Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
26.8.10 11:04

jo tak k těm hormonům, já jsem teda měkkota, brečím u všeho, manžel mi zakázal se dívat na animal planet, protože to já řvu furt, jak čtu deníčky tady na emiminu, tak se kryju za vlasy a kolikrát se musím jít vybulet do koupelny, stačí mi i nějaká hezká melodie nebo když někdo něco vyhraje v tv, no prostě je to daleko horší než u prvního těhu, ale já se nedivím, hormony mám úplně mimo, z jednoho prsa nekojím a teče mi tam mlezivo, z druhého kojím normální mlíko, do toho malý, bude mít rok, tak to se mnou taky dobře pracuje, že to tak uteklo, pak malé v bříšku, do toho řešíme stavbu baráčku, je toho na jednu bednu moc, tak se ani nedivím, že jsem takový cíťa…chjo…ale jinak je všechno oká :palec: :palec: jdu dělat gulášovou polívku a ty nudle s tvarohem, malý vytuhnul na balkóně, tak valím…mějte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
26.8.10 11:05

No jo samara je pěkně vyzábloučká. Hlavně závidím ten pevný zadek :potlesk: Ten můj takhle vypadal tak ve 12 :lol:
Peťko - to jsou prostě chlapi. Zkus mrknout, jestli náhodou nebulí taky a jen to nemaskuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
26.8.10 11:06

j.s. tak já bulela na oslavě 1 ročku malého a to jsem těhotná nebyla takže si to asi užiješ. Je to takové krásné s dětmi ty jejich narozky. Ach jo jak si na to vzpomenu tak jsem zas na měkko. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
26.8.10 11:08

kri tak já jsem s tím svým už 7let a za celou dobu jsem ho neviděla brečet za to já to vynahrazuju i za něj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.8.10 11:16

já jsem právě bývala spíše takový ten tvrďák, brečela fakt vyjímečně a spíše když jsem byla sama, ale teď, to je teda, já můžu toníkovi zpívat písničku a řvu a teda včera jsem malému četla broučky od karafiáta a ten malý brouček se polámal a další kapitola byla, jak se zakoukal do beručky verunky a ona pak měla svatbu a brouček brečel a já u toho řvala, malý na mě hleděl a já si říkala, holka ty jsi fakt na palici… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.8.10 12:40

ahoj holky, tak já zkušenost z Podolí mám, odrodila jsem tam tři děti, první před 16 rokama poslední před 7. jinak tam rodily všechny příbuzné, poslední vloni. Je to tam v pohodě, ale stejně záleží na konkrétní doktorce, nebo doktorovi a sestrách. Ale mě se tam prostě líbí, doufám, že se tam dostanu. Jenom mě mrzí, že jsou nejdražší, jak přítomnost partnera, tak nadstandardy … Jsem 9+6 v úterý jdu na kontrolu, tak uvidím kam a jak mě doktor pošle. Bude mě hnát na plodovou vodu, je mi 37, vůbec nevím jestli tam jít. Hlavně se uvidí z testů. z výsledků, fakt nevím, riziko je 1% přijde mi to celkem dost. Mě je blbě, skoro pořád, mám zácpu jako hrom, tak to mám asi břicho největší :-P mějte krásný den … jo a jinak jsem schopná brečet skoro pořád ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
26.8.10 14:18

Ahoj holky všechny moc zdravím. :-)

Na zácpu mi pomáhají ráno sušené švestky s mlékem.

Foto soutěž - tabulku dělám. V PÁ jí sem nahraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.8.10 18:33

Tak co máte dámy na večeři? :mrgreen: já jsem do sebe nalila asi litr gulášovky z oběda a teď bych si měla vyfotit to břicho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
26.8.10 18:50

Já měla kapříka s citrónkem, a teď přemýšlím co dál. Asi rajčata s octem a cibulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.8.10 18:57

dělám toasty :) a tatík mi koupil plzeň, nebo ji koupil sobě? no aspoň mi pěkně slehne…příjde mi, že když se večer pořádně najím, není mi ráno a v noci tak zle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
26.8.10 19:03

Tak já pivo nemůžu ani vidět a dřív jsem ho milovala.
Dobré je jíst i v noci, tousty s pivem k posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.8.10 19:06

právě přišel manžel s otázkou: tys mi vyžrala pivo,jo? :mrgreen: :mrgreen: v noci nééé, já už jsem teď jak dýně, musím, ale opravdu se musí začít krotit, ale když v těh. si žena nemá nic upírat…
a chtěla jsem se zeptat, skoro všechno jsme probraly, od kontrol, UTZ, jídla, ale jak to máte se sexem? já jako jo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
26.8.10 19:17

Já taky sex jo, nedělá mi to problém :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.8.10 19:22
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
26.8.10 20:15

Ahoj holky, všem děkuji a přeji krásný večer. Čtu tady vaše příspěvky a marně vzpomínám na dobu, kdy mi všechno chutnalo a zůstávalo se mnou :-D

MAR01: Určitě v Podolí všechno vypátrám a napíšu, jak to probíhá. Co se týče toho prvotrimestriálního screeningu tak, když dostaneš poukázku od svého doktora, tak to máš zadarmo a asi když se objednáš sama tak to hradíš (asi cca 1500 Kč ale asi ne všude?). Tak je asi lepší požádat svého doktora o to, aby tě tam poslal. Slyšela jsem, že v Praze to dělají i U Apolináře a v Gennetu (tam bych řekla, že se můžeš objednat i bez papírku od doktora a že to proti úhradě udělají). Jinak když zavoláš do Podolí, tak Ti určitě všechno dobře vysvětlí. Když jsem tam volala byli na mě do telefonu moc milí.
Když se tam chceš registrovat musíš skutečně v jeden jedinný konkrétní den přijít brzy ráno (řeknout ti přesně, který je ten tvůj den podle data poslední MS), berou jen omezený počet maminek. Já to zkusím a o všem ti tady určitě napíšu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky