Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2503
12.8.10 19:52

Jsem zvědavá. Přítel se mě taky na všechno ptá. Jenže teď je to jiné. Poprvé jsem byla těhotná před 12 lety a tehdy se žádné takové vyšetření nedělalo. Jen se vzala krev, udělal se asi 3× UZ a bylo hotovo.
Teď jsem ale ráda, že je takové vyšetření a hlavně, že mě tam MUDr. poslala. Doufám, že dopadne dobře a pak už snad bude vše OK. Jak dlouho to asi trvá, to vyšetření? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
12.8.10 20:15

J.S.- no mě pobolíval zub, tak sem před 14 dny byla na pohotovosti a tam mi to akorát po..... a tak sem čekala až moje zubařka bude mít po dovče… no asi tam je zánět já byla z bolesti mimo… miotevřela zub dala mi tam nějakou revitalizační vložku a za 10 dní jdu na tahání nervu :zed: no při prvním těhu sem přišla o 4 zuby 8-o sem zvědavá jak to bude teď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
13.8.10 06:50

Spisule: Tak to Tě lituji. Já tak nesnáším zubaře, jenom nám ubližují :cry: U mé první zubařky jsem to málem odskákala. Píchla mi injekci na umrtvení a mě to málem zůstalo- napíchla mi ten trojklanný nerv a já nemohla hýbat půlkou obličeje-dovřít ústa, vysmrkat se, a vůbec jsem nezavřela oko. Probrečela jsem snad celou léčbu. A gól byl, že doktorka řekla, že za to nemůže. Takže jsem si to udělala sama!!
Na to jsem se přestěhovala do Pce a tady mám suprového zubaře.. jednou jeho mamku jednou jeho. On ordinuje i o víkendu, což je supr. A vůbec to od nich nebolí!! Loni mi operoval moudrák a vůbec to nebolelo, jak se každý bojí, že to je nesnesitelný apod., já to měla v klidu… jsem si opravdu oddychla. Tak držím palce aby ti to dobře dopadlo, jinak ho kousni :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
13.8.10 07:26

No užívám si to to je pravda, ale zubařku mám dobrou jen ty zuby :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.8.10 07:37

Mekelka: myslím že to trvá asi 15 minut, déle ne, právě že to byla taková rychlovka, že jsem neřekla ani o ty 3D obrázky a to vím, že holky říkaly, že se za ně platí…
Spisule: já mě ve stoličce zánět a nikdy jsme se zubama neměla problémy, vrtali mi akorát ve druhé třídě, od té doby nic a byla jsem z toho mimo, měla jsem ten zub vyvrtaný a nechaný tak asi půl roku, pak mi asi vytrhala nervy a teď ho stejně pořád nějak cítím, doufám, že se mi tohle vyhne, bojím se fakt zubaře, jako čert kříže…
dobré ránko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.8.10 08:06

Dobré ráno, tak já se s těmi zubami taky přidám byla jsem před měsícem na kontrole a prý tam mám kaz a že bude dělat rentgen tak mu říkám že nene. Tak mi řekl, že jestli to chci bez umrtvení tak že to jde, jinak s umrtvením někdy kolem 5-6 měsíce. Jenže bez umrtvení si to nedovedu představit to bych se asi zbláznila no a s umrtvením nemám moc dobré zkušenosti jelikož kámoška byla 2× umrtvovat v těhotenství a pak ji v 8měsíci těhotenství mimi v bříšku umřelo. Prý to nemá žádnou spojitost ale prostě jsem mu řekla že radši ne že mě to zatím nebolí tak budu ráda až mi to odvrtá až budu mít po porodu, tedy pokud se to nějak nerozjede a nezačne to bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.8.10 08:10

Peťka: mě dali nějaké umrtvení v prvním trimstru, ale nazabralo to, mě tam drželi hlavu a já myslela, že umřu, více té látky mi nemohli dát, takže jsem si to tam odeřvala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.8.10 08:14

chudáku jako netěhotná jsem si u zubaře taky užila až až to po tom jeho výkonu jsem ubrečená volala přítelovi že to nezvládám ať pro mě přijede byla jsem úplně mimo a přítel nechápal co se děje v první chvíli si myslel že mě tam snad znásilnil. Jako nikdy mi nic nedělali a pak takový velký zákrok akorát jsem ráda že teď když jsem mu řekla že teď do toho nechci zasahovat že to respektoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.8.10 08:18

Jinka J.S. včera jsem taky byla přesně 10+0 takže to máme stejné akorát já mám termín 10.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.8.10 08:18

já jsem taky brečela po cestě domů, bylo mi hrozně, protože jsem si říkala, jaké divadlo jsem tam udělala :oops: ale mám prostě citlivé zuby a bolí mě to, že to neumím vydržet,jak najedou na ty nervy,stejně jsem večer skončila na pohotovosti a tam byl nějaký dr a ten se se mnou nesr.l a bylo to 8-o a právě se bojím, že když kojím, jsem těhotná, že mi odejdou zuby, ale kdyby mi měli něco dělat, tak asi uteču…jdu na kontrolu 29.9. a jdu aji s malým a aji s manželem, tak snad to zvládnu, je mi zle, jenom jak na to pomyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.8.10 08:25

Tak manžel bude psychická podpora neboj bude to v poho. Já jdu naštěstí až v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
13.8.10 08:31

J.S.tak to sme na tom stejně se zbama… já taky je mám citlivý a to je na prd… a injekce ta mi nezabrala vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.8.10 08:35

Holky tak to já si nemůžu na ty injekce ztěžovat mi teda zabírají a pak netrpím ale jednou mi tu jehlu píchnul hluboko a to bolelo to jsem pak měla trauma z každé injekce do zubů ale teď už zase dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
13.8.10 08:47

No holky nic radši změníme téma :lol: sem ráda, že mě už dneska nic nebolí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.8.10 13:12

a chtěla jsem se zeptat, jak to máte s apetitem? já už začínám docela valit všechno, na co mám chuť :) manžel se mi směje, že budu na vánoce jako koule, vánoční u stromku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí