Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
29.8.10 06:51

Jinak všem těhulkám krásné nedělní ráno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 07:01

tady Vám posílám něco na pohlazení dušičky.
http://www.youtube.com/watch?…
Doufám,že se vám to bude líbit… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.8.10 07:54

Hezké ráno

Kačí díky za typy kromě těch datlí či švestek (dnes si je koupím) jím vše a nic moc…mám to takhle, ale pak když je víkendoš a papkám vím než v týdnu tak také více bolí :-? já mám ranní rozcvičku za sebou, přítel chodí běhat do lesa s čubama, já s nimi dělám doprovod na kole :dance: nyní jsi jdu dá, instatní ovesnou kaši s broskví (teplou) a své jedno malé kafíčko denně, tak uvidíme snad se zadaří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.8.10 07:55

Jinak písnička krásná, nevím proč, ale připomělo mi to blížící se vánoce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 08:07

že je :andel: Tuhle vybral můj přítel na svat.obřad.Asi budu hodně bulet…bede to chtít voděodolnou řasenku…Když já taky teď řvu u všeho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.8.10 09:28

Kací já co si vzpomínám na svou svatbu, tak to byl mix emocí, takže na začátku obřadu mi to přišlo strašně vtipné, že jsem se pořád uculovala, hlavně u toho že známe zdravotní stav jeden druhého a já tenkrát 6 týdnů před svatbou měla nehode :-? noo a pak zas na mě přišel pláč…asi se budu muset vdávat ještě jednou, neb po rozvodu jsem odešla téměř bez jediné fotky…takže ze své první svatby doma nemám ani jednu fotku, něco málo maj moji příbuzní…zpětně jsem toho trochu litovala neb to bylo gesto, které za to nestálo, ale určité věci zpět už vzít nejdou a jelikož můj BM hned po rozvodu už měl slečnu tak se i on zbavil všech fotek aby mě jeho nová slečna neviděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 09:39

Je to sice škoda, ale co…vdáš se ještě jednou a fotek budeš plné mít alba… :mrgreen: A já ještě pořád nemám fotografa na svatbu…Musím se už dneska poohlédnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.8.10 09:44

to je život :lol: mrzelo mě to o to víc, že jsme se s BM po rozvodu stali dobrými přáteli :pankac: takže to bylo tak trochu zbytečné :lol: ale cooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 09:46

dobré ránko :)
mě je dneska zase zle :( chjooo, nějak se mi to vrátilo, tak aspoň piju a piju…
Mar: víš, nechci ti do toho mluvit, ale kolo bych nedoporučovala, nebo mě to aspoň nedělalo na ten spodek dobře…pět let jsem instruktorka spinningu a vím své…raději se projdi, než kolo, ale pokud ti ty nárazy nevadí, tak proč ne, ale může tě i z toho bříško bolet a nebo taky z toho, že se to tam roztahuje a dělá místo mimču …
Kaca: tak co dneska mladá budoucí paní snídala, doufám, že ses nepřepápla :mrgreen: dala sis karbošek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 09:50

já mám ze svatby přesně 28 fotek :mrgreen: ale jedna hezčí, než druhá…fotil nás pan kočí z přerova, a můžete se podívat na www.fotokoci.cz a na moje fotoalbum na emiminu, fotil nam malého…je drahý, ale krásně fotí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 09:50

no není k sežrání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 09:52

MAR: aspoň nedráždíš svého budoucího manžela a pak budeš mít jenom jedno krásné album :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 09:53

J.s.já ještě nepapala a to už tu sedím od božího rána…Mám hlad jako vlk, ale nevím na co mám chuť tak pořád přemýšlím až si dám nakonec předčasný oběd -svíčkovou :mrgreen: je to blbé v deset ráno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.8.10 09:56

Js: na kole jsem jezdila celkem dost, a nyní se jezdím project po rovince…a cca 15km a pomalinku, takže nárazy fakt minimální a když jedu obrubník silnice tak se samo zvedám :lol: nechci přijít o vše…než jsme zjistili že jsem těhu měli jsme zamluvenou první společnou lekci (pro středně pokročilé) tenisu, tak do toho jsem nešla…na tom kole jezdím fakt opatrně a hlavně mimís musí být zvyklej neb jsme si ho na kolech udělali a tam jsem jezdila denně 50-70km :lol: zatím mi dělá dobře jakýkoliv pohyb :-? to zda buduoucího manžela dráždím či ne toť otázka, neb jsem si nechala příjmení po BM :lol: je hezké a od A :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 10:00

bože holky vy jste samé sportovkyně…Já byla taky a teď mám v háji kyčle,kolena a páteř.Takže už cvičím jen proto, abych se neropadla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí