Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
9.8.10 16:31

Lucza: v devátém týdnu už byl docela hezky vidět, mám foto na ve fotoalbu tak se můžeš mrknout pro představu :-) a Karinko gratuluju ke kontrole :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.8.10 06:43

eliskaelisa: to je krásný cvrček :potlesk: jen se ještě zeptám, bude nám tlouct :srdce: ? Moc se na to těším… Už aby bylo 27.8. a 8:30h.! A doufám jen v pozitivní zprávy od doktorky :-) Jo a ještě se uvidí kolik jich vůbec nosím, prvně to nebylo moc vidět, takže abych neměla další překvapení :-D Otěhnotněla jsem druhý měsíc po vysazení HA, a to je prý šance pro dvojčátka, tak to nevím co bych si počala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
10.8.10 08:37

Luczo známá mi říkala, že ten náš „šílený“ doktor prý dává průkazky až tak od 13tt. takže já si určo ještě počkám. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
10.8.10 08:43

Tak u nás se také průkazky dávají až od 12tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
10.8.10 09:07

Lucza: děkuji :-) srdíčko už nám tlouklo a to už potluče :srdce: i tvému cvčkovi :-) Já jsem otěhotněla čtyři měsíce po vysazení HA a taky jsem se trošku bála aby jich tam nebylo víc.Držím palečky a ať ti krásně utíká čas do prohlídky. Dnes jsem dostala těh.průkazku a prcka jsem viděla jen tak z rychlíku ale roste opravdu jako z vody :-) Na velký ultrazvuk jdu za dva týdny a to budu 12+3tt.Už se moc těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
10.8.10 09:16

ahojky holky, tak dneska jsem byla na odběru krve na ten prvotrimestrální skrining a za 14 dní na UTZ a budu vědět výsledky. To zas bude dlouhé čekání. Jinak já průkazku dostala na poslední kontrole a to jsem byla 9tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.8.10 11:33

Ahoj holky, tak jsem zjistila, že na kontrolu jdu už ve čtvrtek :dance: ještě, že jsem se mrkla do průkazky, jinak jdu s močí a na lačno, budu dávat krev, tak snad to tam se mnou nešvihne…na co se teda netěším, tak jak bude kontrola s testem na cukrovku, to je humus, ble…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.8.10 11:47

Ahoj všem rovněž jsem byla včera na kontrole a jsme oba v pořádku tak mám velkou radost. včera mi brali krev taky na ty první testy tak jsem zvědavá. jinak jsem v 11+3 a miminko mi teď měří 11,2 a má mít 11,3 takže je vše zatím ok. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.8.10 13:42

Kamarádka co chodí k této doktorce tak těh.průkazku dostala do 10tt. Takže moc doufám, a nechám nás i vyfotit :-) Pak ji tu uložím.
A pak mám ještě dotaz, v září se chystáme na dovču na týden s sebou praštit na Kypru. A tak snad bude vše OK a doktorka mě pustí. V tu dobu bych měla být 13+2tt.
Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
10.8.10 13:50

Lucza : ahojky, taky to mám v plánu koncem září…dle mých info pokud jsi ok není problém, jen se nepřehřívat, to znamená „jen do hněda“ né do „černa“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
10.8.10 13:54

Lucza:
to je úplně v pohodě, pokud nemáš žádné problémy, jen si pak zjisti, s jakou společností poletíte, některá chce potvrzení od dr. že těhotná, která poletí s nimi, je ok, ale já jsem se s tím ještě nesetkala, co se tak bavíme.
Neměla bych to psát, ale tu dovolenou Vám móóóóc závidím, hned bych taky někam vzletěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.8.10 14:29

Tak díky holky.. poptám se a uvidím.
j.s.: Ani nevíš jak se těším až od tud vypadnu. Nenávidím svou práci a ještě víc svého šéfa+kolegyni. Je to tady docela teror… takže se těším na dovču a na mateřskou :-)
Jinak asi není normální když Vám kolegyně řekne, že pokud bude chtít tak mě nechá vyhodit, že využije vztahu k šéfovi a já poletím ! A to jsme na stejné pozici. Ale teď už má smůlu. Bych jí nejraději :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.8.10 14:50

Ahoj holky,můžu se k vám přidat,dneska jsem byla na kontrole a termín mám 15.3. přeju krásné těhulkování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.8.10 14:56

Petťa11: Ahojky, no jasně jen se přidej… Krásně se tu povídá. I když jsem tu jen chvilku. Moc se mi tu líbí :lol:
I tobě přeji krásné těhulkování :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.8.10 14:57

díky luci,a v jakém jsi týdnu ? já jsem v 9,taky první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí