Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lucza: v devátém týdnu už byl docela hezky vidět, mám foto na ve fotoalbu tak se můžeš mrknout pro představu
a Karinko gratuluju ke kontrole ![]()
eliskaelisa: to je krásný cvrček
jen se ještě zeptám, bude nám tlouct
? Moc se na to těším… Už aby bylo 27.8. a 8:30h.! A doufám jen v pozitivní zprávy od doktorky
Jo a ještě se uvidí kolik jich vůbec nosím, prvně to nebylo moc vidět, takže abych neměla další překvapení
Otěhnotněla jsem druhý měsíc po vysazení HA, a to je prý šance pro dvojčátka, tak to nevím co bych si počala ![]()
Luczo známá mi říkala, že ten náš „šílený“ doktor prý dává průkazky až tak od 13tt. takže já si určo ještě počkám. ![]()
Lucza: děkuji
srdíčko už nám tlouklo a to už potluče
i tvému cvčkovi
Já jsem otěhotněla čtyři měsíce po vysazení HA a taky jsem se trošku bála aby jich tam nebylo víc.Držím palečky a ať ti krásně utíká čas do prohlídky. Dnes jsem dostala těh.průkazku a prcka jsem viděla jen tak z rychlíku ale roste opravdu jako z vody
Na velký ultrazvuk jdu za dva týdny a to budu 12+3tt.Už se moc těším ![]()
ahojky holky, tak dneska jsem byla na odběru krve na ten prvotrimestrální skrining a za 14 dní na UTZ a budu vědět výsledky. To zas bude dlouhé čekání. Jinak já průkazku dostala na poslední kontrole a to jsem byla 9tt.
Ahoj holky, tak jsem zjistila, že na kontrolu jdu už ve čtvrtek
ještě, že jsem se mrkla do průkazky, jinak jdu s močí a na lačno, budu dávat krev, tak snad to tam se mnou nešvihne…na co se teda netěším, tak jak bude kontrola s testem na cukrovku, to je humus, ble…
Ahoj všem rovněž jsem byla včera na kontrole a jsme oba v pořádku tak mám velkou radost. včera mi brali krev taky na ty první testy tak jsem zvědavá. jinak jsem v 11+3 a miminko mi teď měří 11,2 a má mít 11,3 takže je vše zatím ok. ![]()
Kamarádka co chodí k této doktorce tak těh.průkazku dostala do 10tt. Takže moc doufám, a nechám nás i vyfotit
Pak ji tu uložím.
A pak mám ještě dotaz, v září se chystáme na dovču na týden s sebou praštit na Kypru. A tak snad bude vše OK a doktorka mě pustí. V tu dobu bych měla být 13+2tt.
Nemáte s tím někdo zkušenost?
Lucza : ahojky, taky to mám v plánu koncem září…dle mých info pokud jsi ok není problém, jen se nepřehřívat, to znamená „jen do hněda“ né do „černa“ ![]()
Lucza:
to je úplně v pohodě, pokud nemáš žádné problémy, jen si pak zjisti, s jakou společností poletíte, některá chce potvrzení od dr. že těhotná, která poletí s nimi, je ok, ale já jsem se s tím ještě nesetkala, co se tak bavíme.
Neměla bych to psát, ale tu dovolenou Vám móóóóc závidím, hned bych taky někam vzletěla ![]()
Tak díky holky.. poptám se a uvidím.
j.s.: Ani nevíš jak se těším až od tud vypadnu. Nenávidím svou práci a ještě víc svého šéfa+kolegyni. Je to tady docela teror… takže se těším na dovču a na mateřskou ![]()
Jinak asi není normální když Vám kolegyně řekne, že pokud bude chtít tak mě nechá vyhodit, že využije vztahu k šéfovi a já poletím ! A to jsme na stejné pozici. Ale teď už má smůlu. Bych jí nejraději ![]()
Ahoj holky,můžu se k vám přidat,dneska jsem byla na kontrole a termín mám 15.3. přeju krásné těhulkování ![]()
Petťa11: Ahojky, no jasně jen se přidej… Krásně se tu povídá. I když jsem tu jen chvilku. Moc se mi tu líbí ![]()
I tobě přeji krásné těhulkování ![]()