Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno holky, já vůbec nemůžu spát
, celou noc se převaluju a už mě to nebaví tak raději pisinkuji tady a čtu atd.......Já ještě žádnou fotečku nemám
, ale v úterý jdu na UTZ na screening tak snad mi nějakou dají- když už chtějí tolik peněz…
Holky dnes jsem 11+4 a už se do ničeho nevlezu
,že bych tak moc papala?V prvním těhu jsem přibrala 9 kilo a teď už čtyři, pomóóóóc.Ale fakt je ,že tehdy(je to už 12 let)jsem lítala po venku od rána do večera a na výlety a teď skrz ty pitomé vycházky skoro celé dopoledne prolenoším.Pak ta hodina plavání odpoledne asi velký účinek nemá,ale aspoň něco…taky už máte problém s oblečením?Že jo?A´t v tom nejsem sama… ![]()
Dobré ráno holky, jste se teda rozjely v tom psaní, jsem tu včera celé odpoledne nebyla a teď nestíhám dočítat
Maro gratuluji, je to super, taktéž gratuluji k novým maminkám. S tím zvedáním to je těžko já mám skoro 2 letého syna a má 14 kilo a sem tam též chce na ruce ale je už fakt těžký tak to nedávám teď nedávno jsem ho vyzvedla na ramena a pořádně si natáhla břicho a od té doby říkám ne ne a nejhorší jak někam jedu tak ho furt dávat a vytahovat ze sedačky je taky fuška. No a recept na nenervovat se bych potřebovala. Máme teď s ním nějaké blbé období a já se jen s ním nervuju už z toho aji brečím že to s ním nezvládám. Příští pátek jdu na ten screening tak jen doufám že mimčo z těch mým nervů bude ok.
Kacafazolka, já jsem přibrala 3 kila ale do kalhot se zatím vlezu a nějaké větší mám schované jelikož u prvního těhu jsem přibrala 25 tak po porodu jsem musela nakoupit nový šatník a pak jsem stejně shodila 30 takže já mám věci vel 34-42 tak toho snad využiji ale myslím že ještě tak 2-3 týdny a do velikosti 34 už se taky nevlezu
Kurde ty jsi štipka
To já mám velikost 40 už teď
ty svoje hadříky, jsem už raději schovala do krabic.Koukala jsem na kalhoty na bazary,ale nemám štěstí.Na mou výšku jsem zatím nic neobjevila.A z minulého těhu už nic nemám.Kdo by nosil ty hrůzy co se kdysi prodávaly?
V obchodech jsem se byla kouknout taky, ale ty ceny jsou šílené
Asi vám nastává období malého vzdoru,co?Ale to brzy přejde, neboj.Tak pevné nervy ahlavně mamino klíííííííííííííd. ![]()
Kacafazolka, koukám že jsi z OV, já jsem kousek z od OV. Včera jsem tam pracovně trávila celé odpoledne. No doufám že to špatné období brzy přejde a ten klídek bych tak strašně moc potřebovala
Holky já jsem oproti vám krev a mlíko (ale nestěžuju si chlapům se mé proporce líbí) nic méně na 170cm velikost 40sukně atd..(někdy i 38), a gatě dle střihu někdy i 42
no jsem v 8tt a mám zatím 3kg méně…a furt to nějak po dekách leze dolů, ale nedělám si iluze, že za chvíli to bude jinak, takže jsem spíš ráda.Pevné nervy s prckama, ono nás prvorodičky to čeká taky, neb bych ráda druhé mimi do 3 let prvního.
Dobré ránko,
holky mě fakt pobolívá břicho, jako kdybych moc posilovala, tak snad to nic nebude, já malého tahám furt a prostě musím, z postýlky, do postýlky, do kočáru, z kočáru…musím to prostě nějak zvládnout..
Megg: mohli by jsme do té tabulky přidat porodnici, kam se chystáme? Mě by zajímalo, jestli někdo chce rodit v Přerově ![]()
Jinak pěkné ráno ![]()
Peťko,Jo jo jsem z Ostravy-Svinova, jezdím přes Paskov k sestřičce do Raškovic.Peti v kterém jsi týdnu?A kde půjdeš rodit? Do Frýdku?
MAR01 píše:
Holky já jsem oproti vám krev a mlíko (ale nestěžuju si chlapům se mé proporce líbí) nic méně na 170cm velikost 40sukně atd..(někdy i 38), a gatě dle střihu někdy i 42no jsem v 8tt a mám zatím 3kg méně…a furt to nějak po dekách leze dolů, ale nedělám si iluze, že za chvíli to bude jinak, takže jsem spíš ráda.Pevné nervy s prckama, ono nás prvorodičky to čeká taky, neb bych ráda druhé mimi do 3 let prvního.
Tak to jsme dvě
.Já měřím 171cm a teď jsem v 11 tt a velikost 40.ale taky vážím o 16 kg více než před prvním těhu
To už je asi věkem..... ![]()
kacafazolka píše:
Peťko,Jo jo jsem z Ostravy-Svinova, jezdím přes Paskov k sestřičce do Raškovic.Peti v kterém jsi týdnu?A kde půjdeš rodit? Do Frýdku?
Ano přidá sloupeček, věčer vložím aktualizovaný na stránky, tak pokud máte nějaké novinky do tabulky tak pište.
Holky tady je adresa na 2D a 4D ultrazvuk v 11 tt tak koukněte.
http://www.youtube.com/watch?…
Kacafazolka já jsem 11+1 a rodit půjdu asi do Frýdku, ale kdybych byla prvorodička a měla s frýdkem zkušenosti jak u prvního tak bych šla do OV. Jako prvorodička jsem tam vůbec nebyla spokojená a jen jsem to tam probrečela.
Peťko tak to jsme skoro stejně.Já mám termín podle P.N..10.3 a podle UTZ 8.3, ale to se může ještě změnit.Já Ríšu rodila ještě v Ostravě Zábřehu a děs…Hned ten rok to zavřeli.Já brečela jako želva.Byla jsem sama na čtyřlůžkovém pokoji a malého mi vzali pod světlo takže jsem byla úplně sama.No děs.Doufám, žeteď to bude lepší.Buď půjdu do Poruby nebo Vítkovic.
Kámoška 2× rodila v Porubě a je nadšená. Ale od hodně holek jsem slyšela že s Frýdkem nejsou spokojené. Jako na sále super ale pak na pokoji katastrofa.