Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Světluš - ahojky, mám to samé co ty - občas mě bříško bolí jako bych ,,to" měla dostat, občas mě berou takový divý křeče (nic hroznýho) a slabé špinění jsem měla taky, dr. říkal že je vše ok. tak uvidím. sem taky tak trošku plašan, takže jsem moc ráda že v tom nejsem sama
navíc mě teď začalo bíško svědět, prý se mi začíná roztahovat, tak bacha na strie, ale takhle brzo??? - 8tt ? nejsem žádnej hubeňour, tak mi to přijde trošku divný ![]()
Herma-díky moooc,jsi milá ![]()
eee-taky jsem ráda,že v tom nejsem sama ![]()
já jsem teprve 5tt.jo a neboj-taky nejsem hubeňour ![]()
díky za reakce a uklidnění,holky,fakt sem teď trošku klidnější
co já bych si bez vás počala
![]()
tak to bolení břicha mám dneska taky celý den a každou chvilku kontroluju zda nešpiním a taky hlavně hodně odpočívám a polehávám.
Jé holky tak ty bolesti v podbřišku mám taky, pamatuju si je i u prvního a taky jsem z toho byla nervózní.
Hermi to je skvělé, že vám to vyšlo, musela sis „užít“ ![]()
Ivet jasně že jo,klidně ten pokojík udělejte, lepší dřív než na poslední chvíli. A neboj, než porodíš, budeš vědět a mít všechno co budeš potřebovat ![]()
Vítám Peťku!
Světluš, teď sice začínáš šestý týden, ale za pár dní budeme rodit počkej ![]()
Ahojky těhulky !!! Mě taky bolelo v podbříšku na začátku asi ten 4 až 5 týden a teď jsem v 9 týdnu a zatím nějak už nebolí chutě nemám a špatně mi není…Jinak gratuluji všem k těhotenství já mám termín 24.2 2011 Pá Sluníčka!!
![]()
Ahoj holčiny!!!Dnes krásné ráno-poprvé jsem zvracela.SEAL:užili,to víš,nešlo to 3 roky…ale hned napoprvé to vyšlo,tak je to takový malý zázrak!Jsem strašně šťastná!
Ahoj holky, snad můžu být vůči přírodě tak troufalá a taky se už přihlásit
do březňátek
jsem sice teprv 4tt + 5 nebo 4tt + 3 neb si myslím, že to nebylo přesně po 14 dnech, ale těhu jsem MS jsem nedostala, těhu testy jsou silnější a silnější, a v pátek jsem byla na krvy a jeeee to tam!!!!
Snažili jsme se jen měsíc…tak jsem byla celkem překvapená a pořád mám tak trochu problém tomu věřit a pokaždé, když si přijdu trochu „mokrá“ se jdu vystrašená juknout zda jsem nedostala MS
Jinak mi bude v listopadu 30let, a jsem z Prahy, čekáme první dítko
příští týden plánuju ještě jednou na krev jeslti hormon roste ok a pak se nahlásim k dr na srdíčko někdy po 6tt. Špatně mi není, jen tyhle dva týdny jsem neměla moc chuť na jídlo, tak kg dole
.Zatím si přijdu tak nějak divně a pozoruji co se vše děje, ani chutě ani nic nemám. Jen jsem o něco citlivější, a břuch pobolívá. S nevolnostma jsem zvědavá, prý nejvíc chodí tak 8-12týden. Moc Vám přeju ať u všech všechny testy dopadaj na výbornou a ať si to těhu užijem jak jen to půjde ![]()
Držím palečky ať tam je
..Taky sem měla strach že tam nebude a pak se dr usmála že bije jako o závod už sem v 9t já jdu na kontrolu až 9.8 jsem zvědava snad bude vše ok .jinak všem držím palečky a myslím na VÁS
![]()
Ahojky holky, taky se přidávám k Vám do klubu těhulí březen 2011. Snad to dopadne dobře. Ty bolesti v podbříšku jsem taky měla dosti hrozné, máme doma jednoho prcka, před ním jsem měla jeden potrat, tak jsem teď tvrdla, aby to dopadlo dobře. Sice jsem teprve 9tt, ale snad to bude ok. ![]()
Ahoj holky, tak jestli se můžu přidat s mojí fazolkou, tak jsem ráda
čekáme to 11-13. březen, ale upřesnění bude až další kontrolu, jinak je to moje druhé těhotenství a už deset dní jenom zvracím, doma mám desetiměsíční mimčo, takže docela záhul…lízatka, emesin, nic nepomáhá, jenom čípky torecan a i ty už přestaly účinkovat…takže cola cola cola, ledová a odbrkávat…ale je to šílenost, kdo zažil ví, kdo ne, tak nepřeji nikdy zažít…je to jako desátý den mít kocovinu..
jsem 7+3
jinak to pobolívání a výtok jsem v prvním těh. měla taky a vše bylo v pořádku, v bříšku se to chystá a dělá místo, navíc je možné, že je to v době, kdy by jste měly mít MS, takže tu nemáte a vše je oká, nebojte, dokud se nekrvácí, je prý vše oká…
mějte se krásně a pište, jak rostete, jsem hrozně zvědavá bába ![]()
Ahoj všem a vítám nové těhule ![]()
Tak mi začíná být šoufl, vždycky odpoledne, ale není to nic strašného a nezvracím. Horší je ta moje malá opica, co vstává každý den v 5.30 a spí přes den tak hodinu ![]()
j.s. - ty stavy Ti nezávidím, A Toník je krásné jméno ![]()
No nic, tak dopsáno, malá má zas vztekací náladičku..
Mě taky zatím nic není…první 14 dnů mi bylo tak jako nechutenství,ale zle mi nebylo, ani nemám chutě…prostě nic
třeba to přijde, třeba ne…koncem týden se chystám zas na krev, aby se potvrdil zvyšující se těhu hormon a pokud vše dopadne, už se objednám na gyndu na srdíčko na příští týden.
Holky jak to prožíváte? To že jste těhu??? Přítel ten čte všechny možné i nemožné časáky, je strašně natěšený a štastný…a pořád se diví, že jsem taková nooo jak to nazvat „odměřená“??? Prostě radost mám to je jasné, ale taky spoustu obav, čekání na
pak do konce prvního trimestru…asi pak teprv se začnu opravdu radovat.Zatím mě prostě euforie nepostihla.
Mar01:
no manžel toho věděl třeba více než já, musela jsem pak dodržovat šestinedělí a návštěvy bez malých dětí, když za mnou do porodnice přijel jeho bratr s dvouletou dcerou, myslela jsem,že je vyhodí, malá totiž trpěla na rýmy..byl zlatý, ale sem tam na ránu…autem jezdí jako prase, ale z porodnice jsme jeli padesátkou, max. šedesátkou, šel tak hrdě s tou autosedačkou…no přežili jsme to a brzo ho to přešlo (měli jsme koliku…)
holky, táááák Vám zavidím, já lítám na WC skoro celý den,nemusím ani prst do krku, prostě to jede samo…je to úlet…všechno mě z toho bolí…ale bojujeme…cola, čípky, cola, čípky…snad to do konce prvního trimstru přejde, jinak mě
![]()
j.s., to
Ti tedy nezávidím, i když jsem si říkala,že by mi tak měsíc mohlo být bleee něco bych shodila a že bych za těhu tolik nepřibrala, ale myslím že si to klíďo nechám ujít
jsem teprv 5tt tak kdo ví, třeba to ještě přijde.
Holky jak se dělaj v nastavení takové ty metříky atd??? Kde se to nastavuje? V klasickém nastavení jsem to nenašla, prosím o radu či popis, klíďo do SZ. Moc děkuji.