Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím že je ti 27 i podle čínského, no a v červnu jste počali holčičku, v červenci kluka, tak kdy???
odkaz na ten kalendář je zde
http://www.pohlaviditete.cz/…lavi-ditete/
pro strašpitlík a j.
Také mám termín 19.3.11, právě jsem se vrátila od Dr., jsem 6+5tt, a mimi je velké 7,6 mm.
Megg, tak Ti závidím
už bych se taky chtěla dočkat a vidět srdíčko a velikost a taaak ![]()
Také se určitě brzi dočkáš, srdíčko jsem ale neviděla Dr. mi nic neukázal, jen řekl že tluče. Nejdřív mě ale dost vyděsil, dělal totiž vnitřní ultrazvuk a nic tam neviděl, říkal že to bude asi mimoděložní, už jsem tam začla slzet, pak ale vzal ultrazvuk na břicho a tam to viděl. Už bych nezvládla znovu o to přijít, jsem pořád naměko, ještě mě dr. vyděsí.
tak to já jsem úplně blbá, já jsem myslela, že je to, kdy se má narodit…a k těm 27 se započítává i ten rok 1983 a plus jedna ne? takže 29, kdy jsme ho splodili, to fakt nevím ![]()
to vymyslíš, poslední menstruace a potom jeden a kus týdne, pak jsou plodné dny, kdy máte termín?
Jestli že je vám 27. let a mimi jste splodili v červnu ta by to měla být holčička, jestli jste splodili v červenci tak kluk.
Mně to ale u minulého těhu nevyšlo.
nějak začátkem června jsme měla poslední MS, takže tak, ani jsem si to nepsala, ale dr. to tak nějak vychází…
chtěla jsem si to začít psát od dalšího měsíce a to už bylo pozdě ![]()
Hurááááá
tak HCG z min týdne ze 103,5 poskočilo na 2180!!!!!Takže těhulkování pokračuje!!!!
už jsem se objednala k dr příští pátek…snad už bude
vidět, neb budu buď 6tt + 3nebo 6tt + 1
j.s.tak tady tomu vubec nerozumim
to fakt neporadim.Ještě se vrátím k té cole:já jsem včera vůbec nemohla usnout,asi z toho kofejnu.Nikdy jsem kafe nepila a asi na to nejsem zvyklá, do 4 hodin jsem nemohla zabrat,dnes radši bez coly
a to jsem jí nevypila ani litr.MARO1 moc gratuluju ![]()
já bych spala pořád, i ve stoje…jak jedu s kočárem, otvírá se mi huba…ale mám smůlu, toník chrupe jen jednou denně…