Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Seal: to je nádherné!! ZAsloužíte si
oba dva ![]()
Já jdu za 14 dní a to budu 9+1tt. já se taaaak těším…
MAR: Se mnou přítel zatím nechce, má s tím špatnou zkušenost, už se jednou těšil a pak to nedopadlo, takže teď chce aby to bylo jisté a pak se půjde podívat.
Navíc, kdo ví, třeba to není první a poslední, že?
ahoj holky, jsem 7+6 a taky už se těším až to bude venku. Na uz kam chodím toho moc vidět nebylo, ale pan doktor říkal, že je živé a srdíčko viděl, já tedy nee. Jinak jsem objevila ameriku - zázvorový čaj konečně mi není zle. Je mi totiž zle celý den, když se najím tak je to možná ještě horší. To se střídá. Ale ten čaj je absolutní bomba, už zase mám chuť k jídlu. Krvácení je fuč, tak jsem zase pozitivně naladěná. kontrolu mám 31.8. ![]()
Hucka: gratuluji a mě pomáhá, jak je tonic, tak zázvorový, ale je jenom ve dvou cukrárnách, v obchodě jsem ho nenašla…
tak do tonicu bych nešla, ten chinin je fakt špatně, stejně jako Coca Cola. Ale já jsem máklá, já první co sleduju na obalech je složení. ![]()
a jinak prodávají zázvorovou limonádu v tescu i neznačkovou, jinak značkovou ale není to tonic.
Hucka, to není tonic s chininem, aspoň myslím, ale já si dávám vždycky takový kinley water zázvor a vždycky mi udělá dobře…ale je fakt, že já jím všechno, na co mám chuť, já to moc neřeším ![]()
Ahoj holky, tak i já mám od úterka po kontrole, vše je zatím OK. Tolik jsem se bála. Dostala jsem i fotečku
. Teď mě čeká 24.8. screening I. trimestru v Olomouci, prý je to nějak kombinované sono + odběry. Akorát jsem se nezeptala, jestli se tam musí na lačno. Nevíte někdo?
Průkazku mám už od 7 tt.
Mějte se všechny dobře a krásné těhulkování
.
mekelka: já tam jedu 3.9. a krev ti berou a na lačno nemusíš, a jde to tam strašně rychle
fičí to tam
![]()
Ahoj holky, tak já byla dnes u zubařky a opět sem si to náramě užila a za 10 dní znova
a do toho má malej dnes teplotu by mě kleplo z toho ![]()
spisule: máš zánět zubu? já jsem si to užila v prvním těh. a zubař je pro mě horší než porod ![]()
j.s.:děkuji za odpověď. Doufám, že to tam najdeme. Hledala jsem to na netu, ale dnes jim nefungují stránky - prostě mi to nejde. Mám na to 14 dní, tak to najdu. Nevíš náhodou, jestli se to platí?
já jsem tam byla minulý rok, neplatila jsem nic, jen chtěli poplatek 30 kč v automatě, tak tam letěl manžel, je to v přízemí a pak málem nestihl UTZ, ale s tatínkama se tam počítá, šlo to rychle a je to tam ve fakultce, platí se tam vjezd-parkovné a trošičku jsme to hledali, je lepší vylést z auta, podívat se na mapu, na číslo budovy a pak se to dá, já byla právě na pohotovosti se zubem a ty budovy jsou u sebe, no to byly vzpomínky ![]()
Snad to tam najdeme. Vyjedeme dřív, abychom tam byli s předstihem. MUDr. říkala, že prý je to jak dětské oddělení, tak snad jo. Ve FN jsem ležela několikrát se synem, jen na jiném oddělení. Na tom dětském jsme ale jednou byli na nějaké vyšetření, tak snad si to ještě budu pamatovat
. Tatínek může k UZ automaticky? Jsem zvědavá, jestli tam něco uvidí. Protože tvrdí, že na fotečce nic nevidí
.
může, přímo je tam pro tatínky židle a přímo lcd pro ně, na druhé straně, aby se nemusel otáčet
a dr mu všechno popíše, nebo můj manžel je takový, že se na vše ptá ![]()