Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
21.8.10 13:00

werryjane: taky tě vítám, já jsem manžela nechtěla u porodu, prostě si myslím, že tam chlap nemá co dělat, nebo já nevím, dříve ženské rodily taky samy a chlap čekal venku…asi mě mnohé ukamenují, ale na mě, kdyby šáhnul při kontrakci, nebo mi řekl, prodýchávej to pořádně miláčku, asi by jednu chytnul :lol: :mrgreen: já když trpím a jsem nemocná, tak zalezu a nechci nikoho ani vidět, prostě, když trpím, tak sama…jediná chvíle, kdy mi chyběl, tak jak mi dali malého k prsu, byla jsem unavená a tak šťastná, že tolik toho štěstí a lásky je na jednoho moc, manžel by šel, kdybych chtěla, takže si oddychnul, zase po tom tak netoužil, asi by se tam vyvrátil, a cenit si mě cenní i z vyprávění :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
21.8.10 13:06

j.s.: mohla bych se podepsat pod každé slovo, co jsi napsala.. já vím, že kdyby mi začal říkat něco v tom stylu, že mám dýchat atd., tak bych ho asi seřvala, ať si to děcko teda odrodí sám, když je tak chytrej. Jsem hroznej cholerik, znám se :D.. Navíc přítel je cizinec a už to vidím, jak se na nás budou sestřičky dívat jak exoty, že spolu mluvíme anglicky(to si nic nenamlouvám, už jsem slyšela tolik reakcí na toto, že bych si mohla udělat sbírku :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.8.10 13:12
Megg píše:
kacafazolka píše:
Megg píše:
Nevíte něco na zuby ??, začaly mne strašně bolet, je to tedy od osmičky, potřebuju vytrhnout, ale musim vydržet do pondělka a nevim jestli se v těhu může trhat. Máte někdo zkušenosti ????
Zkoušela jsem kousat hřebíček, ale hnus.
já vím, já vím…Kup si FLORSALMIN jsou to šalvějové kapky.Vyplachuj si jimi papulu(zředěné)a pak si do nich namoč vatovou tyčinku a celé okolí toho zubu potři nezředěnýma kapkama.je to účinné.Věř mi mám z osmičkama velké zkušenosti........
Děkuji,
a to koupím asi v lékárně, že???
Já už mám naštěstí jen dvě osmičky, začátkem roku mi dvě vytrhli a měla jsem přemluvit Dr. ať vytrhne všechny.
j.s. píše:
Megg: já když jsem řešila ten můj zub, tak šalvěj je zakázaná v těhotenství, může zdegenerovat plod, ale raději se poptej, mě mamka donesla šalvěj a letěla hned do koše, třeba kapky nevadí…ať to brzy přejde…j.

kurde no hned jsem valila přečíst letáček, ale nic tam nepíšou…tak se raději zeptej v lékárně…možná že kapky k výplachům neuškodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.8.10 13:24

no holky, k tomu tématu taťuldy u porodu,já si nedovedla představit,že by mě tam utěšoval atd.Říkala jsem mu,že jak mě bude hladit dostane pecku čenichovku, ale nakonec tam šel, jelikož si to moc přál.A byla jsem nakonec hrozně ráda, že tam byl se mnou.Že jsme se o to štěstí mohli podělit spolu...... :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
21.8.10 13:59

JJ ono je to každýho věc jestli tam tatínka mít či nemít… já kdybych ho tam neměla, tak tam sem sama… PA lítala od jedný k druhý a pro mě jako prvorodičku to bylo nepřijatelné :cert: myslela sem že se po dobu porodu když už sem otevřená na 8 bude věnovat jen mě a ono prd… tak i proto sem byla rád, že tam aspoň je on… a k tomu pohledu… když chlap stojí u hlavy tak nic dole nevidí pokud sám nenakoukne a mě se tenkrát ptali jestli chci clonu on řekl, že ne že stejně koukat nebude a ani nekoukal jen až když vyndali malýho tak řval jak želva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
21.8.10 16:05

K tématu tatínkové u porodu: na „hekáreně“ přítele chci určitě, bude tam pro mě oporou, a věřím, že to bude pro mě přínos a jemu to neuškodí. Co se týče samotného porodu, to zatím neřeším, pokud budu cítit, že by mě tam spíš rušil tak tam nebude, pokud budu „ok“ či nevnímat a on si to bude přát tak ať tam je…primárně jde o mě a o mimi, ovšem na druhou stranu mu upírat zapojení nechci, pokud o to bude stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
21.8.10 16:09

ještě dovětek: jsou různé vztahy a každý pár má tu mez mezi sebou různě danou, např má bývalá švagrová nechtěla, aby jí muž viděl trpět, nebo třeba když jí bylo hodně zle, natož aby někdy po ní musel něco uklidit či jí náhovou viděl na wc (jooo ale opačně se to párkrát přihodilo) . Jiné páry to zas maj hozený tak že jsou v pohodě a i když by se něco přihodilo jak na „hekáreně“ tak i při porodu, tak to prostě poberou a není to nic, co by je mělo vzdalovat. Lidi jsou různí a myslím, že nelze říkat co je lepší a co ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.8.10 18:42

To je holky jasnačka, každého věc, mě jen překvapilo, že mě okolí třeba odsoudilo, že tam nechci manžela…prostě kdyby chtěl, tak by šel, nebránila bych mu, ale když se mě zeptal, chtěla jsem to prožívat sama, nevěděla jsem, co mě čeká a ještě mu všechno popisovat a říkat a dívat se, jak je z toho v prd…, že mi nemůže pomoci a otázky typu, bolí to, můžu ti nějak pomoci, raději jsem si sama nadávala, jaké je to psycho a že už nikdy..a kdybych se před ním po, nebo by mě viděl úplně mimo, tak to by mě ani nenapadlo, že kvůli tomu ne, jsme spolu šest let, a takových situací bylo :mrgreen: já jsem mu hned po porodu volala a ani jednou to nezvonilo a on to vzal, čekal asi jako na trní a byl úplně mimo, i když byl doma :mrgreen:
holky, dneska jsem byla nakupovat, nic jsem nekoupila, jenom kalhoty pro malého, ale co, byla jsem v kabince a já mám teda břuch, to jsem měla snad až ve čtvrtém měsíci, jestli si dobře pamatuju, nemá tady někdo už dvě děti a čeká třetí? co mám čekat za břicho, ty brďo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
21.8.10 19:33

No, uvidím, jak se ještě rozhodnu :).

Chtěla jsem se zeptat.. koupily jste si už nějakou knihu? Já si v knihkupectví koupila Velkou českou knihu o matce a dítěti, ale přečetla jsem ji za jeden večer a připadne mi teda dost stručná.. Mohly byste mi něco doporučit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.8.10 19:58

já si půjčila knihu jen v knihovně-kvůli cviků, mám nemocné záda tak musím cvičit, ale nic jsem si nekupovala ani v prvním těhu.co chceš zjistíš na netu…Kamarádka si nějakou knihu koupila a pak jen stresovala co vše se může stát.....tak já žádnou nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.8.10 20:03
j.s. píše:
To je holky jasnačka, každého věc, mě jen překvapilo, že mě okolí třeba odsoudilo, že tam nechci manžela…prostě kdyby chtěl, tak by šel, nebránila bych mu, ale když se mě zeptal, chtěla jsem to prožívat sama, nevěděla jsem, co mě čeká a ještě mu všechno popisovat a říkat a dívat se, jak je z toho v prd…, že mi nemůže pomoci a otázky typu, bolí to, můžu ti nějak pomoci, raději jsem si sama nadávala, jaké je to psycho a že už nikdy..a kdybych se před ním po, nebo by mě viděl úplně mimo, tak to by mě ani nenapadlo, že kvůli tomu ne, jsme spolu šest let, a takových situací bylo :mrgreen: já jsem mu hned po porodu volala a ani jednou to nezvonilo a on to vzal, čekal asi jako na trní a byl úplně mimo, i když byl doma :mrgreen:
holky, dneska jsem byla nakupovat, nic jsem nekoupila, jenom kalhoty pro malého, ale co, byla jsem v kabince a já mám teda břuch, to jsem měla snad až ve čtvrtém měsíci, jestli si dobře pamatuju, nemá tady někdo už dvě děti a čeká třetí? co mám čekat za břicho, ty brďo 8-o

ty jo tak to nejsem sama.Já mám taky pupík až mi oči přechází:-DKoukala jsem na fotky z prvního těhu a takové bříško jsem měla tehdy v pátem měsíci a to máme skoro stejně termín,že?No co oni do toho jídla přidávají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
21.8.10 20:06

JS: tak nějak jsem se naučila neodsuzovat nikoho za jejo názory a přesvědčení :lol: tedy když jsou přiměřené a né nějaké extrémisticé a já nevím co :-D je to tak lepší. No já si dnes chtěla v Praze koupit těhu podrpsenku a bydlím poblíž centra Chodov a nenašla jsem tam nic :think: asi budu muset do nějakého spešl mateřského obchodu či co…už jí potřebuji jak sůl, prsa mi ztěžkla…a taky jsem si koupila krém na strie ať pomalu začnu mazat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.8.10 20:12

MARO1: koupila jsem si včera olejíček o kterém holky psaly, že je výborný proti striím(že i před porodem žádné neměly)a tak jsem se večer namazala a říkám si:no nebude se šetřit a pak jsem půl hodiny stála u postele, abych si ji nezamastila :-P Takže dnes jen s mírou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
21.8.10 20:23

Mně prsa neuvěřitelně narostla, koukám na to jak blázen, i okolí na to vždycky nevěřícně zírá. Já byla vždycky plochá, velikost 75A, takže je to pro mě nové. Bohužel mě i dost bolí.

Ten olejíček je od jaké značky? Mamka sice strie nikdy neměla po dvou dětech a to myslím snad ani nemazala, ani já žádné nemám (plno mých kamarádek má strie, i když děti ještě neměly), ale přece jen to nechci podcenit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
21.8.10 20:27
kacafazolka píše:
MARO1: koupila jsem si včera olejíček o kterém holky psaly, že je výborný proti striím(že i před porodem žádné neměly)a tak jsem se večer namazala a říkám si:no nebude se šetřit a pak jsem půl hodiny stála u postele, abych si ji nezamastila :-P Takže dnes jen s mírou :lol:

Mohu se zeptat jak se olejíček jmenuje? Také musím začít mazat, břicho už mám opravdu jak ve 4-5.měsíci. To nevím co budu mít v devátém, budu slonice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí