Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
28.7.10 14:31

dvojčata

25.3. chtěli jsme rybičku, takm jestli se udrží obě tak by to mělo vyjít myslím že dvojčata si o ty dva týdny klidně pospíší. jsem hodně unavená, a je mi skoro pořád blbě. jsem zvědavá jstli a kdy to přejde.mám 4 těhotenství a je tedy opravdu jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.7.10 16:39

HUCK:tak to já jsem unavená pořád,je mi špatně i zvracim.Ptala jsem se doktora a on říkal,že to jedno dvojče se může odejít do 3 měsíce,včera jsem viděla obě ty srdíčka v pořádku,tak jsem byla ráda.Ale pořád strach.Říká se tomu sindrom mizejícího dvojčete.Moc gratuluju,tak už jsme tu 2 dvojčátkové :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.7.10 18:09

holky, moc Vám gratuluji k dvojčátkům a ať se udrží obě, moc moc přeji…
my máme to :srdce: jenom jedno, jste moc statečné, protože já jsem si podvědomě říkala, že čekám dvojčátka a asi bych se zbláznila, protože mám doma opravdového skoro 11m raracha…
mám problém, že pořád kojím, takže je mi zle, jsem hrozně unavená, ale mám prostě smůlu, musím fungovat…a malý nechce ani sunar, ani nutrilon, chce prostě prso a mě se zázračně poslední týden tak nalívají zase, jako kdybych přišla z porodnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.7.10 18:42

jo a k tomu přibírání, u toníčka jsem měla hned druhý měsíc velké břicho a přibrala už na začátku, ke konci jsem měla přes 20 kilo navrh…
teď mám méně, než normálně, ale to je z toho :poblion: a pak to zase příjde…
já jsem si první těh. užívala, naprosto šíleně, dva obědy, všechno na co jsem měla chuť jsem si uvařila, ujížděla na banánu s čokoládou a šlehačkou, fakt jsem si to užila, co se týče žrádla…tak asi teď mám za to, ty problémy a asi si to tentotkrát tolik neužiju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.7.10 18:47

J.S.psalas,že piješ colu,kolik jí za den vypiješ?Mě totiž nic nepomáhalo,tak jsem ji včera zkusila a zááázrak!!!Docela pomáhá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
28.7.10 19:14

pro Huck

Ještě jednou gratuluji. Maminka byla také z dvojčat a i manželova babička. :srdce:
Já budu mít asi termín 19.3.11, jestli Dr. potvrdí. Teda dle mých propočtů, je mi také pořád špatně, zvracím tedy jen občas, ale cítím se pořád jak po velkém flámu. :andel: Moje je to třetí těhu, o druhé jsme přišli ve 22TT, po amnio, už bych na to nešla. :andel:
Na sklidnění žaludku v těhu je prý: Čaj Apotheke Citron +zázvor+lípa 20sacc , nebo mají v lékárně prodávat lízátka se zázvorem pro těhu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.7.10 19:19

já ty lízátka nemůžu ani cítit :think: , jak je tonic kinlex, tak od nich je zázvorová limonáda, ale nemůžu najít nikde, kde by se dala koupit, jenom ji mají v jendé cukrárně…ta mi chutná…
colu piju hlavně ráno a při jídle, dám ji za den litr, někdy i více…potřebuju to…chlazená voda, nic takového mi nepomáhá…
zítra zkusím kofolu, je levnější, a ne tak sladká, tak uvidím…
holky, držte se,je to na :zed: ale ještě měsíc a třeba to přejde :zed: :zed: :zed:
jo ráno si s toníkem v posteli dopřáváme piškoty, trochu to pomáhá, a když ne, mám aspoň, co :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.7.10 19:36

jo a holky, nevíte, co budu čekat podle toho čínského horoskopu, či co to, já tomu nerozumím, neumí to někdo? j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 19:52

Ahoj holky,také se přidávám,mám termín 19.3.Příští týden jdu na kontrolu,doufám,že uvidím srdíčko.Také mi není dobře,snad od začátku mě děsně bolí prsa,často je mi na zvracení a strašně říhám,máte to také některá?Do toho mě chytla záda,mám vyhřezlou ploténku,takže paráda,snad to brzo odezní.Hlavně at je mimčo zdravé a dobře vše dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.7.10 22:31

čínský horoskop je podle roku narození,já se na to zkusim podívat a napíšu.Co budou děti narozené v.r.2011 A s tou colou,mě fakt pomáhá,dnes jakmile se mě začalo navalovat okamžitě colu,ale musí být plná ledu a v poho.Po těch lízátkách mě je na zvracení snad ještě víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.7.10 08:17

Ahojky, tak já jsem po druhé krvy…zdály se mi divoké sny o tom jak to dopadlo :-( okolo 14h budu vědět výsledky, mě nic není…tak snad to není známka toho, že je něco špatně. Prvních 14 dní mi bylo šoufl, ale to se tak nějak ustálo, nebo jsem si na to zvykla. Chutě nemám na nic k jídlu…jím často, hodně ovoce a zeleniny, denně kousek masa…jen je to jiné v tom smyslu, že když mám hlad musím se najíst, tak už si musím nakoupit aleternativy do kabelky :wink: jinak fakt nic, kromě klasiky prsa a občas podbřišek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
29.7.10 09:28

pro j.s.

Tak podle čínského horoskopu se nám narodí KRÁLÍK je od 3.2.2011-22.1.2012 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.7.10 10:11

Hermo, děkuji…já jsem to blbě napsala, takový ten horoskop, jestli budeš mít holku nebo kluka, musím to někde pohledat, ale nerozumněla jsem tomu, jak to spočítat :)
tak králíčci, jo? to sedí, když to budou březňáčci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.7.10 10:32

je to čínský lunární kalendář, a jestli jsem si dobře spočítala počet svých lunárních roků na 29, tak mi vychází hočička :srdce: kdyby mi to někdo zkontroloval, byla bych ráda, narodila jsem se 26.6.1983
díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.7.10 11:17

číský kal

ahoj, podle mě je ještě nutné vědět ve které měsíci jste miminko splodili, podle toho pak určíš podle téhle metody pohlaví. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí