Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S Brynzou a se špekem nebo se zelím a špekem…A někdo z vejcem…
j.s. píše:
a kdy že se to bereš?
6 listopadu Jaňulko.Krásné sny a už nejez!!!!!!!!!!
![]()
už jsem si vyčistila zuby
myslím, že tvé příspěvky budeš muset čechandám přeložit
tak dobrou, a držím pěsti zítra
![]()
Krásné ráno všem
tak já už vyrážím na poradnu a všem kdo jdou dnes také k lékaři držím pěsti pak napíšu pa pa
![]()
Ahojky holčiny,
tak jsem dneska vstala a pěkně mě bolí v krku tak jen doufám že to nebude angína.
Kacafazolka držím pěstičky pro štěstí ať je vše ok a pak dej vědět.
Čaaaaaau, vy jste přes ten víkend jely
My jsme byli na srazu s maminama s předchozí diskuze a teda jak já jsem všem záviděla ty litry piva a vína
Od pozitivního testu jsem nic neměla, kromě totálně prochlastané dovolené, kde jsem se několikrát
, ale omlouvou mi je, že jsme to ještě nevěděli
Kouřila jsem taky a měla jsem zatím jednou na fesťáku, jinak mi to nechybí. Tom je navíc tak hodný, že přede mnou nekouří, aby neprovokoval a navíc bysme rádi přestali, tak snad to výjde.
S tím jídlem jste fakt hrozné. Mně je blbě jen to čtu, ale přeju vám to.
Za chvíli odcházím na kontrolu tak konečně snad budu mít fotečku. Už se těším jak malá ![]()
Zatím se tu mějte a pořádně se nadlábněte i za mě. ![]()
Ahoj holky přeji štěstíčko na kontroly a těším se na hlášení + fotečky ![]()
ahoj holky,
tady je hnusně, to je děs
prší a prší…
A holkám, co mají kontroly, at je vše oká! a čekám na fotečky a infa
já jdu v pátek do olmika na DS a nemůžu se dočkat na výlet a na UTZ ![]()
Tak co holky, jak dopadly kontroly???Dneska to tu nějak vázne. ![]()
Tak já jsem zpátky, ale bez fota. Dr. měl týden dovolenou a záskok mu nějak rozladil utz, tak bylo prd vidět. Ale mimčo by mělo být v pořádku. 14.9. jdu na screening, tak snad konečně budeme mít foto do alba ![]()
U nás je taky hnusně a navíc mám dneska asi celkově blbý den. Nestíhala jsem na tu ko(musela jsem malé stavět domeček z lega), sednem do auta a už jsem tam sedět zůstala než pro nás přijel Tom. Přes víkend se asi vybila baterka a auto ne a ne si to rozmyslet. Poprvé za 10 let zklamalo
Když jsme přijeli k babičce, aby malou pohlídala, tak řvala, že chce jít se mnou, tak jsem se slzama v očích byla babičkou vyhozena za dveře, že to zvládnou a pak u doktora ten utz. No už radši nevylezu z postele, ať mám klid ![]()
Kri: jeeee a já se těšila na míry a foto
ale hlavně že je zdravé a ok ![]()
Kri: to nevadí, hlavně že je mimi v pořádku, já jdu dneska na sedánek se spolupracovnicí, ale jenom na hoďku, ale i za tu hoďku jsem ráda, že si spočnu bez malého, rostou mu zuby a odmítá jíst
nebo si dá pár lžiček a pak je to nadlidský úkol něco do něj dostat…chjooo…
j.s. tak my jsme si se zubama užili až až. No a já zas chlapy poslala ven jelikož potřebuju spočnout a malý byl dnes za tak kouzelný že se to nedalo vydržet.