Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
13.8.10 13:14

katastrofa, já ta koule budu 100%, jako jím věci které jsem před těhu vůbec nejedla a furt co chvila do sebe něco tlačím. Před těhu váha 46,5 a teď 49,5. Takže já to mám jisté. Zas budu jak slon :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.8.10 13:34

PETULE: TY MUSÍŠ BÝT ÚPLNĚ DROBOUČKÁ :) TY JO 46,5 TO JSEM MĚLA NA ZÁKLADCE A TO MI ŘÍKAJÍ, ŽE JSEM JAKO ZDECHLINA :)
JO, JÁ PRÁVĚ MÁM CHUŤ NA OMÁČKY, KNEDLÍKY, MASO, HNED ZMRZLINA, ČOKOLÁDU ANI MOC NE, ALE I NA TAKOVÉ MASTNÉ TOPINKY,PIZZU,SALÁTY, TO JE DĚS :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.8.10 13:45

J.S tak to jak bych viděla sebe. Ty chutě mám úplně stejné a ještě langoše těch bych se ujedla, svíčková, pizza atd… Jako hubená jsem byla dost taťka furt říkal že bych měla být stabilně těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
13.8.10 19:07

Ahoj holky,já zatím moc chutě nemám, je mi pořád blbě :-( . Když už nějaká chuť přijde, tak jen na kyselé - okurky a zelí, ale není to moc často. Snad už to :poblion: brzo přejde. Někdy si připadám, že mám neustále kocovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
14.8.10 17:40

Mekelka: to já měla takhle 3 týdny… držím palce ať to brzy přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
14.8.10 19:28

Já mám tohle od začátku. Při prvním těhotenství jsem to měla až do 5. měsíce. Snad to teď nebude tak dlouho. No, uvidíme :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
14.8.10 19:45

To já také při prvním těhu měla od 7tt do 18tt a teď jen od 4 do 7 za což sem ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
14.8.10 19:50

ja prvni tehu cele…snad krom posl mesice ..a ted se me to drzi taky ,ale v mensi mire…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.8.10 20:16

mě bylo špatně asi čtyři týdny a myslela jsem, že to bude můj konec, máte můj obdiv holky, že to zvládáte, a držím pěsti,ať to brzy přejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
15.8.10 09:02

jj,ja oufam…je toho min..jen jednou :poblion: ,predtim to bylo na poradku dnes…tak 4×za den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
15.8.10 17:38

Také mám pořád chutě na kyselé, zelí, okurky, utopence, tlačenku s octem, houbovku na kyselo.

Chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo zkušenost s oparem v těhu? Je to nebezpečné pro mimi? V lékárně mi řekli že v prvním trimestru ano a dali mi na to pudr, že nic jiného nesmím. Taky se mi udělali afty, ale ty snad nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.8.10 18:56

Megg: jestli je opar nebezpečný, to slyším poprvé, ale afty se mi udělaly po porodu, gencianka prý vadí i při kojení, ale mamka mi říkala, že ji používaly normálně, pak je přímo nějaká vodička na afty, ale ta mi nepomohla, tři dny jsem skoro nejedla a pak to bylo dobré, ale první den jsem nechápala,co se mi to dělá pod jazykem,pak to prasklo a šel z toho hnis :-x
tak přeji brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
15.8.10 18:59

Ahojky holky, mě bylo ze začátku také pěkně špatně, ten 5tt. a 6tt. jsem myslela, že umřu…a jíst nemohla skoro nic, neboť jsem měla žaludek pořád na vodě… za den jsem třeba snědla i jen 8-1O rajčátek, nic jiného jsem do sebe nedostala… no hrůza, a přesně jak to tu bylo napsáno-jako kdybych měla kocovinu, a to mám teď v posledním týdnu celkem často, hrozně mě bolí hlava a žaludek jako kdybych pila nevím co :-( a pak mám hrozně cotlivé bradavky…nemohu o ně ani zavadit!
Ale moooc se těším na toho 27.8. už aby to tu bylo! Dětem sice končí prázdniny ale já se budu dívat na svého cvrčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
15.8.10 19:18

No zítra raději zavolám doktorovi, ten opar je totiž v choulostivých místech, a je to dosti nepříjemné, nerada bych aby to mimi ublížilo. Kdysi jsem hodně trpěla na opary, ale na obličeji a nose, teď pár let nic, a teď tohle. No jsem z toho pěkně na nervy.
Afty mi nevadí, ty mívám od mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.8.10 19:23

Megg: tak to jo, to si myslím, že tě bude chtít i vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...