Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, devcata, ja jsem ta stinova breznova tehule
, co sem vlezu jen s nejakym dotazem, ale navstevuju breznatka a cucam info, jestli to mame podobne,
dnes mam dalsi dotaz, termin mam 15.3. zatim teda, a jsem 11+5 a uz jsem pribrala 5 kg , a mam velke brisko, chtela bych vedet jestli jsem v morme s pribiranim, pac se mi nechce funet pri porodu s nejakyma 20 kg navic,
podotykam, ze na zacatku jsem vazila 48kg na 168cm,
dekuji
rorozulko: ahoj, vítám tě, to jsi teda šťoplinka, a je to tvoje první miminko? ono je to těžké, podle tabulek, by jsi měla přibírat jedno kilo měsíčně, ale říká se, že hubeňouři přibírají více, já jsem přibrala asi tři kila, ale břicho už mám taky veliké a příjde mi normální přibírat, někdo přibere za těh, devět kilo, někdo dvacet a jí třeba stejně, to neovlivníš, je jasné, když se přejídáš a na co máš chuť si vezmeš a neomezuješ se, třeba jako já, je jasné, že toho nabereš asi více…ale někde se chytře píše, že si těhotná nemá nic upírat a tím se řídím
![]()
Je to moje prvni tehu,
mela jsem dost nevolnosti , ale jim porad stejne, teda az na to , ze miminko chce spis tvaroh, jogurty a maso, sladke se mu nelibi, pali me pak zaha,
tak nevim, snad je to v pohode ![]()
rorozulko:hlavně se maž pořádně, protože jinak ti popraská kůžička…Já u prvního přibrala do 4 měsíce 5 kg a pak už jen 4 kg.Hlavně se necpi jako** j.s.**
protože pak budeš
![]()
j.s.:já myslím,že ty jsi pěkné číslo.....
![]()
a na tchýni se vyser.ona bude jednou litovat.Přítelova mamča je fajn a doufám,že to tak i zůstane.Já už bohužel maminku 9 let nemám tak nemám za kým jít poplakat když je třeba, mám výbornou sestřičku je o 8 let starší, ale bydlí daleko..... ![]()
rorozulka píše:
Je to moje prvni tehu,
mela jsem dost nevolnosti , ale jim porad stejne, teda az na to , ze miminko chce spis tvaroh, jogurty a maso, sladke se mu nelibi, pali me pak zaha,
tak nevim, snad je to v pohode
Na pálení žáhy jsou výborné mandle…nebo anacid......já teď baštila svíčkovou s knedlou a jako dezert margotku s jablíčkem…doufám se z toho nepo…
![]()
Kacafazolka: jojo, já s nimi bojuji šest let a nějak jsem se obrnila, neumím být jako oni a lést do zadku a říkat názor, jiný, než mám…
Moje máma zase hodně pila, můj otec taky, takže jsem si užila své, ale je po léčbě a nějak jsme si cestu k sobě našly a jsme spolu denně a ona se vidí v toníkovi a hodně nám pomáhá a jako jedna z mála nám přeje to nejlepší…
Já si dala těstovinový salát a čekám, co to udělá, odpo mi bylo fakt hrozně a škoda té kačeny v záchodě
to je škoda, ale zítra na oběd bude zase ![]()
rorozulko: jen se cpi, třeba jako kacafazolka a maž se, ono stejně jestli máš popraskat, popraskáš, ale ne třeba tolik…těhotné nejsme denně a je to dar, a chce si to pořádně užít, i když nám je zle, ať máme veselé miminka, stejně jako byl toník ![]()
j.s.:já ti tu kachnu tak nezáviděla.....
doufám,že se na mě nezlobíš skrz to přejídání-to byla jen taková reglace ![]()
mě na pálení pomáhalo rennie, nebo jak se to píše, ale pálela mě až ke konci a hlavně v noci, ale stálo to za to… ![]()
Já? já se neurážím…já se zasmála
ale teď si tady bečím u zpráv, nějaká maminka dala chlapečka na operaci mandlí a doktoři selhali a teď bojuje o život a je postižený, to je hrozné, já bych se zbláznila ![]()
ty vůbec se na zprávy nedívej…mě stačí dívat se chvíli na Baník a nervy moje.....a ještě zprávy no to bych nerozchodila.Já si myslela,že se tomu zasměješ, ty jsi totiž stejně prdlá jako já
![]()
ty vůbec se na zprávy nedívej…mě stačí dívat se chvíli na Baník a nervy moje.....a ještě zprávy no to bych nerozchodila.Já si myslela,že se tomu zasměješ, ty jsi totiž stejně prdlá jako já
![]()
neměla bych, ale je to hrozné, já si nedovedu představit, že by se nám tohle stalo, já jsem z toho úplně špatná, protože bych se zbláznila…raději nemyslet…opravdu… ![]()
za chvilku bude taková normální rodinka, ale stejně u toho vytuhnu, ale mohla bych skočit na manžela, ať mám lepší náladu, horší by bylo, kdybych si ji ještě více zkazila
![]()
tak s chutí do toho a půl je hotovo
já se budu dívat na Asterixe a Obelixe
![]()