Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no tak to je konec světa.....bobku.....Ségra tam bydlí 20 let a teprve před 8 lety kdy ji začal syn chodit do školy se tam s někým seznámila…hnus fialovýýýýýýýýTakže vím jak ti asi je…a ještě v takové dupě.No ale zase je tam krásně…hory pohoda klid…ale ďura… ![]()
j.s. píše:
ale jinak se moc snažím držet, viď kačko![]()
![]()
ano ano ano to mohu potvrdit.My se tady s Jančou hlídáme.........kdo víc sežere ![]()
kacafazolka píše:
no tak to je konec světa.....bobku.....Ségra tam bydlí 20 let a teprve před 8 lety kdy ji začal syn chodit do školy se tam s někým seznámila…hnus fialovýýýýýýýýTakže vím jak ti asi je…a ještě v takové dupě.No ale zase je tam krásně…hory pohoda klid…ale ďura…
No to jo je tu krásně, zas co jsme si vybrali to máme
Znám sousedku z vrchu, je jí tak 70, chlastá a prý i hulí. A o barák za lesem taky oclasti, furt tam po sobě řvou a nadávají. No je tady prostě nádherně
![]()
kacafazolka píše:j.s. píše:ano ano ano to mohu potvrdit.My se tady s Jančou hlídáme.........kdo víc sežere
ale jinak se moc snažím držet, viď kačko![]()
![]()
Tak holky do tohodle se přidávám k vám
![]()
Si zvykneš…zas jeden kamarád, bydlí vbytě k nám rád jezdí, mluví strašně nahlas a líbí se mu že po něm nikdo nekřičí
![]()
já se těším, až vypadnu z paneláku, celý život jsem bydlela v baráku, tak se vrátím do starých kolejí, moc se těším a taky na dědinu, ale větší…
tak já jsem dneska snědla: (každý večer si to sesumírujeme) jenom pravdu!!!
dva kousky vánočky s máslem a malou nutelou
marlenku
litr písmenkové polívky
oběd 2× rýži a kuřecí maso na zelenině
dva chleby s máslem a májkou
oplatky kolonáda
to zase není tak hrozné, myslím, že jsem na nic nezapomněla
![]()
snídaně:
zbytek pizzy
2 housky se sýrem a salámem
oběd:
polévka špagety s omajdou
Desert:
delisu
buchtu
večeře:
zatím 2 housky se sýrovou pomazánkou
a během dne hroznové víno
Po večeři:nugetka
A pak se uvidí…noc je ještě mladá ![]()
vidím, že ty snídaně taky ráda obědové
já nejraději guláš a tak ![]()
no jsem zvědavá, jestli se najde ještě někdo, kdo tak žere ![]()
tak já snídaně bábovka (množství si radši nepamatuji) houska s žervé, bramborová kaše s osmaženou rybičkou, pár bonbonku rafaelo, do toho nějaké ovoce a toť asi vše asi nějak pokulhávám. Asi si půjdu ještě něco dát
no na primě budou ty čápi s mákem, a jak vidím, jak žerou, dostanu na něco chuť
jééé teď jsem si vzpomněla na slavnosti sněženek, já jsem vám to říkal, já jsem vám to říkal, já všechno sežeru
![]()
petulko: jen si dej, budeš klidnější
já jak nejím a mám hlad, jsem nevrlá na své okolí
se mnou raději, když se pořádně najím ![]()
houstone máme problém: nugeta je příliš malá.............................................................................................................