Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
11.8.10 09:56

A mě tam vezmete ? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.8.10 10:01

Chci s ezeptat čím si mažeš bříško a boky bojím se strií protože nějaké už mám.Byla sem hubená a pak sem najednou přibrala tak nechci další :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.8.10 10:13

Karinkaa pokud to máš v genech tak ti žádný krém nepomůže já jich vyzkoušela plno a vůbec nic mi nepomohlo a břicho a boky mi popraskaly pořádně. V prvním těhu jsem nabrala přes 25 kilo a do roka shodila 30 a tím se mi udělaly ještě malinké strie zezadu na stehnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.8.10 10:27

Aha tak to mě těší už nebudu moc jít ani na kopaliště věřím že se mi zase uděljí :pocitac:

Příspěvek upraven 11.08.10 v 10:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.8.10 10:30

Ahoj holky, tak dvojčata to nebudou, na uz v pondělí už bylo miminko jenom jedno, asi je to lepší, ale začala jsem trochu krvácet, tak honem volám dr., ten mi po telefonu řekl prášky, ukecala jsem v lékárně že mi je daly a jsem hodná, moc si přeju aby se to jedno udrželo, prý je to docela normální, můžou odcházet zbytky toho dvojčete. jinak jsem v 8tt je mi skoro pořád blbě, prsa bolí ale kdyby nebylo toho krvácení jsem spokojená. Držte palečky ať to přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.8.10 10:37

Karinkaa neboj ony ty strie časem vyblednou. Já mám skoro dva roky po prvním porodu a strie nejsou tak hrozně viditelné navíc to vždycky jakoby zaopaluju tak břicho je ok akorát na těch bokách je to horší bo tam se to těžko opaluje ale ze začátku jsem se za to hodně styděla. Každý se divá a je to takové nepříjemné jsem byla zvyklá nosit trička a odhalovat bříško ale teď???Teď bych tak nešla vysypat ani odpadkový koš. A navíc pak jsem používala nějaký krém na vyblednutí strií ale už nevím co to bylo a fakt to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
11.8.10 10:41

To jo ale něco si musím koupit oni mi vyblednou přes léto trošku zmizí ale jak je zima tak jsou fialové hnus no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.8.10 11:33

Hucka: to je mi líto, tak dávej na sebe pozor a hodně odpočívej, krvácení přejde, neboj, ono je prý u někoho normální, že trochu krvácí…
Jo a ke striím,já jsem hrozná potvora, nakoupím si krémy a pak se mažu týden a pak na to prdím, a celé těh. nic a asi dva týdny před porodem jsem popraskala na prsách a bocích a stehnech, přibrala jsem ke svým 50 kg asi 23 kg, pak už jsem se nevážila :mrgreen: a to jsem byla asi za celé těh. nasraná, že jsem se nemazala…ale nebyla to žádná hrůza, teď v létě se to opálilo a trochu zatáhlo, spíše to vidím já, než ostatní…a asi fakt žádný krém nepomůže, já používala bonellu z lékárny a pak ještě cosik…
papa :mavam:

Příspěvek upraven 11.08.10 v 20:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.8.10 13:05

díky za podporu, odpočívám válím se celé dny a myslím pozitivně, jsem těhotná po čtvrté a prvně s nějakými komplikacemi, snad to přejde, potřeebuju od října chodit do školy. A strije jsou v pohodě, já je mám taky, a když jsem zhubla, tak to zase tak moc vidět není, no a jako poslední varianta je nějaká ta plastika, moc o tom ale nevím. Tak držte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.8.10 13:17

takže máš tři děti a válíš se a odpočíváš celé dny???? jak to děláš :nevim: :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.8.10 13:23

To by mě taky zajímalo jelikož ten můj malý prcek dneska pěkně zlobí. Jsem totálně vyřízená a potřebovala bych si nachvilku lehnout a odpočívat ale jak si lehnu tak to je furt mami pojď, skáče po mě a vymýšlí blbosti a aby toho nebylo málo tak jak naschvál čůrá a kaká po zemi jelikož se snažíme učit na nočník (ještě že nemáme koberec). Polévku tu rozlil po celém stole no prostě mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.8.10 13:25

A to pak ještě přítel příjde z práce a zeptá se mě co jsi taková podrážděná. Je to někdy fakt o nervy!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.8.10 13:31

jedno je holka 16 tak je na brigádě a jinak hodně pomáhá a kluci jsou 10 a 7 tak si docela vystačí, jenom chtějí pořád jíst :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.8.10 13:32

Peťka: to známe :) nebo se mě manžel zeptá a co děláš celý den, no vždycky mě napadne hovno…pardón

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.8.10 13:36

Však já mu to spočítám až budu těch pár dní v porodnici a on zůstane s malým sám doma. To jak příjdu tak to u nás beztak ani nepoznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí