Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
28.8.10 07:18

Mi je to jako celkem jedno co to bude hlavně ať to donosím a je to zdravé. To je pro mě důležité. Ti známi jsou dost závistiví. Sami mají dvě holky a chtěli místo obou kluka nebo aspoň kluka a holku tak nám to teď tu holčičku nepřejí a říkají no my by už jsme kluka nechtěli být na vašem místě. Jako já sama si podle UTZ netroufnu říct co to bude. Kamarádce se narodil chlapeček a normálně chodil v modrém a všichni říkali jé vy máte krásnou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
28.8.10 07:32

ahojky holky :mavam:
můžu se k vám taky přidat? :wink: ,termín mám na konci března ,ale pořád je to březen :wink:
jedno dítko už mám,dcerka má 11let a pak se dlouho nedařilo,když sme to už pomalu vzdávali a doktor nás už posílal na IVF,tak se to podařilo a přirozeně :dance: :pankac: :palec: ,sice beru léky na udržení,ale zatím je všechno v pořádku,mám snížený progesteron,tak jsem brala na to léky..jinak jsem tady na emiminu už nějaký čas v měřilkách BT,jsou tam holky odborničky na spoustu věcí ohledně snažení,takže i jim vděčím za to že se to povedlo..měřila jsem teplotu,sledovala grafy atd a holky všem moc dobře radily :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.8.10 07:57

Peťko: to je pro mě taky nejdůležitější, a taky se najdou lidi, co mi řeknou, to bude kluk, ty holku mít nebudeš…ale mě je to jedno, teď ji mám v bříšku a užívám si ten pocit a třeba to tak zůstane, hlavně zdraví :)
Pajinko: velká gratulace, to je paráda, že se to nakonec povede :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
28.8.10 11:10

Ahojky, zdravím Pajinku a všechny nové.

Přikládám slíbenou tbl. fotosoutěže těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
28.8.10 11:15

Krásné dopoledne holky,Já se os rána nemohla připojit na net :pocitac:
Pájinko: vítám tě a moc gratuluji :potlesk:
Peťko:Jsem ráda, že je vše O.K. a srdíčko bude taky neboj.
j.s.ty ses teda rozšoupla..... :pankac:
megg:děkujeme za tabulku, ale jak to tak vypadá tak jsem nejtlustší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.8.10 11:36

ahoj kacafazolka, včera jsem se vážně opila, takže teda to bylo na posledy :andel:
tak tabulka je super, ale jak to tak vypadá, bramboráky pošlete mě, já mám to břicho největší, čím to asi bude…ale jo, mám rok po porodu, to budu mít veliké bříííícho…
máma mi nese domácí knedlík, zelí a kačenu, tééééééééééda tááááák se těším, i když je mi :poblion: je to normální?? u mě asi jo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
28.8.10 11:43

j.s.myslíš naposledy v těhu,že????jahaháááááá.já chci taky kačenu :zed: já mám ještě karbošky a kedl.zelí…včera mi z toho bylo blbě, ale to je tak dobrééééééé :mrgreen: Včera jsem poprvé dělala bram.knedlík z brambor :oops: jinak totiž kupuju v prášku :oops: a ten bordel co jsem měla v té kuchyni :cert: vracím se ke knedlíkům v prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
28.8.10 11:49

Dneska musím dělat příteli brokolici, je mi zle jen se na to podívám :poblion: nemáte někdo nějaký recept?Já našla zapečenou brokolici s brambory a sýrovo.smetanovou omáčkou,ale teda i na ty mé chutě je tohle moc!!!!!tak kdyby jste některá poradila jak to udělat ať se to dá sníst tak pisněte…děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.8.10 13:02

kacafazolka: docela dobrá je, když ji osmažíš v trojobalu…jako květák a nebo když ji uvaříš ve vodě, nebo spíše spaříš, pak dáš cibulku, osmahneš, párek nebo co máš, na to tu brokolici, pak to jenom prohřeješ, šupneš do trouby a zaliješ vajíčkem, nebo vajíčkem se smetanou a sýrem, necháš zapést a je to…
kačka byla výborná, ale bojuju, abych nešla :poblion: že já si nedám pokoj, ale deset minut po sežrání jsem měla blažený pocit :mrgreen:
ták mám vyžehlené vlasy, ještě si musím dát do kupy nehty, oholená jsem a můžu na rodinou oslavu, na kterou se mi vůbec nechce, je to mojeho rodina a já je moc nemusííííím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
28.8.10 13:11

jejejej tak to tam vydrž.A Jenom nealko jasan :mrgreen: ????a tu kachenku ti fakt závidím…děkuji za recepty a doufám,že ten smrad nějak vydržím…pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
28.8.10 13:24

Ahojky, holky, já se strašně těším na další utz kdyby to termínově vyšlo a šla jsem i do Podolí tak bych mimi viděla týden po sobě 2× :dance: kdyby bylo na mě tak bych se na něj chodila jukat pořád :lol: já jsem před těhu vínkovala celkem slušně, co jsem těhu neměla jsem nic, piju jen nealko pivo a nealko bohemku občas :wink: my dnes nakládáme hodně moc masa, neb nás zítra čeká možná závěrečné grilování, celkem 11 strávníků. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
28.8.10 13:34

Tak ať vám vyjde počasíčko, u nás je dnes pěkně hnusně a pořád prší.Já alkohol nepiju vůbec ani před tím ani teď.Ale za to jsem kouřila, ale hned jsem přestala, když jsem zjistila, že čekáme svišťátko.Kupodivu mi to nechybí(nebyla jsem silný kuřák), ale když jsem někdy v noci ještě vzhůru tak mám takovou chuť na cigáro :zed:
Mám doma krabičku, ale tvrdě odolávám…snad mi to vydrží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
28.8.10 14:56

no to já popíjela, i rekreačně kouřila :lol: prostě takovej pařící typ tak trochu…hlavně na dýchánkách v hospůdkách atd…víno bych si občas dala, ale ten rok , rok a půl…to vydržím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.8.10 17:34

tak jsem nic nepila a kacafazolka: kačena šla ven, já věděla, že to hltám a při :poblion: teda děs běs, aji jsem si crbla do katí… :oops:
a mám slzy v očích, tchýně mi sdělila, že nepříjde na toníkovi první narozeniny, někam jede…je to pi.. je mi hrozně, ale co, ona k nám nechodí, upřednostňuje manželoveho bratra a jeho děti a náš toník ji nemá rád, protože ji nezná, to jsou vztahy, ještě, že mám mojí mamku a dvě dobré známé, je mi z toho smutno, ale bečet nebudu,…asi…nestojí mi za to, čarodějnice jedna, ale nechápu to a tímhle jsem s ní skončila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.8.10 17:35

a s tím pitím, já piju tak nějak v normě, jak se cítím, ale včera to bylo moc, a tak mám utrum, jenom ucucnutí piva od tatíka a nebo sklenku vína, ale jen jednu, na chuť a krvinky :mrgreen: cigára jsem nekouřila nikdy, spíše trávu, ale to mě s prvním těhu přešlo a nechybí mi to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí