Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
31.8.10 08:19

Dobré ráno holky a chčije a chčije :zed: A já musím jet do práce s lístkem na peníze, ach jo…Raději bych s postele ani nevylezla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jen spala a se cpala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Peti já včera udělala kuř.řízky a bramborovou kaši a okurk.salát se smetanou a mňam......ještě máme i na dnešek.A zítra asi špagety.tak já fičím do toho hnusného počasí… :roll: .pa pa večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
31.8.10 08:28

Dobré ranko, tak včera bylo fakt něco ve vzduchu. U nás je tichá domácnost ještě ráno. Když jsem nedostala ani pusu při odchodu, tak jsem vypla mobil a ať si trhne. :evil:
S plísní máme nedávnou a dost hnusnou zkušenost. Objevili jsme ji až po dvou letech, co si rostla za kuchyňskou linkou. Byl mi doporučen Larrin http://www.optys.cz/…_8020506224/ , že je lepší a levnější než savo. Doporučuju ale aby to nastříkal tvůj chlap, protože já se u toho málem udusila. :poblion: My jsme pak oškrábali omítku, natřeli nějakou fungicidní penetrací, nahodili novou omítku a natřeli barvou proti plísni. Po zimě se uvidí, jestli to teda k něčemu bylo, ale zatím vypadá, že je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.8.10 08:40

Ahojky, gratuluji všem k úspěšným kontrolám :palec:

Spisule jak to že Tě posunul o 10 dní dřív to je celem rozdíl ne?? To předtím tak špatně naměřil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
31.8.10 08:50

Dobrá ráno,
vítám všechny nováčky a přeji hezký den. My dnes pojedem do bazénu už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
31.8.10 08:54

Ahoj holky, v ne. se chystám do podolí na registraci. Jsem zvědavá jak to tam vypadá a jak to dopadne :-) Už jste se tam některá registrovala? :mavam: Manžel chce být u porodu, tak to snad nebude problem.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
31.8.10 08:59
Megg píše:
Dobrá ráno,
vítám všechny nováčky a přeji hezký den. My dnes pojedem do bazénu už se těším.

To se máte :palec: . Chodíš tam cvičit, nebo jen si zaplavat? Hned jak budu fit(pořád mám rýmu :cry: ), půjdu si zaplavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
31.8.10 09:38

Jen si jdu zaplavat a kluci na skluzavky, ale cvičit bych taky chtěla chodit, musím nejdříve zjistit cenu, aby to nebyla dara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.8.10 09:42

Samaro: mě to čeká tak nějak kolem dovolené, což je 22 září do 1.října, tak snad to stihnu neb dávaj jen jeden den a když tam nedojdeš tak smůla, v pátek jsem tam volala i na ten prvotrimestrální screeaning, a byli moc milý. Přítel chce být taky u porodu.

Holky já ještě 16 dní do další kontroly :cry: je to doba :think: jsem zvědavá kolik nám dr naměří, prý okolo toho 12týdne je to nejpřesnější, a já si pořád myslím, že nám tak trochu ubral a že nyní do těch břeňátek už patřib budem!!!! :palec: nevim jesti se mi to zdá ale pomalu mi začíná růst břuch…tak se kulatit tak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
31.8.10 09:58
Megg píše:
Jen si jdu zaplavat a kluci na skluzavky, ale cvičit bych taky chtěla chodit, musím nejdříve zjistit cenu, aby to nebyla dara.

V Phe je pro mně cvičení fakt moc drahé a tak mám DVD, budu cvičit doma. Co mi i víc vyhovuje, jen mi je líto, že nepoznám další těhulky.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.8.10 10:15

Fakt je to že v Práglu stojí těhu cvičení cca 150kč h což je celkem dost :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
31.8.10 10:55
MAR01 píše:
Ahojky, gratuluji všem k úspěšným kontrolám :palec:Spisule jak to že Tě posunul o 10 dní dřív to je celem rozdíl ne?? To předtím tak špatně naměřil?

No asi… já měla rozdíl podle MS a UTZ skoro 14 dní… tak bych řekla, že teď už to sedí přesně. Já se právě na první kontrole divila, že mi UTZ ukázal 7+4 když sem měla být 9tt podle MS… no nevím no… sem z toho jelen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.8.10 11:19

No u mě měla jsem delší cyklus 31-35 dní, bych řekla, že vím kdy byla ovulka a kdy jsem otěhulila…a dr mi to dle první utz dal úplně mimo (sem se rozčilovala) a dle druhého už lépe, ale pořád o 3-4dny jinak :pocitac: než bych osobně řekla já…tak jsem nyní zvědavá jak prcína změří…zda se už dostanem na to co si myslím, že by jsme měli být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.8.10 11:34

ahoj holky,
tak tady je taky humus, dneska jsem vytáhla už podzimní fusak :(
ani jsem nevařila a koupila meničko, šla jsem s kočárem, v ruce tři krabice, mokla jsem, dojdu domů a tady výbuch, manžel se pokouší o česnekovou polévku, protože je mu blbě, dobře mu tak :mrgreen:
tak mě cvičit a ani nic podobného nedonutí :mrgreen: možná tak s lžičkou v ruce :-P stačí že mám 12tihodinové cvičení přes den s malým 8-o
jo tak to já jsem ani nevěděla, kdy mám poslední MS a tak jsem vzala kalendář do ruky, něco si vymyslela, podle toho, jak jsem si myslela, že to mohlo být a s dr a s velikostí plodu jsme se trefili naprosto přesně, uf, jsem se bála, že by mi řekl, ta poslední MS nám vůbec nesedí, psala jste si to ???a já bych řekla ne, já na to pane doktor totiž se… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.8.10 11:46

Js: já to napsané měla, neb jsem řešila jak dlouhý cyklus vlastně mám :lol: jelikož před x lety když jsem kvůli HA vysadila, tak se mi to během pár měsíců pěkně rozházelo a z 28 dní jsem se dostala na nějaký 45 kdy jsem opět nasazaovala HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.8.10 11:54

já jsem si právě říkala, že bych si to měla začít psát, že se začínáme snažit, ať kdyžtak vím, ale už jsem to nestihla…ještě, že jsem to trefila gyndr to nemají rádi, když to nevíš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí