Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
24.8.10 18:46
MAR01 píše:
Holky ten můj dr chce udělat ve 12týdnu takový první vetší utz, že už bude koukat na nosní kůstku atd…+ krevní testy, taky ten samý den, ale budou to klasické vyšetření…tj. AIDS, sifilis, krevní skupina atd…nebude to ten prvotrimestrální screening, neb mi sdělil, že on toho zastánce není a že to dělá až v tom 16týdnu, že to zbytečně matky stresuje a že než na krev dá na utz a praxi. Švagrovka u něj odchodila dvě děti, prý je spolehlivý tak nevím, pokud prý chci ten screening tak si mám zajít do nemocnice :o(( tak nevím Megg zda nebudeš mít jen ty testy co já…takové ty běžné, když to bude v jeden den.

Ne, ne, mám ten screaning, krevní testy, aids, sifilis ..... to už mi dělali u nás v nemocnici v 7tt. Tady to jedu zase do Prahy, já už na tom byla v loni, ale v jiné nemocnici, a tam už prostě nechci protože díky amniocentéze, teda spíš kůli pí. Dr. která mi dělala dva vpichy, prostě to neuměla, jsem o mimi přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.8.10 18:56

Holky a ještě k vyšetření, ode mě si vzali na poslední kontrole i celou moč,jako dělali test ph a pak si ji vzali, to mi minulý rok nedělali… :nevim:
kacafazolka: to je téma, to se vyžiju :oops: já mám chuť na gnochi a smetanové omáčky a hlavně listový špenát, na pizzu (včera večer jsem se tak přežrala, že jsem to při čištění zubů :poblion: , jsem prase…)ale ráno si ji ohřála a dala na snídani, hovádko :mrgreen: :mrgreen: pak mám chuť na topinky, vajíčka, majonézu, zeleninu, a koupila jsem si chipsy, mám na ně hroznou chuť, ale jak si představím, že to jím, tak nevím, prostě jsem je ještě neotevřela…a ujíždím si na lučině v alobalu a mám poslední dobou hodně chuť na bagety z benziny, nebo takové ty tousty od crocodile…raději se ani nevážím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.8.10 19:10

no já už přemýšlela že si pizzu objednám......ale asi až bude syn doma,páč bych ji sežrala celou sama…a bagety a tak.no prostě všechno nezdravé…teď cpu arašidy, protože tu nic nemám-pro jistotu…ale dnes jsem se tak přecpala bramb.gulášem, že jsem si musela vzít anacid…čuně!!!!!ale ty placky jen o nich píšu a…že by? :oops: já to mám každý týden jiné.Jednou cpu brokve, pak hroz.víno,ale salám jsem ještě v puse neměla-tak 2 měsíce.Nějak mi smrdí…a ryby ble!musím koupit nějaké vitamíny ať nám nic nechybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.8.10 19:16

no ryby nemůžu od minulého těh. a syrová cibule mi vadí teda hodně…
ty jo, ty mi děláš chutě s těma plackama, pořád si říkám, že z nových brambor nejsou dobré a staré už nemáme a taky se mi to nechce smažit, ale ty jo, taky na ně mám už dlouho chuť, takové tenké, křupavé kraje, česnek, pěkně mastné, ááááááááááá ještě že malý už spí, to nehrozí, abych je šla dělat :zed:
ale taky se mi stává, že mám na něco hroznou chuť, jdu to koupit, nebo někoho vyšlu a pak jak to mám začít jíst, tak bych to nedala do pusy… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
24.8.10 19:18

Já chutě zatím nemám a když tak malou a mrzlinku nebo na sladké jako jeden dortíček atd…ale zatí jsem se za celé těhu nepřežrala :-? průběžně mi není ještě dobře.

Tak nevím s tím screaningem…jestli si ho mám vyžádat jinde, co myslíte?? Kolem toho 12tt se půjdu zapsat do Podolí, tak to bych mohla zkusit si ho nechat udělat tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.8.10 19:19

no já už škrábu brambory :oops: je to silnější než já.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.8.10 19:22
MAR01 píše:
Já chutě zatím nemám a když tak malou a mrzlinku nebo na sladké jako jeden dortíček atd…ale zatí jsem se za celé těhu nepřežrala :-? průběžně mi není ještě dobře.Tak nevím s tím screaningem…jestli si ho mám vyžádat jinde, co myslíte?? Kolem toho 12tt se půjdu zapsat do Podolí, tak to bych mohla zkusit si ho nechat udělat tam?

no tak to ti závidím,že chutě nemáš, ale já mám zase ty placky :lol:

a s tím vyšetřením, to záleží na tobě, jestli chceš být klidnější…mě je přes 30 let tak jsem raději šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.8.10 19:22
MAR01 píše:
Já chutě zatím nemám a když tak malou a mrzlinku nebo na sladké jako jeden dortíček atd…ale zatí jsem se za celé těhu nepřežrala :-? průběžně mi není ještě dobře.Tak nevím s tím screaningem…jestli si ho mám vyžádat jinde, co myslíte?? Kolem toho 12tt se půjdu zapsat do Podolí, tak to bych mohla zkusit si ho nechat udělat tam?

no tak to ti závidím,že chutě nemáš, ale já mám zase ty placky :lol:

a s tím vyšetřením, to záleží na tobě, jestli chceš být klidnější…mě je přes 30 let tak jsem raději šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.8.10 19:35

MAR: já jsem se bavila se známou a ta mě teda vyvedla z míry, ona šla na DS do olomouce, na žádanku od našeho dr. a nic neplatila, vezmou ti krev, udělají utz a pak, když by to dopadlo špatně, volají ti během toho dne,když nevolají, výsledky jsou ok a posílají je k tvému dr. (takže jsem ten telefon ani nechtěla u sebe, bála jsem se moc, že zavolají…) a pak říkala, že jí nabídli 3D ultrazvuk a tam platila 650,– a dostala fotky a video, mě to nikdo nenabídl a nic jsem nevěděla :cry: jinak zbytek vyšetření mi dělal můj dr, pak jsem akorát jednou jela do přerova na vyšetření srdíčka, taky jsem nic neplatila, jenom poplatky 30,–
kacafazolko: nechceš mi jednu donést, nebo spíše tak pět :mrgreen: ty jo, ty mě dráždíš…už přemýšlím, co si dám, ale nic chuť na bramboráky nenahradí… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
24.8.10 19:36

Já zase nemohu masté, ani nemam na majonézu a nic smaženého chut. Ryb těch se mohu užrat, ještě že mám doma rybáře. Teď jsem měla čočku na kyselo (a to hodně) s utopencem a cibulí. Snad v noci nebouchnu ale netrpím na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.8.10 19:38

Megg: tak to závidím, ryby jsou zdravé, ale já je prostě nemůžu ani cítit…
jo tak to já jsem každý večer nafouklá, že to je děs…ale mám to z těch minerálek, díky nim dokážu ukočírovat, když je mi zle a těžko…je mi denně tak nějak blbě, buď vyhládnu a je to z hladu, nebo se přejím, nebo mi je prostě divně…už aby to přešlo…ale přes den méně spím a více uklidím, uvařím, tohle je se mnou lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.8.10 19:38

jo já mám 3 placky tak ti jeden a půl pošlu… :lol: tak si udělej to máš za pět minut…

Mě doktor nabídl 4D UTZ 2 fotky 4D a 2× natočení na DVD za 1200 Kč.První je v 16 týdnu a další ve 25 týdnu.Už se těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.8.10 19:42
j.s. píše:
Megg: tak to závidím, ryby jsou zdravé, ale já je prostě nemůžu ani cítit…
jo tak to já jsem každý večer nafouklá, že to je děs…ale mám to z těch minerálek, díky nim dokážu ukočírovat, když je mi zle a těžko…je mi denně tak nějak blbě, buď vyhládnu a je to z hladu, nebo se přejím, nebo mi je prostě divně…už aby to přešlo…ale přes den méně spím a více uklidím, uvařím, tohle je se mnou lepší…

jo já už taky přes den moc nespím, no skoro vůbec.A nafouklá jsem řádně pořád.minerálky střídám z vodou ze šťávou, protože to není dobré kvůli soli, ale minerálky neminerálky nafouklá jsem furt…tak si kup šuměnky, jsou na to výborné-na regulaci po papání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.8.10 19:43

mňam čočka ...........pomoc já jsem nenažraná......... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
24.8.10 19:48

teď z vás mám chuť na brambory na loupačku, tak jdu dát jednu vařit, večer je dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí