Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
J.S. asi budeš muset počkat až nám naše bříška narostou. Až příjde přítel z práce tak mu řeknu ať mi ho taky vyfotí a večer nebo zítra tu dám fotečku. Odpolednu jdu zas do práce ![]()
peťko a kde pracuješ?
mě malý usnul a já mám jedinou chvilku přes den, kdy mám klid, ale vytřela jsem celý byt a musím vyklidit kočku a měla bych žehlit, pořád něco a furt dokola ![]()
já si při mateřské přivydělávám a dělám gelové nehty. Malý mi chodí spát až po 12 hodině ale taky moc nespočnu a snažím se tu uklidit.
Kdybys bydlela kousek tak bych přijela ale je to trošku z ruky. ![]()
Tak až na málo železa je vše OK
No a vypadá to, že to bude chlapeček. Příšte nahrám foto, protože mám blokle usb
Jo a mimi má 6,10cm. Je to neuvěřitné, jak vše bylo vidět-dlouhe nožičky, ručičky… no krása ![]()
kacafazolka:
krásné břišunko
to je z těch placek
já si dneska ujela na pivních psech, dala si pivo a tři kilometry zpátky domů, celou cestu jsem se smála a měla hezkého hrba
![]()
já mám dnes mlsku na hroznové víno.koupila jsem si ho kilo a půl…takže dneska jen tak z lehoučka.....
já jsem si udělala písmenkovou polívku, hodila jsem si tam nudle navíc a jdu na to, ale zlehka, ráno jsem
takže mi dopo nebylo zrovna nejlíp, to mám za to přežírání
tak mi třeba!!!
jé písmenková tu jsem už neměla ani nepamatuji.zítra budu dělat kuř.nudličky z porkem a hranolkama-už se těším,já dnes byla u zubaře a málem jsem ho
fuj fuj,
Tak já si dnes udělala rybí pomazánku s tvarohem a dvěma citróny, bez majolky, tu nemohu.
Vynikající. ![]()
Ahoj holky, vy jste to tu rozjely
To jídlo vám závidím, já ještě pořád spíš jen ![]()
Včera jsem byla na kontrole, tak podávám hlášení: jsem 11+5 a hlavně jsou tam pořád dvě miminka (doktor říkal, že se asi jedno ztratí v začátku těhu, ale oni vydrželi!). Takže moje předsevzetí, že to těhu zatajím tak do 5 měsíce nebo kam až to půjde, je asi v tahu ![]()
2.9 mám jít do Podolí na prvotrimestrální screening - ráno na krev a odpoledne, až budou mít výsledky z krve, tak na UTZ. To jsem ráda, že mě tam doktor poslal, protože nebudu muset na triple test v 16 tt. Nechodíte taky někdo do Podolí?
Pistinko:tak to moc gratuluji, já posledně to štěstí neměla
ale nevadí, teď přibude daší sluníčko
Tak buď na sebe opatrná a vyšetření ať dopadne
pa pa