Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
20.8.10 17:52

Partnera ano, ale bylo tam něco ve smyslu, že tam nesmíš mít nikoho „odborného“…s sebou, že tam můžou být pouze PA Krčské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
20.8.10 19:06

Tak to asi v žádné nemocnici nestojí o to aby jim do toho někdo mluvil. No ale strach mám také a to z jaké koliv nemocnice. U Apolináře to byla úplná tragedie, a kamarádka tam byla spokojená, já bych tam už nešla. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
20.8.10 19:11

Zasílám slíbený seznam, pokud je tam nějaká chybka, nebo tam nejste zapsány a chcete být, či cokoli jiného, tak písněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.8.10 19:46

Holky: hlavní je, rychle odrodit, nemít žloutenku, nemít žádné problémy, kojit a rychle domů :) ty tři dny pak přežijete v každé nemocnici, dříve rodily na poli, tak co by jsme to nezvládly my :palec:
Já jsem rodila sama, manžela jsem tam nechtěla, a vůbec to nechápali, strašně se divili :nevim: dneska je asi už normálka mít tátu u porodu, tak nějak se s tím počítá…
Megg: tabulka je super, porodnici mi můžeš napsat Přerov, v tom mám jasno, snad nebude zase nějaká ptačí, prasečí či jaká hrůza, aby to nezavřeli, jako loni třeba ve Valmezu 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
20.8.10 19:56

J.S. PŘIDÁNO
:srdce:
Teď už to opravdu zvládnout musíme, když jsme se daly na vojnu tak budem bojovat i u porodu. Hlavně když vše dobře dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.8.10 20:01

jojo, já bojuju už teď, jak se dá :mrgreen: :kytka: jsem ráda, že jsem tady s vámi, fakt :hug:
a děkuji za přidání do seznamu, ještě že tě máme :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.8.10 20:27

pro Meg. opravuji, dvojčátka už nejsou zůstalo jedno a je zatím ok. termín zůstává, další kontrola 31.8. Praha, 4. dítě, Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.8.10 09:41
Megg píše:
Nevíte něco na zuby ??, začaly mne strašně bolet, je to tedy od osmičky, potřebuju vytrhnout, ale musim vydržet do pondělka a nevim jestli se v těhu může trhat. Máte někdo zkušenosti ????
Zkoušela jsem kousat hřebíček, ale hnus.

já vím, já vím…Kup si FLORSALMIN jsou to šalvějové kapky.Vyplachuj si jimi papulu(zředěné)a pak si do nich namoč vatovou tyčinku a celé okolí toho zubu potři nezředěnýma kapkama.je to účinné.Věř mi mám z osmičkama velké zkušenosti........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
21.8.10 10:26
kacafazolka píše:
Megg píše:
Nevíte něco na zuby ??, začaly mne strašně bolet, je to tedy od osmičky, potřebuju vytrhnout, ale musim vydržet do pondělka a nevim jestli se v těhu může trhat. Máte někdo zkušenosti ????
Zkoušela jsem kousat hřebíček, ale hnus.
já vím, já vím…Kup si FLORSALMIN jsou to šalvějové kapky.Vyplachuj si jimi papulu(zředěné)a pak si do nich namoč vatovou tyčinku a celé okolí toho zubu potři nezředěnýma kapkama.je to účinné.Věř mi mám z osmičkama velké zkušenosti........

Děkuji,
a to koupím asi v lékárně, že???
Já už mám naštěstí jen dvě osmičky, začátkem roku mi dvě vytrhli a měla jsem přemluvit Dr. ať vytrhne všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.8.10 10:28

Megg: já když jsem řešila ten můj zub, tak šalvěj je zakázaná v těhotenství, může zdegenerovat plod, ale raději se poptej, mě mamka donesla šalvěj a letěla hned do koše, třeba kapky nevadí…ať to brzy přejde…j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
21.8.10 11:15

Megg: tak mě tam můžeš připsat porodnici Mladá Boleslav a jméno zatím jen pro holčičku Nicol…
J.S. my sme se žloutenkou zkejsli v porodnici měsíc a hrozila nám transfůze :cert: dětská dr. ma zabití… manža si pak sedl k netu a vyhledal si co a jak no a pak přijel do porodnice vynadal doktorce že je blbá atd… no jak já se styděla nás totiž přeložili na odd. nedonošených protože pro nás nebylo jine místo…sestřičky ty koukali a smáli se… no a řekl doktorce, že jediný co stačí abych na 2 dny přestala kojit a bylo to za 3 dny na to sme šli domů zbytečně sme tam tak dlouho byli a hlavně pod lampou se nedoporučuje dýl jak 11 dní… a my byli 23 :zed: že to pak má následky… ohluchnutí, slepota atd…ale naštěstí nic byli sme zařazeni do rizikoví skupiny… furt sme chodili na kontroly na ušní, oční atd.. ale naštěstí vše v pořádku a máme doma zdravého klučinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.8.10 11:24

Spisule: moje švagrová rodila před měsícem, když jsem je potkala po týdnu po porodu venku, malý byl žlutý, říkám, on má žloutenku a ona, že jo a já říkám a co v porodnici, prý že je to v klidu,že to nemělo cenu ani řešit,to jsem teda hleděla jako blázen a teď po třech týdnech po porodu je potkala moje mamka a říkala mi, že je teda žlutý, že by měla strach, malý,je prý hodný a jenom spinká , ale co jsem načetla na netu, tak děti se žloutenkou jsou takové, no snad nic nezanedbají, ale těžko jim něco říkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
21.8.10 11:44

Nováček :)

Zdravím všechny nastávající maminky,

i já mám termín na březen (konkrétně zatím odhad na cca 11.3).. Je to moje první těhotenství, jsem z toho taková celá vyjukaná, tak budu ráda, když mě vezmete mezi sebe :). Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s porodnicemi v Brně. Nechci žádné záležitosti jako přítele u porodu (opravdu po tom netoužím a myslím, že i jemu se ulevilo :) a duly atd. Spíš příjemné sestřičky, které nebudou nepříjemné (a především na mladé matky :).

Děkuji,

Verča :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
21.8.10 12:21

Vítám novou těhulku :mavam:
werryjane: já teda byla za manžela u porodu moc moc vděčná… byl mi velkou oporou na to že jsem jako první porod rodila 22h… aspoň viděl co to vše obnáší a tím si mě i víc váží :hug: a pro něj to byl také krásný zážitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
21.8.10 12:33

No, já věřím, že pro někoho je to skvělé a je za přítomnost partnera rád, ale prostě já nechci, aby mě přítel viděl tak jak budu vypadat, zní to asi marnivě, ale prostě tak nějak se taky obávám, abych ho pak ještě někdy sexuálně přitahovala :D.. Jako on by se tomu nebránil, ale já se na to spíš necítím, jsem takový individualista, který si vždycky dělá všechno sám :D..

Kdoví, třeba se mi ještě názor změní i vlivem hormonů a tak :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky