Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ta mě asi dneska zachránila, ale chudák manžel a toník v noci, to zase bude střílení a ozón
aspoň se klukům bude dobře spát
tak dobrou a těším se na vaše bříška, megg uděláš tabulku? budeme bodovat a pak si pošleme sladkou odměnu, nebo bramboráky
![]()
kacafazolka, však neboj, pošlu posla zítra k babičce pro staré brambory, k mamce pro domácí česnek a bude tady vývařovna, dám si těch placek tolik, že se pak ani nehnu ![]()
pak ti taky pošlu ááá kukuřice se donesla, tak dobrou, já pojím a jdu chrupat, ať to nepokračuje v nekontrolovatelnou žranici, vyštrachala jsem čokoládové tatranky ![]()
![]()
j.s. píše:
ta mě asi dneska zachránila, ale chudák manžel a toník v noci, to zase bude střílení a ozónaspoň se klukům bude dobře spát
tak dobrou a těším se na vaše bříška, megg uděláš tabulku? budeme bodovat a pak si pošleme sladkou odměnu, nebo bramboráky
![]()
tak krásné dělostřelecké sny a hlavně klidnou noc pa pa zítra
j.s. píše:
kacafazolka, však neboj, pošlu posla zítra k babičce pro staré brambory, k mamce pro domácí česnek a bude tady vývařovna, dám si těch placek tolik, že se pak ani nehnu
pak ti taky pošlu ááá kukuřice se donesla, tak dobrou, já pojím a jdu chrupat, ať to nepokračuje v nekontrolovatelnou žranici, vyštrachala jsem čokoládové tatranky![]()
já margotky ale nevím nevím pa
j.s. píše:
ta mě asi dneska zachránila, ale chudák manžel a toník v noci, to zase bude střílení a ozónaspoň se klukům bude dobře spát
![]()
Myslíš tabulku na bříška? Klidně
Dobré ránko holky ![]()
Vy máte taková bříška, už? To já se budu mezi vámi stydět
Sice tam nějaký náznak je, a zatím jsem si povolila pásek u kolhot o dvě dírky, ale pořád to není ono
Jinak já bycho moooc ráda měla velké bříško…aby prostě bylo vidět ![]()
Holky myslíte, že velikost miminka může ovlivnit i velikost jakou jsem měla já při narození či tatínek? Prý na tom něco je, tak jsem se chtěla optat vás, jestli s tím máte zkušenost.
Přeji krásný den a pokud jde dnes někdo na KO tak hoooodně štěstí ![]()
Téda holky vy jste se zas rozjely. S těma chutěma to mám podobné pizza tak ta je u nás na denním pořádku teda skoro a když se nesní tak pak zůstane na snídani no a včera večer jsem si musela udělat topinku a sníst ji musela ještě horkou jakou jsem měla chuť a teď mám popálenou celou pusu. Jinak brambůrky to taky můžu ale co není u mě zvykem tak čokoláda to večer lehnu k telce a sním ji skoro celou. A ty ryby mi též nevadí hlavně uzená makrela. Jako ty chutě to je děs akorát co nemusím tak jsou právě minerálky čaje atd..... takže piju jen pomerančový džus ředěný vodou jinak mě ze všeho natahuje. Jo a ještě zvládám kakao. O víkendu jsme byli na grilovačce a já si k masu dala brambory s máslem a pórkem a zapíjela to kyškou. Všichni na mě koukali a ptali se ty si těhotná tak jsme říkali že ne ještě nechcem aby se to rozkřiklo. Jinak jsme se včera bavili o jménu nemůžem vybrat pro chlapečka pro holku už máme a navíc nechcem si nechat říct co to bude. No a malý ten je úplně užasný pořád mi pusinkuje břicho a říká mami pšššš mimi spí atd… tak jsem se ho ptala jestli chce ségru nebo bráchu a on říká nechci. Pak jsem se ho ptala jestli to bude holka nebo kluk tak říká holka tak se necháme překvapit. No a s těmi bříškami vám to závidím já se ani fotit zatím nemůžu jelikož by jste se mi vysmály že vůbec nejsem těhotná
a nebo to udělám jak j.s. a pošlu fotku bříška s prvním. A jak jsem tu nedávno zmiňovala že chodím ještě v normálním oblečení tak včera jsem oblékla kalhoty a už mě tlačily takže jsem sli šla půjčit ke kámošce já sice mám ale v nich bych ještě plavala.
Ahoj holky, tak já se přiznám, když jsem vás tady včera večer četla tak jsem si dala po véče ještě 4 ovocné karamelky noo
jako abych nebyla pozadu
nechci se pouštět do nějakého „rozežírání“ neb vím, že to se umím dobře a už takhle nejsem žádná hubeňoura, a prostě se snažím neshazovat po těhu 15kg na vrch. Ale pokud to ostatní zvládnou, tak jim to přeju
stejně naberu, tak to nechci dráždit ještě víc…bříška budou zajímavé, já zatím „žádné“ nemám, ale…záleží na chvíli neb nyní trpím strašně plynatostí, a vůbec bolením a zácpou
tedy té už dělám prevence, ale to ostatní je síla
takže když na to přijde a vyfotím břuch nafouklé, tak budu tak jak v 5 měsíci
jinak se strašně těším na období tak od toho 20 -30 týdne…kdy už se to vše rýsuje, bříško už je…ale ještě je to takový pěkný, kulatý
strašně se těším na první pohyby a pak jak mimi budu cítit a bude vědět, že je v poho… ![]()
No, tak koukám, že bříška už máte opravdu pěkný.. Já teda furt nic, ani na pásku zatím nic povolovat nemusím, sice mám takovej lehce zakulacenej podbřišek, ale přítel říká, že žádnej rozdíl nevidí a že ho mám furt plochý jak dřív..Tak jsem zvědavá, kdy to tedy vykoukne..
MAR01 píše:
Samaro, v kolikátem jsi týdnu tuším že vláknu cvičení si psala že ve 12 ne? Já jen jak bude náš brouk vypadat při dalším utz už se těším, jdu na konci 12týdne tak asi nějak podobně
Ahooj
, ano ve 12tt.a dnes si jedu pro výsledky
,tak mi držte palečky, alebo palčiská
zatííím ![]()
Megg píše:
pro samara 17
Moc krásná fotka, mimi je krásně vidět,asi má Dr. kvalitní ultrazvuk. U toho mého je pouze flek.
Nevím zda máte někdo zkušenost, při jízdě autem je mi nepříjemný autopás přes břicho, manžel vymyslel zlepšovák, dal mi tam krokodýli (elektrikářské) a už neškrtí, senza. Jenom kdyby jste měla některá podobný problém.
Děkuji, asi to má fakt dobré ![]()
No tak já valím z města, těším se na Vaše bříška a nikde nic, no toto, jenom ten můj vampn ![]()