Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a něco pro vaše drobečky-do teď to zpívám Ríšovi, když je nemocný…Doufám,že vás tím Nohavicou neotravuji…
http://www.karaoketexty.cz/…ebavka-43779
kacafazolka: já nohavicu moc ráda, byl u nás v hranicích, tak jsem si ho užila, je parádní ![]()
můžeš si nohavicu stáhnout na ulozto.cz-je tam i koncert z LUCERNY.Loni na Colours of Ostrava byl Nohavica a šílenější atmosféru jsem tam nikdy nezažila
Já jsem na něm odchovaná takže je to můj miláček. ![]()
to věřím, je úžasný…mamka si vzala toníka, můj odjel na kolo a já jdu rychle vysát, posbírat prádlo, zapnout pračku a snad si dám v klidu koláč a na chvilku lehárko…mějte se, večír
jana
mimi: tak to jsi tady správně, a jestli se pořádně přejídáš, je ti pak zle, máš velké břicho, hodně brečíš, tak tady zapadneš úplně
ne dělám si srandu, vítáme tě tady ![]()
Megg píše:
Ahojky, zdravím Pajinku a všechny nové.Přikládám slíbenou tbl. fotosoutěže těhu.
Ahojky,
teda to jsou břiška
.. už ať mám pěkný pandero ![]()
Zdravím,
dnes jsem se v poledne příšerně přejedla a je mi pěkně zle. Dělala jsem kuře na paprice, a pak míša řezy. Lepší nevařit.
já se přejedla svíčkové a nic se mi nechce.Ale musím jít udělat cyketovou buchtu.Snad se to bude dát sníst…Já bych holky spala, až bych brečela.Jinak vítám nové těhulky.Šup sem s bríšky ![]()
Jani, nepřeháněj to s tím úklidem je neděle.............. ![]()
Megg: no jsme tady asi stejná banda, já jedu od rána, dort, pak v deset kačena, pak na oběd bramborový guláš, pak úklid, dvacet minut spánek a pak zase kačena a na večeři, kvůli kači bramboráky, protože i přes to, že mi je zle máme na ně s manželem chuť…no to je skóre
a do toho všeho to prokládám cuketovou buchtou… ![]()
tak zase svíčková, ty jo, ty jsi vývařovna, já jsem na takové italské, řecké a takové ty zdravější lehčí jídla a moje mamka mě zásobuje takovýma těma kačenkama, svíčkovou a tak…to mi příjde zbytečné vařit pro mě a mojeho, ale až budou děti jíst všechno, tak to taky začne, kynuté koláče, knedlíky, svíčková, knedlo zelo, a všechno prostě…
víte, co je pro mě nejhorší, já toho sežeru normálně 2× tolik než manžel a teď asi 4×…on sice žere hodně sladkého, ale jídlo, to prostě je moje parketa
já se ráno někdy vzbudím a těším se na to, co uvařím nebo mamka a mám dobrou náladu jenom proto, že se dobře nažeru
![]()
to já zase domácí česká kuchyně mňam…pošli nějaké recety na italskou a řeckou kuchyni, mám to ráda,ale podle receptů na netu si netroufám, když nevím jestli je to dobré…a víš co Jani? ty jsi hrozně nenažraná
![]()
a ty bramboráky…
.No my máme na večeři pizzu.Ale jen sýrovou se zeleninou, protože já teď ty salámy nemožu
A to jsem takový masožravec ![]()
jsem
od malička, ale vždycky jsem byla hubená, tak mi to nevadilo
já než sladké, tak raději anglickou ![]()
na bramboráky se móóc těším ![]()
jo tak to já valím gnochi a plno různých omáček z rajčat, česneku, smetany a tak, pořád stejné, ale pokaždé jiné
a pak taky takové klasiky, rajské, hodně jíme polívky, miluji domácí halušky, s lučinou, brynzou a koprem, ty jo, tak to budu muset udělat ![]()
My máme k veče knedlíčkovou polívku a od oběda kuře na papr.
Bramborák bych si taky dala, příště.