Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
16.8.10 11:57

MAR01: to bylo v praze? ty jo, tady je furt takové vedro a slunko, že si říkám, kdy příjde nějaký liják, tak to možná dojde k nám na moravu dneska… :think: kolik měly ty kroupy, že to udělalo takovou paseku?
holky já vařím, a asi to připálím s takovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 12:05

Podívejte se tady
http://www.novinky.cz/…anenych.html

http://www.novinky.cz/…kviduji.html

Tady je to vidět… šílené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.8.10 12:06

Fakt jsem se bála :-? neb bydlíme v podkroví a z obouch stran střešní okna,čuby šílely, tak jsem je vzala do půlky místnosti a tam jsme se přikrčily a čekaly až to přejde…no ještě půl hoďky po tom krupobití byli kroupy jak pinpongové míčky…odráželo se to od jednoho baráku k druhému, kolem nás ty domy kdo měl střešní okna vybito :cry: byla a je to paseka…stromy totálně sházené, jablka, blumy, švestky…vše pryč…naštěstí to na pojišťovnu půjde, s tím mým autí uvidíme neb je starší tak co daj :oops: byla to síla. O zatopeném sklepě nemluvím to už je letos po x, přítel už dal na střechu 52 tašek…kapalo nám do bytu i do postýlky…všude hrnce atd…jak to rozbilo ty tašky. No už došlo i na nás v Praze …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.8.10 12:14

tak to se máme teda na co těšit… :-x odpo to má přijít sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
16.8.10 12:43

jako tak to je mazec. To člověk žasne co se děje na druhé straně republiky. Jak píše j.s. u nás je slunko a pořád horko. To se máme opravdu na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.8.10 13:30

DEvcata , dobry den termin mam 15.3. , vite uz nektera pohlavi miminka? Jdu na kontrolu v ppatek a to budu 10+3 , myslite, ze by mi to uz mohl doktor rict? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.8.10 14:58

ahoj, spíš asi ne, to by musel mít super uz, ale jsou čůrací testy, a americký výrobce garantuje 100% výsledek, když ne, prý vrátí peníze. Stojí to asi 1000,– Kč najdeš to na netu, a nebo čekej, ono to nakonec vidět bude …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 15:03

Jojo o těch testech jsem slyšela a prý jsou opravdu dobré. Jen mě napadlo, že tam může být podmínka také určitý těh.týden, kdy se to má zkusit. Ale za zeptání v lékarně nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.8.10 15:06

cetla jsem tu o tech testech dokonce v diskusi , ale bylo to rozporuplne, no nic, pockam, aspon se budu dele tesit :-) …dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.8.10 16:00

rorozulka: já jsem u prvního těhu věděla, co to bude, až snad v šestém měsíci, on tak dobře seděl, že nešlo nic vidět, teď tajně doufám, že 3.9. na DS v Olomouci mi to řeknou, malý bude mít rok, tak by to dostal k narozeninám bráchu nebo ségru :mrgreen: než vyhodit litr za test a stejně si nebýt jistá, to si raději počkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.8.10 17:19

Já bych taky moc chtěla vědět, co budeme mít :-) a také si raději počkám, než nějaký test. Já jdu na kontrolu 2.9 a MuDr. mi říkala, že by ze mě už udělala matku, že dostanu těhotenský průkaz. Nechtěla my ho dát dřív, páč, v březnu jsme o mimi už přišli a teď jsem v tom pátém týdnu špiněla. Ale naštěstí teď tfuj tfuj tfuj dobrý, beru ještě Utrogestan a doma opravdu nic nedělám, akorát to valéní mi už opravdu někdy leze na mozek :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.8.10 18:59

lucik: buď ráda, jen se válej, já bych se táááááááááááák válela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
16.8.10 21:31

:-P Zdravím všechny nové březnátka 11 :palec:

Také si nebudu dělat žádný test pohlaví dítěte, je mi to úplně jedno, hlavně ať je vše v pořádku, minule jsme o něj přišli v 22tt, byl to chlapeček. :srdce:
Je to tak strašně složitý vývoj, takový zázrak života. :andel:

:palec: Držím všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
17.8.10 08:57

Megg: to je šílený přijít o mímo ve 22tt dyť je to „chvilka“ od toho kdy už by měl šanci přežít… :zed: nedokážu si to představit. Tak věřím, že u mě bude vše ok.

Jinak k tomu jídlu a chutím: většinu týdne nemám žádné chutě, téměř denně jedu do práce a je mi šoufl…lepší se to až po poledni, na jídlo se juknu, líbí se mi, myslím, že mám na něj chuť a když ho zbufnu nic…takže já si jídla a chutí zatím opravdu neužívám, zatím jím abych „přežila“ a aby mi nebylo ještě více zle z nejezení…a to jsem ani jednou :poblion: a stejně je mi bleee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
17.8.10 09:03

Jooo a taky jsem unavená jak blázen :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie