Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
19.8.10 21:15

fotečka 5+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.8.10 05:09

Dobré ráno holky, já vůbec nemůžu spát :zed: , celou noc se převaluju a už mě to nebaví tak raději pisinkuji tady a čtu atd.......Já ještě žádnou fotečku nemám :cry: , ale v úterý jdu na UTZ na screening tak snad mi nějakou dají- když už chtějí tolik peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.8.10 05:15

Holky dnes jsem 11+4 a už se do ničeho nevlezu :think: ,že bych tak moc papala?V prvním těhu jsem přibrala 9 kilo a teď už čtyři, pomóóóóc.Ale fakt je ,že tehdy(je to už 12 let)jsem lítala po venku od rána do večera a na výlety a teď skrz ty pitomé vycházky skoro celé dopoledne prolenoším.Pak ta hodina plavání odpoledne asi velký účinek nemá,ale aspoň něco…taky už máte problém s oblečením?Že jo?A´t v tom nejsem sama… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
20.8.10 07:23

Dobré ráno holky, jste se teda rozjely v tom psaní, jsem tu včera celé odpoledne nebyla a teď nestíhám dočítat :-D Maro gratuluji, je to super, taktéž gratuluji k novým maminkám. S tím zvedáním to je těžko já mám skoro 2 letého syna a má 14 kilo a sem tam též chce na ruce ale je už fakt těžký tak to nedávám teď nedávno jsem ho vyzvedla na ramena a pořádně si natáhla břicho a od té doby říkám ne ne a nejhorší jak někam jedu tak ho furt dávat a vytahovat ze sedačky je taky fuška. No a recept na nenervovat se bych potřebovala. Máme teď s ním nějaké blbé období a já se jen s ním nervuju už z toho aji brečím že to s ním nezvládám. Příští pátek jdu na ten screening tak jen doufám že mimčo z těch mým nervů bude ok.
Kacafazolka, já jsem přibrala 3 kila ale do kalhot se zatím vlezu a nějaké větší mám schované jelikož u prvního těhu jsem přibrala 25 tak po porodu jsem musela nakoupit nový šatník a pak jsem stejně shodila 30 takže já mám věci vel 34-42 tak toho snad využiji ale myslím že ještě tak 2-3 týdny a do velikosti 34 už se taky nevlezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.8.10 07:36

Kurde ty jsi štipka :palec: To já mám velikost 40 už teď :think: ty svoje hadříky, jsem už raději schovala do krabic.Koukala jsem na kalhoty na bazary,ale nemám štěstí.Na mou výšku jsem zatím nic neobjevila.A z minulého těhu už nic nemám.Kdo by nosil ty hrůzy co se kdysi prodávaly? :roll: V obchodech jsem se byla kouknout taky, ale ty ceny jsou šílené :cry: Asi vám nastává období malého vzdoru,co?Ale to brzy přejde, neboj.Tak pevné nervy ahlavně mamino klíííííííííííííd. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
20.8.10 07:40

Kacafazolka, koukám že jsi z OV, já jsem kousek z od OV. Včera jsem tam pracovně trávila celé odpoledne. No doufám že to špatné období brzy přejde a ten klídek bych tak strašně moc potřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
20.8.10 08:02

Holky já jsem oproti vám krev a mlíko (ale nestěžuju si chlapům se mé proporce líbí) nic méně na 170cm velikost 40sukně atd..(někdy i 38), a gatě dle střihu někdy i 42 :-( no jsem v 8tt a mám zatím 3kg méně…a furt to nějak po dekách leze dolů, ale nedělám si iluze, že za chvíli to bude jinak, takže jsem spíš ráda.Pevné nervy s prckama, ono nás prvorodičky to čeká taky, neb bych ráda druhé mimi do 3 let prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.8.10 08:02

Dobré ránko,
holky mě fakt pobolívá břicho, jako kdybych moc posilovala, tak snad to nic nebude, já malého tahám furt a prostě musím, z postýlky, do postýlky, do kočáru, z kočáru…musím to prostě nějak zvládnout..
Megg: mohli by jsme do té tabulky přidat porodnici, kam se chystáme? Mě by zajímalo, jestli někdo chce rodit v Přerově :nevim:
Jinak pěkné ráno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.8.10 08:09

Peťko,Jo jo jsem z Ostravy-Svinova, jezdím přes Paskov k sestřičce do Raškovic.Peti v kterém jsi týdnu?A kde půjdeš rodit? Do Frýdku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.8.10 08:14
MAR01 píše:
Holky já jsem oproti vám krev a mlíko (ale nestěžuju si chlapům se mé proporce líbí) nic méně na 170cm velikost 40sukně atd..(někdy i 38), a gatě dle střihu někdy i 42 :-( no jsem v 8tt a mám zatím 3kg méně…a furt to nějak po dekách leze dolů, ale nedělám si iluze, že za chvíli to bude jinak, takže jsem spíš ráda.Pevné nervy s prckama, ono nás prvorodičky to čeká taky, neb bych ráda druhé mimi do 3 let prvního.

Tak to jsme dvě :-D.Já měřím 171cm a teď jsem v 11 tt a velikost 40.ale taky vážím o 16 kg více než před prvním těhu :-o To už je asi věkem..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
20.8.10 08:24
kacafazolka píše:
Peťko,Jo jo jsem z Ostravy-Svinova, jezdím přes Paskov k sestřičce do Raškovic.Peti v kterém jsi týdnu?A kde půjdeš rodit? Do Frýdku?

Ano přidá sloupeček, věčer vložím aktualizovaný na stránky, tak pokud máte nějaké novinky do tabulky tak pište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.8.10 08:32

Holky tady je adresa na 2D a 4D ultrazvuk v 11 tt tak koukněte.
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
20.8.10 09:25

Kacafazolka já jsem 11+1 a rodit půjdu asi do Frýdku, ale kdybych byla prvorodička a měla s frýdkem zkušenosti jak u prvního tak bych šla do OV. Jako prvorodička jsem tam vůbec nebyla spokojená a jen jsem to tam probrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.8.10 10:35

Peťko tak to jsme skoro stejně.Já mám termín podle P.N..10.3 a podle UTZ 8.3, ale to se může ještě změnit.Já Ríšu rodila ještě v Ostravě Zábřehu a děs…Hned ten rok to zavřeli.Já brečela jako želva.Byla jsem sama na čtyřlůžkovém pokoji a malého mi vzali pod světlo takže jsem byla úplně sama.No děs.Doufám, žeteď to bude lepší.Buď půjdu do Poruby nebo Vítkovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
20.8.10 10:40

Kámoška 2× rodila v Porubě a je nadšená. Ale od hodně holek jsem slyšela že s Frýdkem nejsou spokojené. Jako na sále super ale pak na pokoji katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí