Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
29.8.10 20:14

S Brynzou a se špekem nebo se zelím a špekem…A někdo z vejcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 20:16
j.s. píše:
a kdy že se to bereš?

6 listopadu Jaňulko.Krásné sny a už nejez!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 20:17

už jsem si vyčistila zuby :) myslím, že tvé příspěvky budeš muset čechandám přeložit :mrgreen: tak dobrou, a držím pěsti zítra :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.8.10 20:18

jo a halušky bez vyškvrnčeného špeku, nejsou halušky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.8.10 20:20

já myslím,že jsou holky chápavé.........dobrou pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.8.10 07:29

Krásné ráno všem :lol: tak já už vyrážím na poradnu a všem kdo jdou dnes také k lékaři držím pěsti pak napíšu pa pa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
30.8.10 07:52

Ahojky holčiny,
tak jsem dneska vstala a pěkně mě bolí v krku tak jen doufám že to nebude angína.
Kacafazolka držím pěstičky pro štěstí ať je vše ok a pak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
30.8.10 09:15

Čaaaaaau, vy jste přes ten víkend jely :lol: :palec: My jsme byli na srazu s maminama s předchozí diskuze a teda jak já jsem všem záviděla ty litry piva a vína :oops: Od pozitivního testu jsem nic neměla, kromě totálně prochlastané dovolené, kde jsem se několikrát :poblion:, ale omlouvou mi je, že jsme to ještě nevěděli :lol: Kouřila jsem taky a měla jsem zatím jednou na fesťáku, jinak mi to nechybí. Tom je navíc tak hodný, že přede mnou nekouří, aby neprovokoval a navíc bysme rádi přestali, tak snad to výjde.
S tím jídlem jste fakt hrozné. Mně je blbě jen to čtu, ale přeju vám to. :huban: Za chvíli odcházím na kontrolu tak konečně snad budu mít fotečku. Už se těším jak malá :-)
Zatím se tu mějte a pořádně se nadlábněte i za mě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
30.8.10 09:31

Ahoj holky přeji štěstíčko na kontroly a těším se na hlášení + fotečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.8.10 10:59

ahoj holky,
tady je hnusně, to je děs :roll: prší a prší…
A holkám, co mají kontroly, at je vše oká! a čekám na fotečky a infa :dance: já jdu v pátek do olmika na DS a nemůžu se dočkat na výlet a na UTZ :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
30.8.10 14:06

Tak co holky, jak dopadly kontroly???Dneska to tu nějak vázne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
30.8.10 14:07

Tak já jsem zpátky, ale bez fota. Dr. měl týden dovolenou a záskok mu nějak rozladil utz, tak bylo prd vidět. Ale mimčo by mělo být v pořádku. 14.9. jdu na screening, tak snad konečně budeme mít foto do alba :srdce:
U nás je taky hnusně a navíc mám dneska asi celkově blbý den. Nestíhala jsem na tu ko(musela jsem malé stavět domeček z lega), sednem do auta a už jsem tam sedět zůstala než pro nás přijel Tom. Přes víkend se asi vybila baterka a auto ne a ne si to rozmyslet. Poprvé za 10 let zklamalo :-( Když jsme přijeli k babičce, aby malou pohlídala, tak řvala, že chce jít se mnou, tak jsem se slzama v očích byla babičkou vyhozena za dveře, že to zvládnou a pak u doktora ten utz. No už radši nevylezu z postele, ať mám klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
30.8.10 14:32

Kri: jeeee a já se těšila na míry a foto :lol: ale hlavně že je zdravé a ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.8.10 15:17

Kri: to nevadí, hlavně že je mimi v pořádku, já jdu dneska na sedánek se spolupracovnicí, ale jenom na hoďku, ale i za tu hoďku jsem ráda, že si spočnu bez malého, rostou mu zuby a odmítá jíst :( nebo si dá pár lžiček a pak je to nadlidský úkol něco do něj dostat…chjooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
30.8.10 16:48

j.s. tak my jsme si se zubama užili až až. No a já zas chlapy poslala ven jelikož potřebuju spočnout a malý byl dnes za tak kouzelný že se to nedalo vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí