10 08:27

Tak jsem to dohledala, ta šikovná je Megg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
2.8.10 08:32

Tady jsem ještě našla nějaké rady k metříkům..
 https://www.emimino.cz/…etrik-41727/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.8.10 10:01

ahoj seal :) to je dobrý nápad s tabulkou, ale já umím jenom ten excel…
taky zdravím nové příchozí, to bude březňátek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
2.8.10 11:52

Klidně tabulku budu dělat, posílejte co vše tam chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
2.8.10 16:40

Tabulka je dorý nápad jen myslím že času je na ní dost a během toho jí určitě někdo vykouzlí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí