Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak paráda ![]()
No asi bych se vám měla trochu představit. Takže jmenuju se Kristýna, je mi 24, po necelém roce snažení se nám teda podařilo založit druhé miminko. Už máme doma skoro 3 letou Lilinku. Bydlíme na Vsetíně, termín mám 27.3, ale podle mě to bude až dubňátko.
Blít nebliju, ale teda je mi často blbě. U prvního těhu si to vůbec nevybavuju, ale možná jsem jen sklerotická
Jediné co mi nevadí jsou kokinka, takže Lilince pořád ujídám ![]()
Také vítám,
já beru kyselinu listovou: ACIDUM FOLICUM píše mi to Dr., nedoplácím jen platím 30,–Kč za recept. Nic mi po ní není.
ahojky těhulky, vítám a zdravím nové maminky, které jsem ještě nepřivítala. Taky se Vám nic nechce jako mi?Odpoledne má přijít tchýně a ještě jsem nehla ani prstem a dotoho mě pěkně pořádně zlobí to moje zlobidlo. Teď si prožíváme krasné období vzdoru to jsou teda nervy. Jako něco mu řeknu aon se na mě otočí usměje se a řekne NE a pohoda. Jako má mě totálně na háku a doto jsem ho přistihla jak furt říká při hraní hovno včera mu přítel cosi říkal a on zas na něho hovno. Tohle má od dědečka teď ty poslední dny si ho brával k sobě a to si dovedete představit co ho učil. No nic já zas mizím bo už ho slyším jak na mě volá z postýlky.
Peťka: to je dobrý
my nemáme žádného dědu, tak buď ráda, u nás ho tohle bude učit asi babička..
Taky zdravím nové těhulky a přeji hezké těhulkování ![]()
Ahoj Petko, take vse nej nej nej k svatecku a dekuji za privitani ![]()
Ja od rana take jeste nic neudelala, mam se setrit, tak se setrim a na to ze uz je 14:30hod, tak bych asi mela neco udelat, ale dnes mam opravdu liny den ![]()
Ahojte holky, tak jestli můžu, tak se přidávám k Vám, jmenuji se Soňa, jsem z Kroměříže, jsem 11tt, termín porodu 12.3.2011, na ten screening jdu 30.8., prý se dělává tak 13tt, ten se ale většinou platí, ten v 16tt se neplatí, ale mně ten v 13tt co na něj jdu teď toho 30.8. napsal žádanku gynekolog, tak říkal že si mám zajet do Zlína, tam se neplatí, jinak stojí okolo 1000,–. Jinak mně se bříško začalo rýsovat hodně brzo, čekám druhé dítě, u prvního to tak brzo nebylo, teď už tak okolo 7tt. Do práce zatím chodím, dělám v kanclu, celkem to jde, špatně mi bývalo denně, ale zvracela jsem jen jednou. Zatím pořád beru Calibrum babyplan, ale mám z toho hodně zácpu, tak to asi vysadím a koupím jen listovku samotnou, protože to Calibrum obsahuje železo a to na zácpu není moc fajn.
Vítám tě u nás Soňulko, také mám žádanku na screaning na 8.9.ale o placení Dr. nic neříkal, tak snad platit nebudu.
MAR01: jsi tady? měla jsi dneska tu kontrolu? jak si dopadla?
JS ahojky, až ve čtvrtek…ale to víš jsem napjatá
doufám, že nám prckek už něco ukáže (jako velkost a
) je mi blbě tak nějak víc a víc…tak snad vše ok, žádné problémy nemám…ale to není taky záruka. Od zítřka mám audit, na UTZ jdu ve čt k večeru, tak to aspoň uteče…ještě dva dny.
Ahoj Soňulko a zdravím i všechny ostatní…Jmenuji se Káča,bude mi za 14 dní 32 let a čekám druhé děťátko.První je už maloučko větší-12 let a jmenuje se Ríša.Bydlíme v Ostravě.Na screening(UTZ-krev mi brali před 14 dny) jdu 24.8.na FNsP do Poruby a budu platit 850 Kč
ceny jsou různé.Neplatí se jen v případě, že se v rodině nějaké problémy vyskytly.I když u nás si člověk nemůže být nikdy jistý
Ale na druhou stranu…budeš klidnější
tak všem přeji příjemné těhulkování, bez závratí a s úsměvem
pa
Peťka1 píše:
ahojky těhulky, vítám a zdravím nové maminky, které jsem ještě nepřivítala. Taky se Vám nic nechce jako mi?Odpoledne má přijít tchýně a ještě jsem nehla ani prstem a dotoho mě pěkně pořádně zlobí to moje zlobidlo. Teď si prožíváme krasné období vzdoru to jsou teda nervy. Jako něco mu řeknu aon se na mě otočí usměje se a řekne NE a pohoda. Jako má mě totálně na háku a doto jsem ho přistihla jak furt říká při hraní hovno včera mu přítel cosi říkal a on zas na něho hovno. Tohle má od dědečka teď ty poslední dny si ho brával k sobě a to si dovedete představit co ho učil. No nic já zas mizím bo už ho slyším jak na mě volá z postýlky.
Peťko ,dědové v tomhle bývají opravdoví machři
můj syn se díky dědovi naučil říkat ve třech letech r.Tím kouzelným slovem byla prdel.Ono to bylo sice fajn,že vzal děda do svých rukou logopedii, ale odnaučit to Ríšu,bylo těžké.....No,ale když dětem se tyto slova tááááááák líbí.
,že?
MAR01: já jsem ale blbá, co? já už asi fakt asi nic nezapamatuju
tak to uteče rychle, mě příjde, že mi to nějak ryhle utíká, když si vzpomenu na první těhotenství, tak se mi to táhlo a nemohla jsem se dočkat kontroly, a teď? s tím malým svištěm ani néní čas…