Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
15.8.10 19:27

asi jo, mám to kousek, tak tam skáknu, jen nevím zda zrovna nemá dovču, to bych asi jinak musela do porodnice co jsem registrovaná. Snad to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 06:28

Dobré ráno holky. Jak pak vám je? Mě dneska hrozně.. bolí mě bříško a je mi zle. Nevím co mám snídat aby mi nebylo ještě hůř :-( a to jsem si říkala, že to mám za sebou. Jsem hrozně unavená. Přemýšlím jestli si nemám zajít k MUDr. a zůstat třeba týden doma a odpočinout si. O víkendu nebyl moc čas na odočívání takže jsem se ani moc nevyspala. Co si myslíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.8.10 08:00

ahoj, dobré ránko, já už jsem někde psala, že kdybych byla znovu těhotná a v práci, tak jsem na nemocenské, hned jak to je, u prvního jsem byla doma od šestého měsíce a byla se do hlavy, že jsem chodila do práce, dělala jsem sekretářku, ale i tak, se vždycky našel nějaký blb, co mě úplně vytočil a já se zbytečně nervovala v práci, doma mi bylo nádherně, užila jsem si to, protože jsem věděla, že už to tak nikdy nebude, pořádně jsem se vyspala, chodila na procházky, ven, pořádně si vařila, bylo to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
16.8.10 08:22

Dobré ráno, tak mi dneska ráno bylo taky dost špatně ale pak jsem ještě zadřímla a asi se z toho vyspala tak už je to ok. Já jsem u prvního těhu šla na nemocenskou už ve druhém měsíci. Doktorka mě do toho tlačila ikdyž jsem moc nechtěla, taky jsem dělala v kanclu ale pak ještě organizovala různé akce a musela tahat několik balíků minerálek tak mi to bylo zatrhnuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 08:22

Pořád nad tím koumám, jestli jít také na nemocenskou, ale to bych pak nesměla z baráku a to já úplně nenávidím, nevím co bych doma dělala. Kdybych měla neomezené vycházky tam to jo, ale bych si pak připadala jako vězeň. Pak bych ani nemohla na chalupu :-( nevím co mám dělat… A do toho se přítel pořád diví, že mi je špatně a že chci ležet a odpočívat. Pořád si říká, že nejsem nemocná, ale ať si to zkusí sám. Není to sranda. Takže ho asi brzy zabiju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 08:26

Také sedím v kanceláři, ale o 15 lidech a není to zravna nejlepší kolektiv, kolegyni bych se šéfem opravdu zastř… dneska má šéf přijít po dovolené do práce… to bude zase opruz… A pak když tu začne prskat jedna, tak to hodí na druhou a už se to tu veze se všema :-? takže taky super.. Stačí chytit ještě nějaký bacil a mohu to tu rovnou zabalit. A pak jsem to ještě v práci neřekla. Počkám na ko a zda mi dá TK. a pak bych jim to oznámila, aby se ke mě začali lépe chovat, i když trošku pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
16.8.10 08:34

Meg: s tím oparem… no dočetla sem se, že pokud se ti udělá prvně za život v těhu není(myslím na obličeji) to dobré, ale tam dole to není dobré při porodu… no mě se udělal na puse… někde tady na diskuzích sem to dohledala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
16.8.10 08:44

Lucza nevím jak to je s těmi kontrolami na nemocenské ale já jsem v prvním těhu chodila kdykoliv se mi chtělo a myslím že jsem ani vycházky neměla. Doktorka mi říkala že kdyby mi přišla kontrola tak ji na mě musel poslat někdo se zaměstnání ale za celou dobu u mě nikdo nebyl a když jsem se chtěla na delší dobu vzdálit tak jsem jen na gindě nahlásila a měla jsem povolené vzdálení přímo od dr. Ale fakt nevím jak je to teď. Třeba přítel byl přes měsíc na nemocenské a kontroly tu byly furt. A taky si říkám že my těhotné nejsme nemocné tak by ta kontrola měla brát ohled že taky potřebujeme na vzduch. Ale fakt nevím. Když tak se zkus zeptat svého dr. jestli nebude vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
16.8.10 09:02

Tak jsem volala k Dr. a nemusím se bát, opar mimi neublíží, mám mazat pudrem, jen kdyby se to horšilo tak přijít, ale už se naštěstí od včera dost zlepšil asi pudr zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 10:08

Budu Vás informovat příští týden jak to je, i jsem si říkala, že si napíšu seznam otázek abych na nějakou hooodně důležitou otázku nezapomněla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.8.10 10:49

Tak na mě přišla kontrola a když viděl, že mám břicho, řekl, jé vy jste těhotná, tak to jo, to už mě tady neuvidíte, když ti to napíše gynekolog, jako rizikové, máš vycházky ráno i odpo, takže si myslím, že je to v pohodě a když chceš někam jet, tak to jen nahlásíš dr. toho bych se nebála,
megg: tak to je super, to bude lepší a lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.8.10 10:52

Ahoj holky

Ahojky, tak dnes jsem koukla na tuhle stránku a zaregistrovala jsem se. Patřím asi k Vám do skupiny, jsem od poslední menstruace 8+5, byla jsem v pátek na kontrole, protože jsem v šestém týdnu špiněla, ale to už zmizelo. Vypadá to zatím v pořádku, máme 14mm, podle ultrazvuku jsem těhotná 7+7, tak mi držte paečky. Ráda bych se k Vám přidala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 11:51

Ahojky luciksimi, vítám Tě mezi námi. A moooc ti držím palečky!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.8.10 11:52

Ahoj holky, mě tento týden čeká kontrola a snad už :srdce: ve čtvrtek, dle mě bych měla být 8tt,tak snad se dr vzpamatuje :lol: a řekne že mimi je dost veliké :palec:
jinak včera večer jsme si to krupobití pěkně užili, s přítelem bydlím v na Chodově v Praze a rozbilo nám to 3 okna v podkroví (dvojitá skla vč venkovních žalůzek), celý kryt pergoly úplně na cimpr cmpr…celou zahrádku (díry v dýních, o rozbitých rajčatech nemluvě), a mě to rozbile přední sklo auta a mám ho celý ďobkatý jako po neštovicích…no síla. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 11:55

Ahoj MAR01, tak to je síla… snad to půjde nějak na pojišťovnu ne? ALe ta zahrádka bohužel opravit nepůjde :-( to je teda otřesný… a nikde nic, žádné varování… na co máme ty rosničky a všechny tyhle meteorology když nám stejně nepomůžou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí