Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky a Megg,
máme stále stejný termín 19.3.?Dnes jsem byla na kontrole a mimčo bylo moc hezký 9+5,jsem moc ráda.Je mi pořád blbě,ale už jsem schopná vstát z postele a něco málo dělat.Pořád váhám nad tím prvotrimestrálním screeningem,je mi 34.Bojím se,když to vyjde špatně,budu se nervovat do 16 týdne.Kdo na to jde?
Někdo říká, že když to člověk zvedá od začátku, že se tělo přizpůsobí, tak snad mi to nějak neublíží, na to, že jsem na začátku mi břicho roste a třeba mě to bolí, že se to tam roztahuje…Odpočívat jde jenom, když malý spí, ale musím stihnout uvařit…
krásný den všem tak jsem po kontrole
a dopadla báječně…jsem 7+3, takže termínoš předběžně 4.4.2011,ale jesti můžu zůstanu tady neb si myslím, že to do toho března doženeme
prcek má 1,23mm a cysta je pryč!!!!!!!!!!Dr mi pustil srdíčko a to jsem už nevydržela a bečela jsem neb nic tak nádherného a nepopsatelného jsem ještě nezažila
pro strašpytlík
Termínek máme stejný, škoda že nejste z Prahy mohly by jsme spolu i do porodnice.
Já jdu na screening je mi 35 let, loni jsem na tom byla také a vše vyšlo v pořádku, nervovat se ale nesmíte to moc škodí dětáťku. To je pak snad lepší na to nechodit.
Od žaludku už je mi lépe, jen jsem pořád unavená, ráno vstát jsou muka. Jo a na žaludek mi vyloženě dobře dělá cokoli kyselého - řepa, okurky, utopenci, pomeranč…
Maro bezva moc gratuluji, zapsala jsem tě do seznámku, tak to hezky přibývá.
j.s.je to pravda že si tělo zvykne na těžké, ale i tak nepřehánět. Vždyť ta sportovkyně, neím jak se jmenuje ale manžel to bude vědět, ta zvedla nějaké těžké závaží a začal ji porod, nevěděla ale že je těhotná, asi byla ve 4.měsíci.
Pro Megg,jsem z Chlumce,do Prahy to není tak daleko,ale asi půjdu do Hradce Králové,protože se tam léčím se zádama.Povolila mně bederka a blokla jsem se v horní části páteře,tak jsem zvědavá,co na to ve středu ortoped.Asi mě zase trochu pomučí.
S kyselým máš pravdu,také mi chutná a také bych jedla vlašský salát,ale moc si netroufnu.Měj se hezky a zase si napíšeme,jak se mimča vyvíjí.
Jo holky, tak to já mám známou, a měla termín 5.9. a já 7.9. a já rodila 3.9. a čekala jsem tam na ni a pořád se ptala sester a ona nakonec rodila 13.9. protože přenášela ![]()
MAR01: vidíš vidíš, já ti to říkala, velká gratulace
![]()
MAR01 píše:
krásný den všem tak jsem po kontrolea dopadla báječně…jsem 7+3, takže termínoš předběžně 4.4.2011,ale jesti můžu zůstanu tady neb si myslím, že to do toho března doženeme
prcek má 1,23mm a cysta je pryč!!!!!!!!!!Dr mi pustil srdíčko a to jsem už nevydržela a bečela jsem neb nic tak nádherného a nepopsatelného jsem ještě nezažila
strašpytlík píše:
Ahoj holky a Megg,
máme stále stejný termín 19.3.?Dnes jsem byla na kontrole a mimčo bylo moc hezký 9+5,jsem moc ráda.Je mi pořád blbě,ale už jsem schopná vstát z postele a něco málo dělat.Pořád váhám nad tím prvotrimestrálním screeningem,je mi 34.Bojím se,když to vyjde špatně,budu se nervovat do 16 týdne.Kdo na to jde?
Já na to jdu příští úterý, jsem 11+3.Nervovat se nebudu, musíme myslet pozitivně neb by jsme se toho mohly zbláznit......Všechno dobře dopadne, neboj......Držím pěsti pro štěstí… ![]()
Megg píše:
pro strašpytlík
Termínek máme stejný, škoda že nejste z Prahy mohly by jsme spolu i do porodnice.
Já jdu na screening je mi 35 let, loni jsem na tom byla také a vše vyšlo v pořádku, nervovat se ale nesmíte to moc škodí dětáťku. To je pak snad lepší na to nechodit.
Od žaludku už je mi lépe, jen jsem pořád unavená, ráno vstát jsou muka. Jo a na žaludek mi vyloženě dobře dělá cokoli kyselého - řepa, okurky, utopenci, pomeranč…
jéé já to taky tak měla.....ale jeden den jsem si řekla že to tělo musím ošálit a začala jsem chodit plavat a na procházky a už je to fuč…Občas je mi těžko od žaludku, ale to je spíše tím, že se přejím
a že mi to sladké chutná…
Ale ryby teď nemůžu vidět ani v letáku z obchodu…BRRRRRRRR
pistinka píše:
Ahoj, můžu se přidat? Mám termín 11.3.2011.
Gratuluji…Hezké těhulkování..... ![]()
Tak posílám fotečky, cca 5+3 a 7+3, ale stejně myslím že ty 3 dny doženem, a že jsme si ho udělali tehdy kdy myslím ![]()