Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
17.8.10 09:09

MAR: to mi povídej, spala bych 20 hodin denně a stejně by to bylo málo… A také mi je pořád nějak divně, nikdy nevím co mám jíst :-( bojím se že mi bude ještě hůř, ale jak píšeš ty, jím abych přežila :roll: Takže ráno když si jdu pro snídani tak tam stojím jak o trubka, fakt nevím co bych si měla koupit.. a na oběd ani nemyslím… si vždycky říkám na dnes bych si dala třeba sekanou a jak přijde doba obědu tak je mi zle a na sekanou nemám vůůůbec chuť, takže já si doma ani nepřipravuji oběd, protože bych ho stejně nesnědla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 09:47

Ahoj holky, přeji všem dnes hezký den :-). Koukám, že některým je tu blbě :-( . Mě teda zatím nějak blbě není, spíš mi je blbě asi jen po FEMOBIONU, dám si ho vždycky s obědem a pak celý odpoledne mám žaludek jak na vodě a nemám pomyšlení na nic. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
17.8.10 09:50

Luciku co to je? ten FEMOBION?? Já zobám jen listovku, neb jsem zatím žádné problémky neměla, ani špinění nic, no ve čt se to ukáže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 09:50

krém

Joooo, chtěla jsem se zeptat, jaký používáte krém???? Já jsem si teď objednala od Chicco a předtím jsem měla Elasti-q, ale blbě se mi rozmazával. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 10:00

MAR01: Je to taky listovka, je tam vic vitaminu a je tam navic METAFOLIN, co pry dokaze tu listovku rozstepit v tvem tele. Me to doporucila ma doktorka. Vis, mela jsem zamlkly potrat v breznu a ted radeji posloucham doktorku co mi doporuci. Tyhle vitaminy stoji, ja platim 327 za 30 tablet, delaji do 12tydne tehotenstvi a pak delaji od 12tydne, takže bych mela za mesíc necely uz papkat ty druhy. Je to neco jako Mammavit či Kalibrumbaby :lol: a přijde mi, že mi je jen vždycky špatně, když si ho vezmu a k večeru už jsem zase dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 10:04

MAR01: Buď ráda, že nešpiníš :lol: , budete v pořádku a držím palečky :lol: Ja jdu na kontrolu až 2.9, takže válím a válím šunky. Napsala mi doktorka vychazky od 8 do 20hodin, ale ja je stejne moc ani nevyuzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 10:12

Fotečka

Holky, to jsme my na kontrole v pátek 13. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.8.10 10:16

luciksimi: je to je krásná fotečka :-)Příští týden už budu mít také… se nemohu dočkat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 10:20

Lucza : Jeeeee, dekuju. No tak to se koukej pak taky pochlubit :lol: , abych mohla zase zavidet ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
17.8.10 10:41

Ke krémům: já zatím nic, doufám že seženu něco v normoš lékárně, už je třeba začít pomalu :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.8.10 11:13

v lékárně je toho plno, a nebo v dmku, bonella je dobrá…
jinak k vitamínům, u toníka jsem si nakoupila calibrum, snědla jsemt tak pět prášků a jak mě chytl zub, tak se o mě manžel tak bál, že dotáhl další balení, to jsem pak věnovala kámošce, takže si teď asi nic nekupuju… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
17.8.10 11:25

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, pokud ještě máte volné místo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.8.10 11:29

Ahojky Kri12: tady je místa tak šup sem :-) Vítej mezi náma :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.8.10 12:31

Tak jsem si pozjišťovala, jestli se platí ten DS a vrozené vady, nebo ne, když máte žádanku od dyn.Dr, tak se neplatí nic, jenom za fotky a asi poplatek 30,– pokud nemáte žádanku, tak se to platí…
a jinak mě se zbláznily prsa a tečou mi, tak já asi budu nucena skoro rok po porodu nosit zase podprdu a prsní vložky :pocitac: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
17.8.10 12:57

JS asi si tělo začalo vzpomínat …nás to možná čeká také tehdy když to ještě nebudem moc čekat, kámoška je 23tt a už 14 dní jí nepravidelně teče mlezivo 8-o je z toho celkem divoká… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí