Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
29.8.10 11:01

a něco pro vaše drobečky-do teď to zpívám Ríšovi, když je nemocný…Doufám,že vás tím Nohavicou neotravuji…
 http://www.karaoketexty.cz/…ebavka-43779

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 11:06

kacafazolka: já nohavicu moc ráda, byl u nás v hranicích, tak jsem si ho užila, je parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 11:14

můžeš si nohavicu stáhnout na ulozto.cz-je tam i koncert z LUCERNY.Loni na Colours of Ostrava byl Nohavica a šílenější atmosféru jsem tam nikdy nezažila :pankac: Já jsem na něm odchovaná takže je to můj miláček. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 13:17

to věřím, je úžasný…mamka si vzala toníka, můj odjel na kolo a já jdu rychle vysát, posbírat prádlo, zapnout pračku a snad si dám v klidu koláč a na chvilku lehárko…mějte se, večír :mavam: jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
29.8.10 13:37

ahojky,
jo já budu rodit příští rok v březnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 14:08

mimi: tak to jsi tady správně, a jestli se pořádně přejídáš, je ti pak zle, máš velké břicho, hodně brečíš, tak tady zapadneš úplně :mrgreen: ne dělám si srandu, vítáme tě tady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
29.8.10 15:30
Megg píše:
Ahojky, zdravím Pajinku a všechny nové.Přikládám slíbenou tbl. fotosoutěže těhu.

Ahojky,
teda to jsou břiška :dance: .. už ať mám pěkný pandero :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
29.8.10 16:13

Zdravím,
dnes jsem se v poledne příšerně přejedla a je mi pěkně zle. Dělala jsem kuře na paprice, a pak míša řezy. Lepší nevařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 16:26

já se přejedla svíčkové a nic se mi nechce.Ale musím jít udělat cyketovou buchtu.Snad se to bude dát sníst…Já bych holky spala, až bych brečela.Jinak vítám nové těhulky.Šup sem s bríšky :pankac:
Jani, nepřeháněj to s tím úklidem je neděle.............. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 16:28

Megg: no jsme tady asi stejná banda, já jedu od rána, dort, pak v deset kačena, pak na oběd bramborový guláš, pak úklid, dvacet minut spánek a pak zase kačena a na večeři, kvůli kači bramboráky, protože i přes to, že mi je zle máme na ně s manželem chuť…no to je skóre :mrgreen: a do toho všeho to prokládám cuketovou buchtou… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 16:32

tak zase svíčková, ty jo, ty jsi vývařovna, já jsem na takové italské, řecké a takové ty zdravější lehčí jídla a moje mamka mě zásobuje takovýma těma kačenkama, svíčkovou a tak…to mi příjde zbytečné vařit pro mě a mojeho, ale až budou děti jíst všechno, tak to taky začne, kynuté koláče, knedlíky, svíčková, knedlo zelo, a všechno prostě…
víte, co je pro mě nejhorší, já toho sežeru normálně 2× tolik než manžel a teď asi 4×…on sice žere hodně sladkého, ale jídlo, to prostě je moje parketa :oops: já se ráno někdy vzbudím a těším se na to, co uvařím nebo mamka a mám dobrou náladu jenom proto, že se dobře nažeru 8-o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 16:58

to já zase domácí česká kuchyně mňam…pošli nějaké recety na italskou a řeckou kuchyni, mám to ráda,ale podle receptů na netu si netroufám, když nevím jestli je to dobré…a víš co Jani? ty jsi hrozně nenažraná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 17:01

a ty bramboráky… :palec: .No my máme na večeři pizzu.Ale jen sýrovou se zeleninou, protože já teď ty salámy nemožu :poblion: A to jsem takový masožravec :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 17:04

jsem :) od malička, ale vždycky jsem byla hubená, tak mi to nevadilo :mrgreen: já než sladké, tak raději anglickou :)
na bramboráky se móóc těším :-P
jo tak to já valím gnochi a plno různých omáček z rajčat, česneku, smetany a tak, pořád stejné, ale pokaždé jiné :) a pak taky takové klasiky, rajské, hodně jíme polívky, miluji domácí halušky, s lučinou, brynzou a koprem, ty jo, tak to budu muset udělat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
29.8.10 17:05

My máme k veče knedlíčkovou polívku a od oběda kuře na papr.
Bramborák bych si taky dala, příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky